#Domates toplama aracı

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle 01:31

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Fırında Domatesli Köfte Tarifi 05:58

Fırında Domatesli Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Domates 3 adet Soğan 1 demet Maydanoz 2 yemek kaşığı Tereyağı 400 gram Kıyma 3 diş Sarımsak Tuz, Karabiber..

Simit Pizza Tarifi 04:03

Simit Pizza Tarifi

Malzemeler: 1 Simit 1 yemek kaşığı Kaşar Peyniri 2 yemek kaşığı Mozzarella Peyniri 1 yemek Parmesan Peyniri 1 adet Yumurta Cherry Domates Fesleğen Sıvıyağ..

Spaghetti Bolognese Nasıl Yapılır 04:51

Spaghetti Bolognese Nasıl Yapılır

Spaghetti Bolognese için Malzemeler: 1 adet Soğan 1 adet Havuç 1 adet Kereviz Sapı 100 gram Sucuk 500 gram Kıyma 1 kilo Domates 500 gram Spaghetti Parmesan Peyniri Kırmızıbiber Kekik Tuz Karabiber Zeytinyağı..

Yunan Salatası Nasıl Yapılır 04:50

Yunan Salatası Nasıl Yapılır

Yunan Salatası için Malzemeler: 1 adet Marul 1,5 su bardağı Cherry Domates 1,5 su bardağı Beyaz Peynir 1/2 Kırmızı Soğan 2 adet Salatalık 1/2 su bardağı Siyah Zeytin 3 yemek kaşığı Zeytinyağı 3 yemek kaşığı Sirke 1 çay k..

Tas Kebabı Tarifi 01:35

Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı (Detaylı Anlatım) Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet küçük boy kuru soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek..

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler  Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler Edis ile Feris

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi 01:42

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere muhteşem bir kış çorbası tarifi paylaşıyoruz. Kırmızı mercimek ile domates salçası ile lezzetli görünüşüyle ezogelin çorba tarifinin o leziz tadını bilmeyen varsa diye sizlerle paylaşmak istedik. Gaziantep'..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Kebap Tarifleri 05:40

Kebap Tarifleri

Kebap Malzemeleri: 500 gram Kebaplık Kıyma 100 gram Kuyruk Yağı 2 yemek kaşığı Pul Biber Tuz Lavaş Soğan Sumak Domates Biber..

Ketçap Nasıl Yapılır 06:14

Ketçap Nasıl Yapılır

Ketçap için Malzemeler: 500 gram Domates 1 çay kaşığı Sarımsak tozu 1 çay kaşığı Soğan tozu 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 3 yemek kaşığı Elma Sirkesi 1 yemek kaşığı Şeker 1 tane Karanfil 1/2 çay kaşığı Tarçın 1 adet defne y..

Peynirli Pratik Atıştırmalık Tarifi 04:16

Peynirli Pratik Atıştırmalık Tarifi

Malzemeler: Wasa Delikatess 3 yemek kaşığı Rokfor Peyniri 1 yemek kaşığı Labne Peyniri Kurutulmuş Domates Ceviz..

Domatesli Nefis Graten Tarifi 05:11

Domatesli Nefis Graten Tarifi

Malzemeler: 200 gram Cherry Domates 80 gram eritilmiş Tereyağı 125 ml Süt 4 Yumurta 100 gram Parmesan Peyniri 100 gram Un 1/2 demet Fesleğen Tuz Karabiber Kırmızı Biber..

En Nefis Kuzu İncik Nasıl Yapılır 04:06

En Nefis Kuzu İncik Nasıl Yapılır

Malzemeler: 600 gram Kuzu İncik 8 adet Arpacık Soğan 8 diş Sarımsak 2 Domates 1 yemek kaşığı Biber Salçası Kuru Kekik Tereyağı Azıcık su Karabiber Tuz..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Evim Lokanta- Pastane Pizzası 04:24

Evim Lokanta- Pastane Pizzası

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 20. Bölüm'de Pastane Pizzası tarifi verdi! Pastane Pizzası MALZEMELER Hamuru için: 6 Su Bardağı Un 1 Tatlı Kaşığı Tuz 2 Tatlı Kaşığı Şeker 2,5 Tatlı Kaşığı Maya 1 Su Bardağı Süt 1 S..

  • ANKA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi 06:56

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi

Malzemeler 3 su bardagi ince köftelik bulgur(not.istiyenler 1 cay bardagi irmikte koyabilir.eger haslarken dagilmasindan korkuyorsaniz irmik koyabilirsiniz.hamuru daha iyi tutar.acikcasi ben hic koymam ve gerek görmüyoru..

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

İstiridye Mantar Sote Tarifi 04:53

İstiridye Mantar Sote Tarifi

Gerekli malzemeler : Yarım kilo istiridye mantarı 3 adet domates 3 adet yeşil sivri biber 1 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı salça Tuz, karabiber, pulbiber..

Esnaf Lokantası Usulü Kuru Fasulye Tarifi 07:32

Esnaf Lokantası Usulü Kuru Fasulye Tarifi

Malzemeler : 500 gram kuru fasulye 200 gram kuşbaşı et 2 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı acı biber salçası 2 büyük soğan Tuz Kırmızı biber 1 tatlı kaşığı tereyağ..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Mercimekli Köfte Tarifi 05:38

Mercimekli Köfte Tarifi

Mercimek Köftesi Malzemeleri: 2 su bardağı kırmızı mercimek 4,5 su bardağı su 1 su bardağı ince bulgur ½ su bardağı zeytinyağı 1 adet iri boy kuru soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber ..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Ekşili Pırasa Tarifi 00:17

Ekşili Pırasa Tarifi

Ekşili Pırasa Tarifi Malzemeler ; Yarım kilo pırasa 1 adet kuru soğan yarım demet maydanoz 3 yemek kaşı zeytinyağı Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 adet limon 1 tatlı kaşığı toz Şeker Sıcak Su Tuz..

Paçanga Böreği Nasıl Yapılır 05:23

Paçanga Böreği Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 adet yufka 100 gram Pastırma 100 gram Kaşar Peyniri 2 adet Domates 1 adet Biber 2 yemek kaşığı Maydanoz Sıvıyağ..

Sini Köftesi Nasıl Yapılır 04:39

Sini Köftesi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Kıyma 1 adet Soğan 1,5 bardak Köftelik Bulgur 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Kimyon 1 çay kaşığı Yenibahar Zeytinyağı..