#Domuz eti

Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları ve Kullanım Alanları  04:54

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları ve Kullanım Alanları

Bu ve daha fazlası için lütfen KADINCA kanalımıza abone olmayı unutmayalı.Saglıkla kalın güzeller:)) Hindistan Cevizi Yağının kullanım alanları: Saç Maskesi Saç Uzatma Saç Kırık Onarımı Tırnak Eti Bakımı Vücut Nemlendiri..

  • Kadınca tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elektrikli yılan balığı timsahı öldürdü 02:01

Elektrikli yılan balığı timsahı öldürdü

Her kuşun eti yenmez ....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aylin Aslım - Bi Sen Bi Ben 03:10

Aylin Aslım - Bi Sen Bi Ben

Aylin Aslım’dan tadı damağınızda kalacak bir şarkı, Eti Negro tadında siyah-beyaz bir klip...

Anne köpek Yavru Köpege Yemek Götürüyor 01:30

Anne köpek Yavru Köpege Yemek Götürüyor

Anne köpege vatandaşın verdigi bir parca eti yavrularına götürmesini an ve an görüntülendi.....

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara 05:56

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara

Söz - Müzik: Sezgin Büyük Düzenleme: Ekin Eti Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerim de bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umrumda değil kim duyarsa duysun..

Kıymalı Çorba Tarifi 01:22

Kıymalı Çorba Tarifi

Evdeki minik oğlumuza mümkün olduğunca besleyici çorbalar yapmaya çalışıyoruz, Eti köfte dışında tüketmiyor bu nedenle çorbalarda mümkün olduğunca kullanmaya çalışıyoruz. Küçük yaşta çocuğu olanlar için de farklı bir alt..

Sevimli Yavru Kedinin Yemek Kavgası 00:45

Sevimli Yavru Kedinin Yemek Kavgası

Bu sevimli yavru kedi, midesine indirmek istediği bifteğini bir türlü bırakmak bilmedi. Sahibinin eti alma girişimine de sinirlenen minik kedi, savunmaya geçerek karşısındaki tırmaladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Yahni 04:41

Evim Lokanta - Yahni

Kanal D ekranlarında yayınlanan Evim Lokanta - Yahni 2 adet patates 250 gr arpacık soğan 3 adet havuç 1 kg kuşbaşı kuzu eti 3 adet domates 3 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı bezelye 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaş..

  • ANKA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 36.Bölüm- Çökertme Kebabı 05:15

Evim Lokanta 36.Bölüm- Çökertme Kebabı

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Çökertme Kebabı tarifi verdi. Çökertme Kebabı MALZEMELER 2 Adet Soğan 5 Adet Patates 500 ge Dana Eti 3 Adet Domates 1 Tutam Kekik 1 Diş Sarımsak 6 Yemek Kaşığı Yoğurt ..

  • ANKA tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Timsahtan İnanılmaz Hareket 00:28

Timsahtan İnanılmaz Hareket

Gösterilen eti almak için timsah öyle bir hareket yaptı ki.....

Diş Hassasiyeti Neden Olur 00:48

Diş Hassasiyeti Neden Olur

Genellikle diş sıkma, diş gıcırdatma gibi sorunlardan dolayı oluşan diş açıklıkları veya diş eti rahatsızlıkları diş hassasiyetine yol açabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzakdoğu Usulü Tavuk 06:17

Uzakdoğu Usulü Tavuk

Malzemeler: 6 yada 8 adet derisiz ve kemiksiz tavuk kalca eti 1/2 çay bardağı Süt 1/2 çay bardağı Sıvıyağ 1/2 çay bardağı az tuzlu Soya Sosu 1 dolu yemek kaşığı Susam Yağı 1 tatlı kaşığı ince rendelenmiş Zencefil 1..

Bir Daha Asla Hayvanları Yemek İstemediğini Söyleyen Ufaklığın Annesiyle Yaptığı Duygusal Konuşma 01:28

Bir Daha Asla Hayvanları Yemek İstemediğini Söyleyen Ufaklığın Annesiy

Tavuk, balık veya herhangi bir hayvan eti yemek istemediğini söyleyen ufaklık annesine durumu anlatırken gözleri doluyor. Onlar hayvan ve ben hayvanları seviyorum diyen ufaklığın o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Patlican Şehzade Kebabı Tarifi 05:52

Patlican Şehzade Kebabı Tarifi

Gerekli malzemeler: 1 kilo dana eti 2 adet patlican 2 adet sogan 2 dis sarimsak 2-3 adet sivribiber 2 adet domates tuz, karabiber.kekik,pulbiberi 1 yemek kasigi biber salcasi..

Ece Erken'den Megastar Tarkan'a Sitem Dolu Sözler 01:32

Ece Erken'den Megastar Tarkan'a Sitem Dolu Sözler

Ece Erken, katıldığı Gezegen Mehmet ve Didem Özfiliz’in düğün eğlencesinde görüntülendi. Erken, yılbaşına Tarkan konserinde girdiğini söylerken, megastarın sahneye geç çıkmasına da sitem eti. Ece Erken, bu akşam gerçekle..

  • BETA tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Hastaneden Hastaneye Sedye İle Nakil 00:32

Hastaneden Hastaneye Sedye İle Nakil

Ağrı da Akıl Almaz Bir Olay Ağrı Devlet Hastensinden Eski Askerye Hastanesine Sedye ile Hasta Görtüren Bir Hasta Yakını isyan Ediyor Edilen Bilgiye Göre Hasta Yakını M.T Hastaneden Ambulans Talebi Eti Ama Ambulans Vermed..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baharatlı Kuzu Kuşbaşı Tarifi 05:55

Baharatlı Kuzu Kuşbaşı Tarifi

Malzemeler: 750 gram Kuzu Eti 1 adet Soğan 1 yemek kaşığı Taze Zencefil 2 diş Sarımsak 2 adet Defne Yaprağı 2 adet Kakule 1 çubuk Tarçın 2 adet Karanfil 1 çay kaşığı Zerdeçal 1 çay kaşığı Kişniş 1 çay kaşığı Garam Masal..

Nefes Darlığı Nasıl Tedavi Edilir 01:12

Nefes Darlığı Nasıl Tedavi Edilir

Nefes darlığı, şikayete yol açan hastalığın türüne göre göre tedavi edilir. Astım veya KOAH gibi akciğer rahatsızlıkları söz konusuysa hasta için ilaçlı tedavi planlanabilir. Burun tıkanıklığı veya geniz eti gibi problem..

  • NABIZ tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi 10:08

Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi

Dürüm icin lavas ekmeginin tarifi Malzemeler Yarim kilo un 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilil süt 1 paket kuru maya 1 tk tuz 1 tk seker 2 yk siviyag Hazirlanisi Yogurma kabina unumuzu dökün ortasini acin.Kenarlari..

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi 02:41

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 g julyen doğranmış kırmızı et yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber yarım çay kaşığı karabiber tuz 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet bayat Ramazan pidesi Hazırlanışı; ..

Tavuklu Yufka Sarma Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarma Tarifi

alzemeler 2 tane yufka İçine: 1 çorba kasesi haşlanmış didilmiş tavuk eti 2 tane orta boy soğan 4yemek kaşığı zeytinyağ Pulbiber, karabiber, tuz Üzerine: 1 çorba kasesi yoğurt (çok cıvık olmasın) 2 yemek kaşığı tereyağ..

Tas Kebabı Tarifi 01:35

Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı (Detaylı Anlatım) Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet küçük boy kuru soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek..

Divriği Pilavı Tarifi 00:33

Divriği Pilavı Tarifi

Malzemeler; Yarım kilo kuşbaşı kuzu eti 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı kaynar et suyu 1 çay bardağı kuru üzüm 2 adet kuru soğan 3 yemek kaşı tereyağı 8-9 adet tane karabiber Yenibahar..

Nusret'e Özenen Erdal Şef Restoranı Yakıyordu 00:51

Nusret'e Özenen Erdal Şef Restoranı Yakıyordu

Moskova'daki bir et lokantasında Erdal Şef'in, Nusret'e özenip müşterilerin arasında eti pişirirken yaptığı ateş şovu, yangın sensörlerinin çalışmasına neden oldu. Müşteriler, üzerlerine basınçlı su gelmesiyle panik hald..

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce