#Domuz saldırısından tatlı dille kurtulan amca

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

RESİDENT EVİL_ SON BÖLÜM FİLMİ İZLE 02:25

RESİDENT EVİL_ SON BÖLÜM FİLMİ İZLE

Resident Evil: Son Bölüm Filminin Özeti Önceki filmdeki olayların hemen ardından, Alice’i insanlığın zombilere karşı verdiği savaştan sağ olarak kurtulan tek kişi olarak görürüz. Alice, şimdi kâbusun başladığı yere, Raco..

  • PengoTV tarafından
  • 2.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2018 - 4.Bölüm - Sema Rakibine Atış Şansı Tanımadı 01:20

Survivor 2018 - 4.Bölüm - Sema Rakibine Atış Şansı Tanımadı

Poğaça ödül oyununda Sema Aydemir ve Gizem Kurtulan karşı karşıya geldi. Parkurda hızıyla dikkat çeken Sema Aydemir rakibine atış şansı tanımadı...

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 4.Bölüm - Adem'den Müthiş Başlangıç İkide İki Yaptı 01:23

Survivor 2018 - 4.Bölüm - Adem'den Müthiş Başlangıç İkide İki Yaptı

Poğaça ödül oyununda Sema Aydemir ve Gizem Kurtulan karşı karşıya geldi. Parkurda hızıyla dikkat çeken Sema Aydemir rakibine atış şansı tanımadı...

  • BETA tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 9. Bölüm - Geriden Geldi 2'de 2 Yaptı Ve Oyunu Kazandı 01:26

Survivor 2018 - 9. Bölüm - Geriden Geldi 2'de 2 Yaptı Ve Oyunu Kazandı

Ödül oyununda Sema Aydemir'le karşılaşan Gizem Kurtulan geriden gelmesine rağmen 2'de 2 yaparak oyunu kazandı...

  • BETA tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK'dan Kaçan Afrinliler Türkmenlere Sığındı 00:53

PKK'dan Kaçan Afrinliler Türkmenlere Sığındı

Afrin merkezde PKK'nın elinden kurtulan sivil halkı Raco bölgesinde Muhammed Fatih Tugayı karşıladı. PKK zulmünden kurtulan halkın sevinci kameralara böyle yansıdı...

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Dizi Gerçek Mi Oluyor 03:56

Dizi Gerçek Mi Oluyor

Dizi Gerçek Mi Oluyor ABD'de amca ve yeğenine 11 yıl sonra cinayetten aklanma umudu doğdu...

Herşeye Maydanoz Olma ! Çok Komik ve Acıdı... 00:21

Herşeye Maydanoz Olma ! Çok Komik ve Acıdı...

Rusyada yaz kampında çocuklarıyla oyunda eğlenirken Amcanın aniden saha çıkıp Şov yapmak istemesi, Biraz pahalıya mal oldu. hazin sonu izleyelim. Amca görev tanımı dahilinde olmayan işlerde çokbilmişlik yapınca...:-D..

  • JokerS tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle 15:12

Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle

Akın, Basri amca ile birlikte fotoğraf albümüne bakmaktadır. Yere düşen bir fotoğraf Akın'ın oldukça dikkatini çeker. Basri amca, Akın'ın heyecanlandığını görünce fotoğraftaki pelerini Akın'a verir ve Tayfa'yı güzel bir ..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Diyarbakırlı Amcanın Türk Bayrağıyla Bayramlaşması 00:14

Diyarbakırlı Amcanın Türk Bayrağıyla Bayramlaşması

Sosyal medyada yayınlanan görüntüde Diyarbakır'da yaşayan bir amca, yoldan geçerken fark ettiği Türk bayrağını üç kere öpüp başına koyduktan sonra yoluna devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadenizli Amcanın Survivor Heyecanı 00:28

Karadenizli Amcanın Survivor Heyecanı

Survivor heyecanını televizyon başında yaşayan amca bu işe kendini oldukça kaptırmış. Amca heyecandan hop oturup hop kalkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

'Amcam bizi gözetliyor' davası! 02:55

'Amcam bizi gözetliyor' davası!

AMCA-YEĞEN ARASINDA BİR AĞAÇ YÜZÜNDEN BAŞLAYAN KAN DAVASI GİDEREK BÜYÜDÜ... BİRLİKTE OTURDUKLARI BİNAYA TAKILAN GÜVENLİK KAMERASIYLA ZİRVE YAPTI. YEĞEN ÖZEL HAYATIM KALMADI DERKEN.. 81 YAŞINDAKİ AMCA DA KENDİNİ BEN K..

Cicim aylarının sonu ! 06:10

Cicim aylarının sonu !

Bu yaşlı çiftin kavga sebebi, yaşlı adamın saçını berbere gitmeden öncemi yoksa gittikten sonramı yıkaması gerektiğidir.Saçını berberden geldikten sonra yıkarım diyen amca ve berbere kirli saçıyla gitmemesini isteyen tey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nazlı - Saygı Duruşu 03:29

Nazlı - Saygı Duruşu

sen bu oyunu oynamaya devam et tek taraflı ben yokum artık bana selamet tatlı tatlı kendini tekrardan ibaret yok artık zorlamakmı? şimdi sensizliğe istikamet tatlı tatlı hiç düşündün mü ya biterse diye? bir anda çekipte ..

Pazara Gidelim Bir Çilek Alalım  7 Meyveler Şarkısı Bir Arada 11:37

Pazara Gidelim Bir Çilek Alalım 7 Meyveler Şarkısı Bir Arada

PAZARA GİDELİM Pazara gidelim, bir çilek alalım Pazara gidip bir çilek alıp napalım? Tatlı tatlı tatlı tatlı yiyelim Pazara gidelim, bir elma alalım Pazara gidip bir elma alıp napalım? Katır kutur katır kutur yiyelim P..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Tembel Kurabiyesi  Bayatlamayan Ağızda Dağılan Tuzlu Bir Kurabiye Tarifi 01:38

Tembel Kurabiyesi Bayatlamayan Ağızda Dağılan Tuzlu Bir Kurabiye Tari

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; 200g tereyağı 1 adet yumurta akı 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı + 3 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığ..

Fırında Pratik Tavuk Kanadı Nasıl Yapılır 03:30

Fırında Pratik Tavuk Kanadı Nasıl Yapılır

800 gram Tavuk Kanadı 1/4 Limonun suyu 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 tatlı kaşığı Pul Biber 1 tatlı kaşığı Soğan Tozu 1 tatlı kaşığı Sarımsak Tozu 1 tatlı kaşığı Kekik Tuz, Karabiber..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

Ev Yapımı Pizza Tarifi 10:13

Ev Yapımı Pizza Tarifi

Pizza Hamuru için: 2 su bardağı Un (300 gr) 170 ml Su 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı Toz Maya Zeytinyağı Tuz Sos için: 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı k..

Sıvı Yağlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 01:39

Sıvı Yağlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

1 su bardağı Sıvı Yağ, 1/2 su bardağı oda sıcaklığında su, 1 yumurta (sarısı üzerine sürmek için kullanılacak), 1 tatlı kaşığı Tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı mahlep (opsiyonel), 3..

Nefis Mantar Sote Tarifi 01:06

Nefis Mantar Sote Tarifi

Şahane Mantar Sote Tarifi İçin Malzemeler 300 gram mantar ( ambalajlı paketlerde satılmaktadır) 1 adet tatlı yeşil biber 1 adet tatlı kırmızı biber 1 adet küçük boy soğan 1 tatlı kaşığı salça 2 çimdik kimyon 3 yemek kaşı..

Peynirli Pide Nasıl Yapılır 02:15

Peynirli Pide Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 çay bardağı süt ( ılık ) 3 çay bardağı su ( ılık ) 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 5,5 su bardağı un ( bardak ölçüsü 200 ml ) İç harç için : Beyaz peynir Kaşa..

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi 04:16

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi

MALZEMELER 6 adet patlıcan, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 4 adet domates, 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Üzeri için; ..

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça 07:34

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça

Kek Kalıbında Tereyağlı Poğaça Tarifi 100ml su (ılık) 100ml süt (ılık) 1 tatlı kaşığı maya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet yumurt..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..