#Donald gega feeling müzik dinle

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin 01:54

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin

ABD Başkanı Donald Trump, Aralık 2017'de 'Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağım ve Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağım' demişti. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıma günü 14 Mayıs 2018 olarak açıklanmıştı. K..

Washington'da ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki 00:44

Washington'da ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki

ABD Başkanı Donald Trump'a ait Washington'daki otelin önünde toplanan kalabalık bir grup, ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını slogan ve pankartlarla protesto etti...

New Yorklular Göçmen Ve Mülteciler İçin Yürüdü 00:58

New Yorklular Göçmen Ve Mülteciler İçin Yürüdü

BD'nin en büyük kenti New York'ta Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla bir araya gelen binlerce kişi, Donald Trump yönetimini hedef alan bir yürüyüş gerçekleştirdi...

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli 01:00

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli

ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Müslüman ülkeyi kapsayan seyahat yasağı, Anayasa Mahkemesi tarafından da onaylandı. New York başta olmak üzere ABD'nin pek çok yerinde yasak protesto edilirken, Biz Müslümanız, Arabız, hepi..

Trump Protestoyla Karşılandı 00:55

Trump Protestoyla Karşılandı

Trump protestoyla karşılandı ABD Başkanı Donald Trump'ın İngiltere'yi ziyareti, başkent Londra'da protesto edildi...

Trump'ın En Komik Hakaretlerinin Derlemesi 05:24

Trump'ın En Komik Hakaretlerinin Derlemesi

Donald Trump'ın 2016 kampanyasıyla ilgili eğlenceli anları. En iyi hakaretleri, geri dönüşleri ve ifadelerinden derlemeler. O sadece zengin ve zeki değil, aynı zamanda o kadar da komik. İşte Trump'ın medyadaki, Hillary C..

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trump Sinirlerine Hakim Olamadı 00:13

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı

G20 zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump, sinirlerine hakim olamadı. Cumhuriyetçi lider, resmi tercümeye öfkelenerek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin sözlerini dinlediği yerde işitme cihazını yere attı. T..

Trump'ın Amerika Birleşik Devletleri Bayrağıyla Romantik Anları 00:52

Trump'ın Amerika Birleşik Devletleri Bayrağıyla Romantik Anları

ABD Başkanı Donald Trump bir konferansta konuşma yaptı. Konuşma için sahneye çağırılan Trump, Amerika Birleşik Devletleri Bayrağını görünce dayanamayıp sarılmış...

  • JET TV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mickey Ve Çılgın Yarışçılar - Ekip Paris'te 03:00

Mickey Ve Çılgın Yarışçılar - Ekip Paris'te

Yerlerinize, hazır, BAŞLA! Mickey ve arkadaşlarını yepyeni maceralarda yarışırlarken izleyin. Mickey, Donald, Goofy, Minnie ve Daisy; dönüşebilen spor arabalarıyla yarışmaya hazırlar. Peki sen, izlemeye hazır mısın?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gıdıklanan Ördek 00:16

Gıdıklanan Ördek

Görüldüğü üzere ördekler de gıdıklanıyormuş ve Donald Duck'un sesi, sahiden ördek sesiymiş...

  • JET TV tarafından
  • 392 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trump Bolton'a -Aptal- Dedi 02:21

Trump Bolton'a -Aptal- Dedi

Yayımlanan kitabıyla gündeme gelen John Bolton... Ve demokratların adayı Joe Biden. Okyanus ötesinde başkanın hedefinde yine onlar vardı. Donald Trump katıldığı bir canlı yayında iki ismi de topa tuttu...

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi 01:53

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi

ABD Başkanı Donald Trump’tan maskeli vatanseverlik mesajı geldi. Sosyal medya hesabında ilk kez maskeli fotoğrafını servis eden Trump paylaşımına “Maske takmak vatanseverlikle eşdeğer tutuluyorsa, en büyük vatansever ben..

Beyaz Saray'da Silah Sesleri, Trump Toplantıyı Yarıda Bıraktı 01:24

Beyaz Saray'da Silah Sesleri, Trump Toplantıyı Yarıda Bıraktı

ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray'da açıklama yaparken içeriye giren güvenlik görevlisi toplantıyı bölüp başkanı salondan çıkardı...

Trump'ın saçları ağardı 01:09

Trump'ın saçları ağardı

AMERİKA'DA SEÇİM YARIŞI BİTTİ, AMA SOKAKTAKİ TANSİYON DÜŞMEDİ. TRUMP'IN DESTEKÇİLERİ İLE KARŞITLARI KARŞILAŞINCA ORTALIK FENA KARIŞTI. SANDIKTAN ÇIKAN SONUCUN DONALD TRUMP'IN SAÇLARINI AĞARTTIĞI DA ORTAYA ÇIKTI...

Trump Türkiye Yaptırımlarını Veto Etti 01:03

Trump Türkiye Yaptırımlarını Veto Etti

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, imzasına sunulan ve aralarında Türkiye'ye yaptırımların da bulunduğu, savunma bakanlığı bütçesini veto etti...

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu 01:26

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, 100 yıllık Amerikan geleneğini bozdu. Yeni başkanın eşine beyaz sarayı gezdirmeyeceğini açıkladı. Devir teslim töreninden bir gün önce bir mesaj yayınlayarak şiddet karşıtı ..

Trump, Beyaz Saray'a veda etti 01:44

Trump, Beyaz Saray'a veda etti

ABD Başkanı Donald Trump, görev süresinin dolmasının ardından Beyaz Saray'dan ayrıldı...

ABD Seçimlerine Darbe! | Hamza Yardımcıoğlu ile Gündem 52:18

ABD Seçimlerine Darbe! | Hamza Yardımcıoğlu ile Gündem

ABD seçimleri konusunda yaşanan yeni ve çok önemli gelişme, bundan sonraki süreci nasıl etkileyecek? Donald Trump mı Joe Biden mi? Hangi ismi temsil eden kesim bu güç dengesinde öne çıkacak?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 9 ay önce
Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film 2:49:03

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film

Özet ve Detaylar Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kul..

  • Film İzle tarafından
  • 59.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Korku Dolu Anları 01:15

Trump'ın Korku Dolu Anları

Trump'ın Korku Dolu Anları ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Nevada eyaletindeki seçim mitinginde gizli servis ajanları tarafından güvenlik gerekçesiyle kürsüden uzaklaştırıldı. Nevada eyaletinin ..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım 04:13

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım

ABD'nin yeni Başkanı Trump zafer konuşmasında Artık tek vücut olma zamanı. Bütün Amerikalıların Başkanı olacağım dedi, dünyaya dostluk mesajı verdi: Düşmanlık değil ortalık arayacağız. Amerika Birleşik Devletleri'nde (..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı 02:19

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Trump karşıtı protestolarda 185 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. ABD'de salı günü gerçekleştirilen başkanlık se..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..