#Donald gega feeling müzik dinle

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz 02:21

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz

Brüksel’de yapılan Avrupa Birliği liderler zirvesi sona erdi. Avrupalı liderler Brexit müzakerelerinde ilerleme sağlanamamasına rağmen görüşmelerin ikinci aşamasına yönelik hazırlık çalışmalarını başlatma kararı aldı. Mü..

ABD, Eşcinseller De Silahlanıyor 01:21

ABD, Eşcinseller De Silahlanıyor

Son dönemlerde eşcinsel toplumu hedef alan saldırılar silahlanma yarışını da beraberinde getirdi Amerika Birleşik Devletleri’nde son dönemlerde eşcinsel topluma (lezbiyen, gey, biseksüel, travesti, transeksüel) dönük sal..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler... 02:31

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler...

Dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ünlü arşivlerde, 1517'da Osmanlı İmparatorluğu'nun fethettiği Kudüs'ün yaklaşık 100 sene öncesine ait, Osmanlı'nın bölgedeki son hâkimiyet döneminde çekilen çok sayıda fotoğrafı yer ..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi 05:25

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden Köklü Değişim Dergisi Üyeleri, Erbakan Vakfı üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi akşam saatlerinde ABD İstanbul B..

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı 00:36

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı

İsrail güçleri, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını protesto eden Filistinlilere sert müdahalede bulunmaya devam ediyor. Batı Şeria'da yer alan Beytüllahim kentinde Filistinli göstericilere göz yaşartıcı..

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti 01:26

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti

Beyaz Saray'daki bir yılına ilişkin henüz yayımlanan ve Michael Wolff tarafından kaleme alınan Ateş ve Öfke başlıklı kitapta akli sağlığının iyi olmadığının iddia edilmesi üzerine Trump ilk kez başkanlık muayenesi nde..

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi 1:33:03

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi

Hot Bot filminin konusu, Serseri bir adamın, Leo ve Limus arabalara servis yapan bir fastfood dükkanında çalışan iki arkadaşlardır. Bir gün Japonlar tarafından sex işçisi olarak üretilmiş olan bir robot Bardot siparişi v..

  • PengoTV tarafından
  • 6.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kullanıyor 01:28

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kulla

Avrupa Birliği'nin diplomatları tarafından kaleme alınan yıllık raporda, İsrail’in Filistin'de arkeolojik ve turistik sit alanları inşa ederek yasadışı yerleşim alanlarını meşrulaştırmaya çalıştığı belirtildi. Basına sız..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor 01:42

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kurbanlar toprağa verilmeye başladı. İlk cenaze törenleri Meadow Pollack ve Alyssa Alhadeff isimli öğrenciler i..

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:11

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Boşanmış bir aileye, dedikoducu arkadaşlara, kendisinin verebileceğinden oldukça fazlasını isteyen erkek arkadaşa sahip olan Nancy Thompson’ın (Heather Langenkamp) ile kirli, kahverengi şapkası, kırmızı, yeşil k..

Pandalar Orijinal Fragmanı 02:22

Pandalar Orijinal Fragmanı

Pandalar dünyanın dört bir yanından seviliyor ve şimdi tüm aileye nefes kesici bir belgesel macera ve şaşırtıcı bir deneyim olan IMAX orijinal filmi Pandas 'ın büyük ekranına geliyorlar. Çin'deki Chengdu Panda Üssünde..

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Hellraiser Judgment Türkçe Altyazılı İzle 1:21:09

Hellraiser Judgment Türkçe Altyazılı İzle

Korku türünün efsane yazarı Clive Barker'ın hayal gücünün eseri olan olağanüstü dünyadaki 10. maceramız başlıyor! Hellraiser: Judgement filminde, klasik bir cinayet soruşturmasında görevde olan üç dekdektifin, Pinhead'i..

Parker Türkçe Dublaj İzle 1:58:40

Parker Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Şeytanın Avukatı, Ray gibi ödüllü yapımlara imza atmış olan Oscarlı sinemacı Taylor Hackford'ın üstlendiği aksiyon ve suç filminin baş rolünde Jason Statham yer alıyor.Jennifer Lopez,Nick Nolte ve Michael ..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..