#Donald trumo havana

Hızlı ve Öfkeli 8 Türkçe Dublaj 2:15:53

Hızlı ve Öfkeli 8 Türkçe Dublaj

Dom ve Letty Havana’da balayılarının tadını çıkarırlarken aniden gizemli bir kadının ortaya çıkması ile düzenleri yeniden alt üst olur. Gizemli kadının Dom’u ne ile tehdit ettiği bilinmemektedir ancak Dom verdiği kararda..

Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı 01:44

Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı

Küba Devrimi’nin lideri, eski Cumhurbaşkanı Fidel Castro, sade bir törenle Santiago de Cuba kentindeki Santa Ifigenia mezarlığına defnedildi. Castro’nun külleri, Cumhurbaşkanı Raul Castro tarafından mozoleye yerleştiril..

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acı Acı Acuka Tarifi 05:15

Acı Acı Acuka Tarifi

3 avuç ceviz 6 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı kişniş tohumu 1 çorba kaşığı kimyon tohumu 1 çorba kaşığı karabiber ½ demet taze zahter kekik 1 adet kırmızı acı biber 1’er çorba kaşığı ..

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu 01:10

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu

ANTALYA'NIN Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Kadınlar Günü etkinliği yapıldı. Karatepe Stadyumu'ndaki etkinliğe yaklaşık 10 bin kadın katıldı. E..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor 01:16

Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor

Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor ABD'de başkanlık yarışı tüm hızıyla sürüyor. Demokrat parti adayı Hillary Clinton ve Cumhuriyetçi parti adayı Donald Trump, son kez kozlarını canlı yayında paylaştı....

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı 02:12

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump seçilmesinin ardından Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu, terörist başı Gülen'in iade edilmesini istedi...

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama 05:04

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Donald Trump'ın seçim zaferinin Sürpriz bir sonuç olduğunu söyledi...

Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı 00:47

Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı

Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı..

Hillary Clinton Destekçilerini Güldürecek Biraz da Üzecek Parodi 00:28

Hillary Clinton Destekçilerini Güldürecek Biraz da Üzecek Parodi

John Lewis'in duygusal yeni yıl reklamı ABD başkanlık seçimlerini kaybeden Hillary Clinton'a uyarlandı. Tüm sevinciyle Beyaz Saray'a koşan Hillary, Trump'ın arkasında kalarak hüsrana uğruyor...

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'a ilgi Japon maskeciye yaradı 00:55

Trump'a ilgi Japon maskeciye yaradı

ABD'nin yeni başkanı seçilen Donald Trump, Japonya'da bir atölyenin işlerini artırdı. Ünlülerin maskelerini üreten atölyeye Trump maskesi siparişi yağıyor..

  • Cowboy tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 8 yıl önce
McDonald's Big Mac Burger Yaratıcısı Öldü 01:55

McDonald's Big Mac Burger Yaratıcısı Öldü

McDonald's Big Mac Burger Yaratıcısı Jeanne Moos 98 yaşında öldü.CNN haberine göre Jeanne Moos Fast Food ikon(sembol)'unu yaratan adamdı. Big Mac Burger Yaratıcısı öldü, Ama Big Mac Burger Ölmedi. Big Macg Burger özel Y..

Trump'la görüşen Tayvan liderine Çin'den tepki- Bu sadece hileli bir oyun 01:05

Trump'la görüşen Tayvan liderine Çin'den tepki- Bu sadece hileli bir o

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanlığı’na seçilen Donald Trump'ın, Washington yönetiminin 1979'da diplomatik ilişkilerini kestiği Tayvan'ın Devlet Başkanı Tsai Ing-wen ile telefonda görüşmesi Çin'in tepkisini çekti..

Trump- Başkan seçildiğim için Softbank ABD'de yatırım yapacak 00:35

Trump- Başkan seçildiğim için Softbank ABD'de yatırım yapacak

Ocak ayında Amerika Birleşik Devletleri başkanlığı görevini Barack Obama'dan devralacak Donald Trump, Japon Softbank'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde 50 milyar dolarlık yatırım yapacağını açıkladı...

2017  Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak 07:31

2017 Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak

2017 zor bir yıl olacak. Avrupa Birliği önümüzdeki aylarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sorunun üstesinden gelmeye çalışacak. Fransa’da ve Almanya’da kritik seçimler yapılacak. Brexit meselesi konuşulacak ve Don..

Türkiye’den ABD’ye Şartlı İlişki Mesajı 01:00

Türkiye’den ABD’ye Şartlı İlişki Mesajı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD’de iş başına geçme hazırlığındaki Donald Trump yönetimine iyi ilişkiler için Fethullah Gülen’in iadesi ve YPG’yi (PYD) desteklemekten vazgeçilmesi şartlarını öne sürdü..

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder 03:29

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder

Dolar milyarderi George Soros'un görüntüleri ekrana geldi. Soros'un verdiği röportajda ABD Başkanı Donald Trump için 'Diktatör' ifadesini kullanıyor. Soros, 'Trump'ın diktatör olabilecek güce sahip olmadığını eğer sınırl..

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor 01:17

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kuzey Dakota ve Keystone XL petrol boru hatlarını hayata geçirmek için başkanlık emrini imzalaması çevrecileri kızdırdı. Trump’ın kararını protesto eden Greenpeace üyeleri Beyaz Saray yakınlar..

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film 2:49:03

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film

Özet ve Detaylar Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kul..

  • Film İzle tarafından
  • 59.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Korku Dolu Anları 01:15

Trump'ın Korku Dolu Anları

Trump'ın Korku Dolu Anları ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Nevada eyaletindeki seçim mitinginde gizli servis ajanları tarafından güvenlik gerekçesiyle kürsüden uzaklaştırıldı. Nevada eyaletinin ..

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım 04:13

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım

ABD'nin yeni Başkanı Trump zafer konuşmasında Artık tek vücut olma zamanı. Bütün Amerikalıların Başkanı olacağım dedi, dünyaya dostluk mesajı verdi: Düşmanlık değil ortalık arayacağız. Amerika Birleşik Devletleri'nde (..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Oscar'da Trump protestosu 00:31

Oscar'da Trump protestosu

Oscar’a ‘En İyi Yabancı Film’ dalında aday olan ‘Satıcı’ filminin İranlı yıldızı Taraneh Alidoosti, bu yılki ödül törenine ABD Başkanı Donald Trump’ı protesto etmek için katılmayacağını açıkladı. Trump bazı Müslüman çoğu..

Trump'ın İmzaları Dile Düştü 03:44

Trump'ın İmzaları Dile Düştü

ABD Başkanı Donald Trump'ın kararnameleri imzalayıp göstermesi özellikle sosyal medyada espri konusu oldu...

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan Reklam 00:30

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan

ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasağı sonrası kolları sıvayan Airbnb politikaya tepkisini Super Bowl'da yayınladığı reklamla gösterdi. #Weaccept (Kabul ediyoruz) başlığıyla yayınlanan reklam, insanların sahip oldukla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyaca Ünlü Mankenlerden Trump'a 'Ben Göçmenim' Tepkisi 01:27

Dünyaca Ünlü Mankenlerden Trump'a 'Ben Göçmenim' Tepkisi

Adrina Lima'dan Doutzen Kroes'a dünyaca ünlü birçok manken Trump'a karşı birleşti. Mankenler ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasasına tepki gösterirken tek bir ağızdan 'ben göçmenim' dedi. Çalışmaya 81 isim katıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı 02:19

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Trump karşıtı protestolarda 185 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. ABD'de salı günü gerçekleştirilen başkanlık se..