#Donald trumo havana

Esad: 01:04

Esad: "Suriye'ye davetsiz gelen tüm yabancı güçler işgalci"

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Münbiç'te konuşlanan Amerikan askerlerini işgalciler olarak nitelendirdi. Çin televizyon kanalı Phoenix'e verdiği röportajda Esad, Suriye topraklarına davetsiz gelen tüm yabancı güçler..

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor 01:01

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde dönemin başkanı Barack Obama'nın kendisini dinlettiği iddialarının ardından tartışma dinmiyor. ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'n..

01:40

"AB Türkiye'ye Değil Türkiye AB'ye Girmeye Çalışıyor"

Avrupa Parlamentosu'nda konuşan Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk ile AB Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker, Hollanda'ya destek oldu,..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Hawaii Mahkemesi Trump'ın İkinci Vize Yasağını Askıya Aldı 01:25

Hawaii Mahkemesi Trump'ın İkinci Vize Yasağını Askıya Aldı

Hawaii Bölge Yargıcı Derrick K. Watson, Donald Trump'ın yeni imzaladığı ve nüfusu çoğunlukla Müslüman olan altı ülkeye vize yasağı getiren kararnameye ilişkin eyalet tarafından açılan davanın duruşmasında bu kararın ülke..

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı 00:37

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı

ABD'de Başkan Donald Trump'ı koruyan gizli servis elemanlarının bilgisayarı çalındı. Gizli servisten yapılan açıklamada vatandaşlardan yardım istendi. Dizüstü bilgisayarda Trump Tower'ın kat ve acil durum tahliye planlar..

Başkan Trump Enerji Bağımsızlığının İcra Emrini İmzaladı 25:29

Başkan Trump Enerji Bağımsızlığının İcra Emrini İmzaladı

Trump Amerika zengin yapacak bu yeni icra emri temin edeceğini söyledi. President Trump signs energy independence executive order Trump assures this new executive order will make America wealthy again...

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor 01:13

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor

İngiltere Başbakanı Theresa May Brexit sürecini resmen başlatıyor. May'in Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk’a yazılan ve İngiltere'nin AB'den çıkması adına Lizbon Antlaşması'nın 50'inci maddesini devreye sokacak..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı 03:44

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı ABD'nin yeni başkanı Trump, Esad'dan hoşlanmadığını ancak, IŞİD'le mücadele için Rusya ve Suriye Rejimi'yle işbirliği yapılmasını desteklediğini söyledi. ..

David Cameron Kimdir? 01:46

David Cameron Kimdir?

David William Donald Cameron (d. 9 Ekim 1966), eski Birleşik Krallık Başbakanı ve Muhafazakâr Parti'nin eski genel başkanı. Cameron, 2005 yılında 2005 Muhafazakar Parti (BK) liderlik seçimi'ni kazanarak partinin Genel Ba..

Dünya Liderleri Ayda Ne Kadar Kazanıyor 03:17

Dünya Liderleri Ayda Ne Kadar Kazanıyor

Donald Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanı 119 bin 723 TL Angela Merkel Almanya başbakanı 73 bin 669 TL.......

DÜNYA HABER: 00:44

DÜNYA HABER:"Kuzey Kore İle Kesinlikle Savaşa Girebiliriz"

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore ile savaşa girmenin olası olduğunu söyledi. Trump bu yorumunu Pyongyang'ın balistik füze denemeleri ile nükleer programına bağladı...

Stockholm Sokaklarında Trump Çizimleri 00:51

Stockholm Sokaklarında Trump Çizimleri

Stockholm'de ABD Başkanı Donald Trump'ı hicveden çizimlerden oluşan bir sokak sergisi düzenlendi. Trump, şubat ayında İsveç'le ilgili yaptığı yorumlarla tepkileri üzerine çekmişti...

  • Umut Tv tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü 05:19

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü ABD’nin başkenti Washington’da lise öğrencileri ülkenin 45’inci Başkanı Trump’ı protesto etti. ABD’de başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın zaferle çıkmasının ardından başla..

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı 01:35

Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı

Amerikan kültürüyle özdeşleşmiş çizgi dizilerden Simpsonlar (Simpsons), ABD Başkanı Donald Trump'ın görevdeki ilk 100 gününü değerlendiren kısa bir video yayınladı. Videoda Trump, başkanlıktaki başarılarını sıralarken go..

ABD'deki Trump-Erdoğan Zirvesinde Neler Konuşuldu 03:22

ABD'deki Trump-Erdoğan Zirvesinde Neler Konuşuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray'da bir araya geldi. Peki bu kritik zirvede neler konuşuldu? Hangi gündem maddeleri masaya yatırıldı? Memleket Meselesi programında işte bu soru..

  • En Yeniler tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Papa ile Trump Arasında Gergin Cilveleşme 00:16

Papa ile Trump Arasında Gergin Cilveleşme

Canım ülkemin canım gençleri dublajsız montajsız yaşayamıyor. Ellerine bir malzeme düşmesin yeter ki. Dünyayı Türk gençleri yönetsin ya bence çok eğleniriz...

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Big Mac'lerin Üzerinden Araba Geçirmek 02:27

Big Mac'lerin Üzerinden Araba Geçirmek

Mc Donald’s hamburgerleri üzerinden araba geçerse neler olur? Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brad Pitt'in Hava Durumu Sunması (The Jim Jefferies Show) 01:04

Brad Pitt'in Hava Durumu Sunması (The Jim Jefferies Show)

Comedy Central kanalının popüler programlarından biri olan Jim Jefferies Show’da devlet başkanı Donald Trump’ın Paris İklim Anlaşması’ndan çekilmesini eleştiren bir skeçte rol aldı. Brad Pitt skeçte bir hava durumu sunuc..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Melania Beyaz Saray'a Taşındı 00:40

Melania Beyaz Saray'a Taşındı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump sonunda Beyaz Saray'a taşındı. Eşinin seçilmesinden 5 ay sonra taşınmaya karar veren Melania Trump, 11 yaşındaki oğlu Baron ile New York'ta kalmayı t..