#Donald trump’ın

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez 00:46

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez

Donald Trump'ın İran ile nükleer anlaşması hakkındaki sert demeçlerine AB'den tepki geldi Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran ile yapılan nükleer anlaşmasını iptal edeceğine dönük açıklamalarına ulu..

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

Melania Beyaz Saray'a Taşındı 00:40

Melania Beyaz Saray'a Taşındı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump sonunda Beyaz Saray'a taşındı. Eşinin seçilmesinden 5 ay sonra taşınmaya karar veren Melania Trump, 11 yaşındaki oğlu Baron ile New York'ta kalmayı t..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı 01:36

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı

Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit'in nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık'ın tavrına bağlı olduğunu söyledi. Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit müzakerelerinin nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık’..

Hillary Clinton Destekçilerini Güldürecek Biraz da Üzecek Parodi 00:28

Hillary Clinton Destekçilerini Güldürecek Biraz da Üzecek Parodi

John Lewis'in duygusal yeni yıl reklamı ABD başkanlık seçimlerini kaybeden Hillary Clinton'a uyarlandı. Tüm sevinciyle Beyaz Saray'a koşan Hillary, Trump'ın arkasında kalarak hüsrana uğruyor...

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye’den ABD’ye Şartlı İlişki Mesajı 01:00

Türkiye’den ABD’ye Şartlı İlişki Mesajı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD’de iş başına geçme hazırlığındaki Donald Trump yönetimine iyi ilişkiler için Fethullah Gülen’in iadesi ve YPG’yi (PYD) desteklemekten vazgeçilmesi şartlarını öne sürdü..

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan Reklam 00:30

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan

ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasağı sonrası kolları sıvayan Airbnb politikaya tepkisini Super Bowl'da yayınladığı reklamla gösterdi. #Weaccept (Kabul ediyoruz) başlığıyla yayınlanan reklam, insanların sahip oldukla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABER: 00:44

DÜNYA HABER:"Kuzey Kore İle Kesinlikle Savaşa Girebiliriz"

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore ile savaşa girmenin olası olduğunu söyledi. Trump bu yorumunu Pyongyang'ın balistik füze denemeleri ile nükleer programına bağladı...

Görenleri Şaşırtan Benzerlik 00:21

Görenleri Şaşırtan Benzerlik

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore Ulusal Lideri Kim Jong Un'a benzerlikleriyle dikkat çeken adamlar büyük ilgi gördüler..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Opioid Krizi Büyüyor 01:20

ABD'de Opioid Krizi Büyüyor

Amerika Birleşk Devletleri'ndeki uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması yetkilileri endişelendiriyor. ABD Başkanı Donald Trump opioid ilaçlarlarının aşırı kullanımın ve bundan kaynaklı ölümlerin ‘ulusal utanç’ olduğunu a..

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası' 01:00

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası'

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan Prensi Selman bin Muhammed'e iki ülke arasındaki silah ticaretini göstererek övündü. Trump, karton üzerinden gösterdi: ABD, Suudi Arabistan'a 13 buçuk milyar dol..

ABD İran İle İmzalanan Nükleer Anlaşmadan Çekildi 01:49

ABD İran İle İmzalanan Nükleer Anlaşmadan Çekildi

ABD Başkanı Donald Trump İran ile nükleer anlaşmanın geleceğine dair ilişkin açıklama yaptı. Trump, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekildiğini belirterek, İran'a yaptırım uygulayacağını dile getirdi...

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi 01:53

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi

ABD Başkanı Donald Trump’tan maskeli vatanseverlik mesajı geldi. Sosyal medya hesabında ilk kez maskeli fotoğrafını servis eden Trump paylaşımına “Maske takmak vatanseverlikle eşdeğer tutuluyorsa, en büyük vatansever ben..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı 01:03

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı

Kuzey Kore’nin orta uzun menzilli balistik bir füze denemesini başarıyla gerçekleştirdiği açıklandı. Geçen yıl yaptığı 2 nükleer deneme nedeniyle giderek ağırlaşan yaptırımların hedefi haline gelen Kuzey Kore’nin fırlat..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler... 02:31

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler...

Dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ünlü arşivlerde, 1517'da Osmanlı İmparatorluğu'nun fethettiği Kudüs'ün yaklaşık 100 sene öncesine ait, Osmanlı'nın bölgedeki son hâkimiyet döneminde çekilen çok sayıda fotoğrafı yer ..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

İngiltere AB'ye Veda Ediyor 01:35

İngiltere AB'ye Veda Ediyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği ile ayrılık süreci resmen başladı. İngiltere Başbakanı Theresa May’in, ayrılık sürecinin başlatılmasını talep eden 6 sayfalık mektubu, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’a teslim edildi. İn..

Evkur Yeni Malatyaspor 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:12

Evkur Yeni Malatyaspor 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica'ya elenen Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'deki ilk mağlubiyetini 2. haftada aldı. Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen sarı lacivertliler sahadan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı 00:47

Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı

Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı..

2017  Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak 07:31

2017 Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak

2017 zor bir yıl olacak. Avrupa Birliği önümüzdeki aylarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sorunun üstesinden gelmeye çalışacak. Fransa’da ve Almanya’da kritik seçimler yapılacak. Brexit meselesi konuşulacak ve Don..