#Donald trump’ın

Denizlili Dayının Kudüs Tepkisi 00:13

Denizlili Dayının Kudüs Tepkisi

Denizli'de yapılan bir röportajda Kudüs olayları hakkında neler düşünüldüğü sorulmuş. Mikrofon uzatılan dayımızın bıyık altı tepkisi kameraya böyle yansımış. Dayının bu tepkisi sonrası trump, tartışma yaratan kararından ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan  ABD Dünyada Dolarla Satın Alınacak İradeler Arıyor 01:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Dünyada Dolarla Satın Alınacak İradeler Arı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika'ya ne diyorlar, 'demokrasinin beşiği.' Demokrasinin beşiği, dünyada dolarla satın alınacak iradeler arıyor. Sayın Trump, siz Türkiye'nin demokrasi iradesini dolarlarınızla satın alamazsını..

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama 00:44

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kudüs konusunda BM Genel Kurulu’na sunulan karar tasarısının ezici bir çoğunlukla kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyo..

Kudüs'te İsrail zulmü!  95 yaralı 06:18

Kudüs'te İsrail zulmü! 95 yaralı

Filistin İslam güçlerinin çağrısı üzerine, Filistin’inin her yerinde Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını protesto için gösteriler yapıldı...

Erdoğan O Bakanı Azarladı Senin Ecdadın Neredeydi Haddini Bil  Zavallı Adam 12:29

Erdoğan O Bakanı Azarladı Senin Ecdadın Neredeydi Haddini Bil Zavallı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 42. Muhtarlar Toplantısında BAE Dışişleri Bakanına Çok Sert Konuştu. Trump'ın Güvenlik Stratejisine Restle Karşılık Verdi...

Pose Teaser 00:10

Pose Teaser

Pose (FX) Teaser Yayınlandı. 1980'lerde kurulan Pose, New York'ta yaşam ve toplumun çeşitli kesimlerinin yan yana duruşuna bakıyor: lüks Trump dönemi evreninin yükselişi, şehir sosyal ve edebi sahnesi ve top kültürü dün..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika Rusya Tüm Koalisyon Güçlerinin Hassasiyetini İstedik 01:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika Rusya Tüm Koalisyon Güçlerinin Hassasiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Trump'la yaptığı görüşmede Suriye'deki gelişmeleri ele aldıklarını belirterek, Amerika, Rusya ve tüm koalisyon güçlerinin burada hassasiyetini istedik, istiyoruz. Görüşmelerimiz devam edi..

Survivor Final Heyecanı (Özcan Show) 04:37

Survivor Final Heyecanı (Özcan Show)

Survivor 2018 konseyinde eleme potasına giren Keşanlı Trump, Laz Putin ve Radi'nin kader anı geldi. Youtube'un en acayip animasyon çizgi filmi Özcan Show izleyicilerinin oylarıyla belirlenen Survivor 2018 Finali karşınız..

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD Vizesi Almaya Çalışırken Ben 04:31

ABD Vizesi Almaya Çalışırken Ben

Görüntüde Trump'a aşırı tapan bir hintliyi izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto 02:02

İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto

(23 Haziran 2020) Yüzlerce İsrailli, hükümetin Batı Şeria'nın bazı bölgelerini ilhak etme planına karşı Salı günü Tel Aviv'de protesto düzenledi. İsrail hükümeti işgal altındaki Batı Şeria'nın bazı kısımlarını 1 Temmuz g..

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor- 01:19

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor-

Başkanlık yarışında son viraja giren Amerika o basın toplantısını konuşuyor. FBI ve Ulusal İstihbarat’ın direktörleri kameraların karşısındaydı. Direktörler, seçimlere iki ülkenin müdahale ettiğini açıkladı, Rusya ve İra..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a Tebrik Mesajı 01:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a Tebrik Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD başkanı seçilen Joe Biden'a tebrik mesajı gönderdi. Erdoğan, kutlama mesajında iki ülke ilişkilerine yönelik önemli değerlendirmelerde de bulundu. Erdoğan ayrıca seçimi kaybeden AB..

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtladı 02:22

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtla

Adalet Bakanı Bozdağ vatandaşların yanıtı merak ettiği bir konuya açıklık getirdi. FETÖ elebaşı ve destekçilerinin vatandaşlıktan çıkarılması durumunda Türkiye'ye iade edilme ihtimalini yanıtladı. FETÖ ELEBAŞININ İADESİ ..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya 01:42

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya

Amerika, tarihinin en büyük siber saldırısı ile karşı karşıya. Süper Güç'te olağan şüphelilerin sayısı her gün artıyor. Başkan Trump saldırı ile ilgili Çin'i suçlarken, Dışişleri Bakanı Pompeo ise düğmeye Rusların bastığ..

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not 02:33

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not

ABD'de başkanlık koltuğunu devreden Trump, bu sefer geleneği bozmadı. Halefi Biden için Oval Ofis'e çok cömert bir not bıraktı. Öte yandan oval ofise yerleşen Biden masa dışında her şeyi değiştirdi...

Biden'e Karşı -Azil Maddesi- Sunuldu 01:07

Biden'e Karşı -Azil Maddesi- Sunuldu

Kongre baskınından sorumlu tutulan Trump’ın senatoda ne zaman yargılanacağı tartışmaları sürerken, bu kez de Joe Biden'a karşı azil başvurusu geldi...

Salgına karşı yeni umut Antikor kokteyli 02:32

Salgına karşı yeni umut Antikor kokteyli

Trump’a da uygulanan antikor kokteyli Kovid tedavisinde umut oldu. İlaç hem enfekte olanları iyileştiriyor hem de hastalığa karşı koruyucu etkiye sahip..

King Lil G - Different World (Ft. Drummer Boy) 03:20

King Lil G - Different World (Ft. Drummer Boy)

Get cash, get cash And then go smoke Get cash, get cash And then go smoke [King Lil G] 47 everything Young Drummer Boy in this muthafucka Smoke! yeah [Verse 1: Drummer Boy] It's been 2 days And bitch I'm still high (st..

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti 07:54

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti

Recep Tayyip Erdogan CumhurBaşkanı Başbakan reis Türkiye referendurum Kazakistan filistin Türkiyedeki Gerçek Olaylar Kavga Putin trump dünya gözünde erdogan son dakika Erdogan Account Payment !! Оплата счета Эрдогана ..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu 03:09

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu

Eksi 14 derece soğukta ellerindeki meşalelerle Milli Egemenlik Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, tekbir getirerek işgalci İsrail’i protesto etti. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, bölgede aka..

Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

R.E.M.  It's The End Of The World 04:03

R.E.M. It's The End Of The World

That's great! It starts with an earthquake, Birds and snakes, an aeroplane; Lenny Bruce is not afraid. Eye of a hurricane, listen to yourself churn. World serves its own needs, don't mis-serve your own needs. Speed it u..

İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

Eypio - Urgan 02:56

Eypio - Urgan

Urgan şarkı sözleri ile Boynumda urganların ilmekleri var Saplanan göğsüme kirpikleri var Canavar Yazmazsam nağmesine Şu sazın her teline Ellerim kanar Yağınca yağmurlar ıslanmalılar Gökkuşaklarını kıskanmalılar Pisl..