#Donald trump’ın

Trump Vize Yasaklarını Savundu 01:19

Trump Vize Yasaklarını Savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nde Başkan Donald Trump’ın Müslüman nüfusun yoğun olduğu yedi ülke için vize sınırlaması getiren kararı üzerindeki tartışmalar büyüyor. Trump yönetimi ülkede infial uyandıran seyahat yasağınd..

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı 02:12

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump seçilmesinin ardından Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu, terörist başı Gülen'in iade edilmesini istedi...

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama 05:04

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Donald Trump'ın seçim zaferinin Sürpriz bir sonuç olduğunu söyledi...

Başkan Trump Enerji Bağımsızlığının İcra Emrini İmzaladı 25:29

Başkan Trump Enerji Bağımsızlığının İcra Emrini İmzaladı

Trump Amerika zengin yapacak bu yeni icra emri temin edeceğini söyledi. President Trump signs energy independence executive order Trump assures this new executive order will make America wealthy again...

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Abd Başkanı Trump ve Eşi Şükran Günü Sahil Güvenlik Muhafızlarına Sandviçleri El Ele Verdi 03:34

Abd Başkanı Trump ve Eşi Şükran Günü Sahil Güvenlik Muhafızlarına Sand

Abd Başkan Donald Trump ve First Lady Melania Trump, 23 Kasım Şükran Günü'nde, Florida, Lake Worth şehrindeki bir sahil güvenlik istasyonunu ziyaret etti. Trump Akşamları ailesiyle ve arkadaşlarıyla geleneksel şükran gün..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı 00:52

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı

Beyaz Saray bir fire daha verdi. Sadece iki hafta önce ABD Başkanı Donald Trump’ın, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus’u görevinden almasının ardından bugün ise bir dönem Trump’ın sağ kolu olarak anılan Baş Stratejist Stev..

Trump  K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil 01:00

Trump K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil

Kuzey Kore krizinde yoğun diplomasi trafiği yaşanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump , Kuzey Kore’nin hidrojen bombası denemesinin ardından İngiltere, Avustralya ve Çin liderleriyle telefon görüşmesi ..

Trump, İlk Emirlerini İmzaladı 04:55

Trump, İlk Emirlerini İmzaladı

Kasım ayında yapılan seçimle ABD’nin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump, bugün gerçekleştirilen törenle yemin etti. Yemin töreninde “İlk önce ABD” ifadelerine yer verdiği konuşmasının ardından görevi Barack Obama’dan r..

 Trump Nato Genel Sekreterini Beyaz Saray'da Memnuniyetle Karşıladı 00:34

Trump Nato Genel Sekreterini Beyaz Saray'da Memnuniyetle Karşıladı

ABD Başkanı Donald Trump, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i Çarşamba günü Beyaz Saray'a memnuniyetle karşıladı...

Trump'un Kesik Başı ile Fotoğraf Çekimi 01:37

Trump'un Kesik Başı ile Fotoğraf Çekimi

Amerikan CNN kanalının, ABD Başkanı Donald Trump'ın kesik baş maketini gösterdiği videoyu paylaşan komedyen Kathy Griffin yılbaşı gecesi komedi programı için böyle şey hazırladıklarını sölemişler. Kanal yönetiminden yapı..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Yaşayan Türk'ten Trump'a Tokat Gibi Cevap 01:03

Almanya'da Yaşayan Türk'ten Trump'a Tokat Gibi Cevap

Almanya'da yaşayan bir Türk vatandaşı, ABD Başkanı Donald Trump'a tokat gibi bir cevap verdi. Vatandaşın İngilizce yaptığı açıklama üzerine Katar krizinde kartlar yeniden dağıtılacak...

  • JET TV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump New York'taki İkinci Gününde de Protesto Edildi 01:40

Trump New York'taki İkinci Gününde de Protesto Edildi

ABD Başkanı Donald Trump, iki günlük programı kapsamında geldiği New York'taki ikinci gününde de bazı gruplar tarafından protesto edildi...

Trump Cnn Muhabirini Rezil Etti 00:42

Trump Cnn Muhabirini Rezil Etti

ABD Başkanı Donald Trump, ülkede çıkan son olaylarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladığı basın toplantısında kendisine soru sormak isteyen CNN muhabirine Ben doğru haberleri severim, yalanları değil. Siz yalan h..

Donal Trump, Evde Tek Başına 2 Filmden 00:38

Donal Trump, Evde Tek Başına 2 Filmden

Donald Trump; Evde Tek Başına 2 çekim sürecinde bu otel çok beğenilir burada çekim yapılmak isteniyor. Otelin sahibi ise para karşılığı değil sadece bir sahnede oynama karşılığı bu çekime izin vereceğini söylüyor. İzliyo..

  • PengoTV tarafından
  • 412 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun 00:55

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun

ABD Başkanı Donald Trump, Barack Obama’nın seçimler sırasında, telefonlarını dinlettiği iddialarının araştırılmasını istedi. Beyaz Saray Kongre’ye 2016 yılında soruşturma gücünün yürütmenin başı tarafından suistimal edil..

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder 03:29

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder

Dolar milyarderi George Soros'un görüntüleri ekrana geldi. Soros'un verdiği röportajda ABD Başkanı Donald Trump için 'Diktatör' ifadesini kullanıyor. Soros, 'Trump'ın diktatör olabilecek güce sahip olmadığını eğer sınırl..

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor 01:17

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kuzey Dakota ve Keystone XL petrol boru hatlarını hayata geçirmek için başkanlık emrini imzalaması çevrecileri kızdırdı. Trump’ın kararını protesto eden Greenpeace üyeleri Beyaz Saray yakınlar..

Oscar'da Trump protestosu 00:31

Oscar'da Trump protestosu

Oscar’a ‘En İyi Yabancı Film’ dalında aday olan ‘Satıcı’ filminin İranlı yıldızı Taraneh Alidoosti, bu yılki ödül törenine ABD Başkanı Donald Trump’ı protesto etmek için katılmayacağını açıkladı. Trump bazı Müslüman çoğu..

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor 01:01

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde dönemin başkanı Barack Obama'nın kendisini dinlettiği iddialarının ardından tartışma dinmiyor. ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'n..

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

Trump Eşinin Elini Sıkıp Sahnenin Dışına Yolladı 00:17

Trump Eşinin Elini Sıkıp Sahnenin Dışına Yolladı

ABD Başkanı Donald Trump'ın konuşma yapmadan önce kendisini sahnede karşılayan First Lady Melania Trump'ın elini ciddi bir şekilde sıktı ve sahneden aşağıya uğurladı...

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'tan Obamacare'i Zayıflatacak Yeni Adım 01:18

Trump'tan Obamacare'i Zayıflatacak Yeni Adım

Donald Trump, Obamacare'i iyileştirmek için önemli adımlar attı.Düşük gelirli insanların sigortalanmasına yardım eden teşvikleri vermeyeceğini söyledi.Bu davranış üst düzey demokratların tepkisini çekti.Trump bu süreci o..

Trump'ın Yüzüne Rus Bayrağı Fırlattı 01:15

Trump'ın Yüzüne Rus Bayrağı Fırlattı

ABD Kongre Binası'nda bir protestocu Donald Trump'ın yüzüne Rus bayrağı fırlatarak Trump vatan hainidir diye bağırdı...

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?' 09:25

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile ilgili olarak, Ey Trump, sen ne yapmak istiyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Siyasi liderler karıştırmak için..

Trump Cnn Muhabirini Basın Toplantısından Kovdu 00:23

Trump Cnn Muhabirini Basın Toplantısından Kovdu

ABD Başkanı Donald Trump, Oval Ofis'te Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'le basın toplantısı düzenledi. Toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplayan Trump, CNN muhabiri Jim Acosta'nın Norveç vatandaşlarıyl..