#Dondurmalı İrmik helvası tarifi İrmik tatlısı yapımı

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle 1:19:14

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle

Konusu: 1980 li yıllarda komedi üstüne komedi filmi çeken Cüneyt Arkın'dan çok güzel bir film,hayatı gırgırına alan bir adamın hikayesi..Gırgır Ali derler ona önce öper sonra döver İsmiyle nam salmış bir adam..film komed..

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle 1:39:11

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İki eski arkadaş olan ve aynı mesleği yapan Ali ve Yavuz, yeni filmlerini yönetmek için uygun mekan aramaktadırlar. İçine kapanık ve sessiz Ali'ye nazaran çok daha dışa dönük ve iş bitirici olan Yavuz sonunda ar..

Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle 1:26:48

Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Şaban, saf görünümlü bir köylüdür. Ancak kurnazlık yapmaktan geri durmaz. İş bulmak için Almanya'ya çalışma izni olmadan giden Şaban, yolda tanıştığı Bahar adlı bir kıza aşık olur ve aynı farbikada çalışmaya başl..

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle 59:20

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Birbirlerini tanımayan altı gencin, evlenme sürecinde yaşadıkları ilginç olayları ele alan bir film. İflas etmiş fabrikatör üç kızını askerlik arkadaşı olan arkadaşının üç oğluyla evlendirmek ister. Ancak birbi..

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı 01:06

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı

Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın, sosyal medya hesabından bir operasyon öncesi yaptığı paylaşım..

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı 02:28

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı

Eruh ilçesi Dağdöşü köyü kırsalında, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Bahattin Baştan için uğurlama töreni düzenlendi. Siirt İl Jandarma Komutanlığında dü..

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri 03:14

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri

Turşu tarifleri sevenler hemen hazırlıklara başlayın şimdi tam zamanı. Kışlık turşu nasıl yapılır merak ediyorsanız bu video da kızım sizler için nefis bir tarif veriyor :) Kışlık turşu nasıl yapılır ve tam ölçülü malze..

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım 02:49

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım

Merhaba, bu videomda size kırılan ya da evde kullanılmayan Fardan nasıl aydınlatıcı yapılacağını anlattım. Yapımı çok basit ve kullanımı oldukça kolay olan bu aydınlatıcı yapımını keyifle izlemenizi ve sosyal medyada ark..

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle 1:25:23

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Karadenizli iki aile olan Fındıkoğulları ile Kumcular arasında yıllardır süren bir kan davası vardır. Olayların başlangıcındaki isim küçük Ali yıllar önce İstanbul’a kaçırılıp, adı değiştirilmiştir. Fındıkoğull..

Gülizar 1972 Türk Filmi İzle 1:13:03

Gülizar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu: İki Karadenizli ailenin çocukları olan Pervin ile Suat küçükken Anadolu'da yaygın olan beşik kertmesi ile sözlenmişlerdir. Suat eğitimi için gittiği Avrupa'dan dönmüştür ve ailesinin baskısı ile Pervin ile evlend..

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle 1:12:23

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Güney ve Köksal isimli iki arkadaşın pek çok kirli işini yürüten bir çeteye karşı verdikleri mücadeleyi konu edinir. Güney ve Köksal çok yakın iki arkadaştır. Güney, çete liderinin karısıyla ilişkiye girer. Bu ..

Nesrid Cavadzade’yi Duygulandıran Olay Görsem Kesin Ağlardım 02:15

Nesrid Cavadzade’yi Duygulandıran Olay Görsem Kesin Ağlardım

Bizim Hikaye”nin güzel oyuncusu Nesrin Cavadzade önceki gece Nişantaşı’nda spor salonuna girerken görüntülendi. İspanyol yapımı bir filmde oynayan oyuncu 2 ay boyunca İspanya-Türkiye arasında mekik dokuduğunu ve çekimler..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Özdel Saçları Hızlı Uzatan 01:39

Aslı Özdel Saçları Hızlı Uzatan

Saçlarınız yavaş uzuyorsa,cansızsa bu ev yapımı saç maskesi tam size göre,düzenli yaptığınızda saçlarınızda değişime inanamayacaksınız :)..

Güzeliz Biz Plaj Dalgası Nasıl Yapılır 02:23

Güzeliz Biz Plaj Dalgası Nasıl Yapılır

Yazın hareketine uygun, yapımı kolay plaj dalgalarını videomda bulabilirsiniz...

Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum 05:13

Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum

Sizler için yapımı 5 dakika kadar kısa süren dalgalı saçlar yaptım! Hem doğal görünmek hem de zamandan kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! :) Keyifli seyirler.. :)..

Glass 2019 Fragman 02:52

Glass 2019 Fragman

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetme..

Star Tv Tatil İddialı Kadroda Dinlemedi Onu Da Yayından Kaldırdı 02:09

Star Tv Tatil İddialı Kadroda Dinlemedi Onu Da Yayından Kaldırdı

Star TV onun da fişini çekti! Ekranlarında yaz ekranına geçmesi ile beraber, yer alan program sayısı ve dizi sayısı oldukça azalmışken, Star TV'den bomba gibi bir karar geldi. Star TV, o yapımı yayından kaldırdı. Peki..

  • BETA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Glass 2019 Türkçe Altyazılı Fragman 02:31

Glass 2019 Türkçe Altyazılı Fragman

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetme..

Ölümlü Dünya Fragmanı 02:50

Ölümlü Dünya Fragmanı

Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Yıllardır Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantasını işletirler. Ailenin, kendi halinde, sıradan gözüken hayatları aslında pek de gözüktüğü gibi değildir. Bu ailenin uz..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle 1:21:02

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Türkistan'ın ücra bir köyünde bir bebek dünyaya gelir ve ismini Tegin koyarlar. Türklerin gelecekteki hakanı olan Tegin ile yine Türkistan'ın ücra bir yerinde doğan kahraman çocuk Olcayto'nun yolları kesişecektir..

Room 8- Kaliteli Bir Kısa Film 05:53

Room 8- Kaliteli Bir Kısa Film

Yönetmenliğini James W. Griffiths'in yaptığı, yazarlığını Geoffrey Fletcher ile paylaştığı, Tom Cullen, Michael Gould, Yuri Klimov'un oynadığı Polonya'daki bir hapishaneden kaçışı anlatan 2013 yapımı çok kaliteli bir kıs..

  • JET TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Behzat Ç. Kadrosuna Sürpriz İsim 08:35

Behzat Ç. Kadrosuna Sürpriz İsim

BluTV’nin özel yapımı olarak geri dönmeye hazırlanan efsane dizi Behzat Ç.’nin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Türkiye’nin sevilen kadın oyuncularından Belçim Bilgin, ‘Behzat Ç.’nin çok yakında BluTV’de yayınlanmaya ..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kemal Sunal'ın Garip Filminde Fatoş Karakteri İle Akıllara Kazınmıştı Yıllar Sonra İse 15:10

Kemal Sunal'ın Garip Filminde Fatoş Karakteri İle Akıllara Kazınmıştı

Karşımıza birçok dizide ve filmde çıkan oyuncuların şimdiki hallerine yakından bakmak ister misiniz? İnanın, büyük bir ilgi ve hayranlıkla izlediğiniz o oyuncuların son hallerini görünce çok şaşıracaksınız... Kemal Sunal..

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sukhoi Su - 35 in Fantastik Manevra Kabiliyeti 08:15

Sukhoi Su - 35 in Fantastik Manevra Kabiliyeti

2013 yılı Paris Hava Gösterileri'nde Sukhoi yapımı Su - 35 modelinin manevra becerilerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Assalamualaikum Beijing 2014 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:35:24

Assalamualaikum Beijing 2014 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Asma Nadia Selamünaleyküm Pekin adlı romanından... Düğününe az kalan Esma, nişanlısının onu aldattığını öğrenir. Bunun üzerine Pekin'den arkadaşı sayesinde iş teklifi alan Esma, Pekin'e gider. Gezi rehberi ol..

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle 1:39:54

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Sade bir hayat süren Ahmet’e yüklü bir mirasın kalmasıyla gelişen olaylar konu edilir. Ahmet, kasabasında herkes tarafından örnek gösterilen bir gençtir. Bir gün kendisine hiç tanımadığı babasından yüklü bir mi..