#Dondurmalı İrmik helvası tarifi İrmik tatlısı yapımı

Ham Meyva 1970 Türk Filmi İzle 1:28:41

Ham Meyva 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevmediği biriyle evlenmek zorunda kalan Nazlı’nın sevdiği adama kavuşmasını konu edinir. Ağabeyi Rıza, Nazlı’yı zorla İnayet Efendi adında biriyle evlendirir. Fakat Nazlı, henüz on sekiz yaşını doldurmadığı iç..

Hasretim 1986 Türk Filmi izle 1:28:49

Hasretim 1986 Türk Filmi izle

Konusu : Bir baba ve oğlu arasında yaşananlar konu edilir. Annesi, İsmail’i doğururken hayatını kaybeder. Bu yüzden babası Haydar, karısının ölümünden oğlunu sorumlu tutar. Diğer iki oğluna İsmail’den daha iyi davranır. ..

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle 2:00:39

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : İftira yüzünden ayrılan bir çiftin yaşadıkları konu edilir. Müzisyen Kemal, çalıştığı konservatuarı daha iyi bir hâle getirmek ister. Ancak yeteri kadar parayı bulamaz. Bu sırada iş adamı Sermet, Kemal ve Nermi..

Red Vacance Black Wedding [18+] Film İzle erotik 1:26:42

Red Vacance Black Wedding [18+] Film İzle erotik

Kırmızı Açık Siyah Düğün [18+] Film İzle Erotik Film Kore yapımı 2011 yılı izle..

  • Tv Series tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler 11:28

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler

9 Kas 2019 tarihinde yayınlandı Filmin Konusu: Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla şaşırtıc..

İbn-i Sina’nın vebaya karşı önlemleri 04:47

İbn-i Sina’nın vebaya karşı önlemleri

Özbekistan taraflarında yaşamış olan İbn-i Sina ya da batılıların ona verdiği isim ile Avicenne, bin yıl önce salgından korunmanın çözümünü anlatmış. Tam bin yıl önceki uyarılarının hepsi bugün de geçerli. Rus yapımı fil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dondurmayla Tahrik Olan Zenci Adam 00:46

Dondurmayla Tahrik Olan Zenci Adam

2002 yapımı absürt komedi filmi ''For da Love of Money'' filminden seksi bir o kadar absürt komik bir sahne daha...

  • PengoTV tarafından
  • 235 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle 1:16:32

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra yolları kesişen üç çocukluk arkadaşının öyküsünü konu alır. Kadir gazino işletmeciliği yapan ünlü bir mafya babasıdır. Günün birinde hapse düşen Kadir, burada Yaşar adında bir gençle tanışır. İkili ..

Kirpi - Türk Filmi İzle 1:35:35

Kirpi - Türk Filmi İzle

Kirpi, her şeyden önce bir vasiyet filmi. Yazar Sulhi Dölek'in yaşamını yitirmeden önce bana söz verin ve bu kitabı sinemaya aktarın dediği bu film, yazarın vasiyetinin hayata geçirilmesiyle ayrı bir anlam kazanıyor. İ..

  • PengoTV tarafından
  • 6.609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi 1:33:03

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi

Hot Bot filminin konusu, Serseri bir adamın, Leo ve Limus arabalara servis yapan bir fastfood dükkanında çalışan iki arkadaşlardır. Bir gün Japonlar tarafından sex işçisi olarak üretilmiş olan bir robot Bardot siparişi v..

  • PengoTV tarafından
  • 6.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi. Yerel..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya darbe 00:54

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya darbe

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen operasyonda 41 tüp, 2 jeneratör, 1 tabanca, 12 el yapımı patlayıcı düzeneği, 1 av tüfeği, 100 metre infilaklı fitil ve çok sayıda örgütsel malzeme ele geçirildi...

İkiyaka Dağlarının Zirvesinde Süper Karakol 01:28

İkiyaka Dağlarının Zirvesinde Süper Karakol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari İkiyaka Dağları’nda vatan nöbetindeki askerleri ziyaret etti. Soylu yapımı tamamlanmak üzere olan yeni üs bölgesinde de incelemelerde bulundu...

Baklava ailesinin yeni lezzeti- Soğuk baklava 02:09

Baklava ailesinin yeni lezzeti- Soğuk baklava

YAPIMI BAKLAVAYLA NEREDEYSE AYNI AMA TADI ÇOK FARKLI. ÜSTELİK ÇOK HAFİF. İŞTE ÇITIR ÇITIR BAKLAVA AİLESİNİN YENİ ÜYESİ SOĞUK BAKLAVA...

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle 55:35

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Yolları hapishanede kesişen üç kadının hikâyesini anlatır. Ayşe, öğretmen olma hayali kuran bir öğrencidir. Evli bir adam tarafından evlilik vaadiyle iğfal edilir. Cahide, annesini kaybeder ve üvey babası ile k..

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir 00:59

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir

Temmuz ayında Paris'te açık arttırmaya çıkarılacak olan Aston Martin klasik yarış aracının tarihte satılmış en pahallı İngiliz otomobili olması öngörülüyor. Son derece nadir olarak bulunan ve koleksiyoncular için paha b..

İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz Harika Fikirler 03:25

İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz Harika Fikirler

Herkese merhaba bugün yine çok ilginç,pratik, iyi ki öğrendim diyeceğiniz harika fikirler ve zekice düşünülmüş ipuçları ile karşınızdayız. Daha önceki videolarda olduğu gibi bu videoda da çok işinize yarayacak hayatınızı..

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hamilton- ''İstanbul Park'ın asfaltı B-K gibi!'' 03:58

Hamilton- ''İstanbul Park'ın asfaltı B-K gibi!''

Türkiye GP'sinin ilk antrenmanları 15. ve dördüncü sırada tamamlayan Mercedes AMG Petronas pilotu Lewis Hamilton, İstanbul Park'ın yeni zeminini eleştirdi. Pek çok sürücü, yarış hafta sonundan sadece birkaç gün önce yapı..

Manisa'da İlanla 10 Bin İşçi Aranıyor 01:43

Manisa'da İlanla 10 Bin İşçi Aranıyor

Pek çok yerde işsizlikten bahsedilirken, Manisa’nın Salihli ilçesindeki organize sanayi bölgesinde çalıştırılmak üzere ilanla işçi aranıyor. Yapımı süren OSB'de 10 binden fazla kişiye istihdam sağlanacak...

Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu'nda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi 00:13

Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu'nda çok sayıda mühimmat ve yaşam

Bitlis'te Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu nda çok sayıda El Yapımı Patlayıcı (EYP), silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi...

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazırladığı EYP erken patlayınca ağır yaralandı 01:21

Hazırladığı EYP erken patlayınca ağır yaralandı

Denizli’de ortağının kendisini dolandırdığını düşünen şahıs, hazırladığı El Yapımı Patlayıcı (EYP) düzeneğini araca yerleştirmek isterken oluşan erken patlamada ağır yaralandı...

Mayın Temizleme Aracı -MEMATT- Karabağ'da Görev Yapmaya Hazır 01:05

Mayın Temizleme Aracı -MEMATT- Karabağ'da Görev Yapmaya Hazır

Türk yapımı olan Mekanik Mayın Temizleme Aracı nın ilk ihracatı Azerbaycan'a yapıldı. Testlerden geçen araç, Dağlık Karabağ’da görev yapacak...

Türkiye'den Rusya'ya Kamikaze Misillemesi 01:43

Türkiye'den Rusya'ya Kamikaze Misillemesi

Rusya kamikaze dronlarla Türk SİHA'ları imha eden görüntüler yayınlamıştı. Roketsan, Rusya'nın skandal göndermesine aynı minvalde karşılık verdi. Roketsan'ın sosyal medya hesaplarından yerli ve milli imkanlarla geliştiri..

Türkiye'nin en büyük su altı arkeolojisi araştırma gemisi suya iniyor 07:00

Türkiye'nin en büyük su altı arkeolojisi araştırma gemisi suya iniyor

Antalya'da yapımı devam eden dünyanın en büyük ikinci en donanımlı su altı arkeoloji araştırma gemisi, suya inmek için gün sayıyor. UPL ismini taşıyacak modern gemi ile Türkiye sahillerinin su altı gün yüzüne çıkarılacak..

2018 Kış Olimpiyatları Albüm Satışlarını Artırdı 01:02

2018 Kış Olimpiyatları Albüm Satışlarını Artırdı

2018 Kış Olimpiyatları’nda artistik patinaj sporcularının gösterilerinde kullandıkları müzikler, en çok satanlar listesine girdi Güney Kore’de düzenlenen 2018 Kış Olimpiyatları’nda artistik patinaj sporcularının gösteril..

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle 2:06:38

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle

Amerikan yapımı Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim türünde olan mute yani sessiz kahraman olarak türkçeye çevrilen filmde yaklaşık 2050'li yıllarda geçmektedir. Genel olarak almanya'da geçen olaylar zincirlemesinde içkili bir m..

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:59:03

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle

1995 yapımı olan jumanji filminin devamı filmi jumanji vahşi orman filminde okulda yaptıkları yüzünden ceza alan 4 öğrenci okulun eski bir odasını temizlemekle cezalandırılacaklardır. Eski eşyalar arasında değişik bir oy..