#Dondurmalı İrmik helvası tarifi İrmik tatlısı yapımı

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi 08:18

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi

abanı için: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı arzuya göre 2-3 yemek kaşığı fındık içi cheesecake kreması için: 2 paket 200gr. lık krempeynir 1 su bardağından 1 parmak eksik tozşeker 3 yumurta (..

Dört Farklı Sütlü Tatlı Tarifi  Bayram Tatlıları 05:16

Dört Farklı Sütlü Tatlı Tarifi Bayram Tatlıları

Şerbetli tatlıların Türk mutfağındaki yeri ayrı ama daha hafif lezzetler arayanlar için sütlü tatlıların kalbimizdeki yeri çok ama çok özel. Öyleyse sütlü tatlıları sevenleri zevkten ve lezzetten dört köşe yapacak nefis ..

Kolay Fıstıklı Katmer Tarifi 04:07

Kolay Fıstıklı Katmer Tarifi

Antep Fıstıklı Katmer için malzemeler: (2 adet katmer için) İrmik kaymağı: 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı hafif tepeleme irmik 6 adet baklava yufkası 4 yemek kaşığı antep fıstığı 2 yemek kaşığı tereyağı yaklaşık 2-3 ta..

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi 04:35

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi

Kivili İrmik kreması için: 2 su bardağı süt yarım su bardağı irmik yarım su bardağından biraz fazla tozşeker 3-4 adet olgunlaşmış tatlı kivi (hafif ekşimsi bir krema oluyor, seviyorsanız ne ala ama isterseniz bu adımı ge..

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi 03:04

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi

1 Paket baklavalık yufka Şerbeti için; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su 1-2 damla limon suyu Kek Hamuru İçin; 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı şekeri 2 yemek kaşığı irmik 1 çay bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket va..

Pişmeyen Pasta Tarifi 01:48

Pişmeyen Pasta Tarifi

Malzemeler; Tabanı için; 2 paket yulaflı bisküvi 3 yemek kaşığı tereyağı Arası için; 5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik 1 su bardağı hindistan cevizi Üstü için; 2 paket sütlü çikolata 1 paket bitte..

Kesme Muhallebi Tarifi 01:54

Kesme Muhallebi Tarifi

Malzemeler; 1 litre süt 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 1 portakal kabuğu rendesi 2 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı tereyağ (margarin) Hazırlanışı; 1.Tencereye 1 lt süt,9 yemek kaşığı şeker ve 9 yemek kaşığ..

Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

 Kolay Şekerpare Tarifi 05:20

Kolay Şekerpare Tarifi

Şekerpare için Malzemeler 1 su bardağı irmik 1 su bardagi pudra sekeri 1 cay bardağı siviyag yarim paket tereyağı veya margarin(125 gr) 2 adet yumurta birinin sarisi ayrılacak (sonradan şekerparenin uzerine sürülecek) ..

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri 02:33

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri

Meyveli tatlı tarifleri sevenler bu tarife bayılacak. Elmalı top tarifi yapımı çok kolay ve az malzeme ile hızlı bir şekilde hazırlanabilmektedir. Lezzeti de bir o kadar nefistir. Elmalı top tatlısı nasıl yapılır ve mal..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır 02:38

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere adım adım çilek reçeli nasıl yapılır gösterdik. Aslında yapımı çok basit olan bu reçeli yaparken dikkat etmeniz gereken sadece bir kaç tane püf noktası var. Videomuz içinde geçen bu noktalara dikkat..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..