#Dondurucu soğukta Üstü açık arabayla gezen dayı

Ocaklı Dj 00:10

Ocaklı Dj

Bu Dj dayının hiç bir alet edevat ve elektriğe ihtiyacı yok, dayı için tek gerekli şey bir ocak... Dayı eline aldığı ocak ile Dj olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi 05:07

İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi

Bir mekan çıkışında görüntülenen İrem Derici muhabirlerin sorularını yanıtladı. Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülenen İren Derici, muhabirlerin sorularını ayak üstü de olsa yanıtladı. Yeni yılla ilgili beklentileri..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esat Kabaklı Bil Oğlum 05:50

Esat Kabaklı Bil Oğlum

15 Temmuz Kahramanlarının Türkülerini Söylüyoruz Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum Çakal gezen şu dağlarda gez oğlum Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum Çakal gezen şu dağlarda gez oğlum Gez oğlum Vatanına göz dikeni e..

Emrah Günel İle İstanbul  Balat Turu 10:24

Emrah Günel İle İstanbul Balat Turu

Ünlülerin evini gezen, ilginç bilmecelerle ünlülere zor anlar yaşatan Magazin D muhabiri Emrah Günel, sizler için İstanbul'un Balat semtini gezdi..

  • BETA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Kıl Dönmesi Cerrahi Yöntemle Nasıl Tedavi Edilir 01:24

Kıl Dönmesi Cerrahi Yöntemle Nasıl Tedavi Edilir

Kıl dönmesi açık ve kapalı cerrahi yöntemle tedavi edilebilir. Açık yöntemde, o bölgedeki kist ciltteki açıklıktan çıkartılır ve hasta, açık yara pansumanıyla iyileşir. Kapalı yöntemde ise açıklık dikişlerle kapatılır. T..

  • NABIZ tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Kıl Dönmesi Cerrahi Yöntemle Nasıl Tedavi Edilir 01:24

Kıl Dönmesi Cerrahi Yöntemle Nasıl Tedavi Edilir

Kıl dönmesi açık ve kapalı cerrahi yöntemle tedavi edilebilir. Açık yöntemde, o bölgedeki kist ciltteki açıklıktan çıkartılır ve hasta, açık yara pansumanıyla iyileşir. Kapalı yöntemde ise açıklık dikişlerle kapatılır. T..

  • NABIZ tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir 00:59

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir

Temmuz ayında Paris'te açık arttırmaya çıkarılacak olan Aston Martin klasik yarış aracının tarihte satılmış en pahallı İngiliz otomobili olması öngörülüyor. Son derece nadir olarak bulunan ve koleksiyoncular için paha b..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu 04:27

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu Ardahan’da vatandaşlar soğuk havayla boğuşuyor. Ardahan'da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'ın Göle i..

Sıradaki Gelsin 6. Bölüm 1. Tanıtımı 00:43

Sıradaki Gelsin 6. Bölüm 1. Tanıtımı

Kahkaha ve adrenalinin kol kola olacağı, her an bir sürprizin yaşanacağı, yarışmacısının ‘sırada’ beklediği Sıradaki Gelsin baş döndürücü temposu ve eşi benzeri olmayan kurallarıyla, bilinen tüm bilgi yarışması konsept..

  • PITIRCIK tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yakalanan Organ Mafyaları Halk Tarafından Linç Edildi 01:29

Yakalanan Organ Mafyaları Halk Tarafından Linç Edildi

Çin'de kaçırılan çocukların organlarını alan zanlılar yakalanarak halk arasında dövüldü.. Çocuğunun cesedini dondurucu içinde gören anne gözyaşlarına boğuldu....

Buz Tutmuş Gölün Ortasında Mahsur Kalan Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar 01:42

Buz Tutmuş Gölün Ortasında Mahsur Kalan Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar

Dünyayı iyilik kurtaracak! Hardy isimli bu köpek parkta oynarken kendini bir anda buz tutmuş gölün ortasında buldu. Buzun kırılmasıyla dondurucu soğuktaki suyun içinde mahsur kalan köpeğin yardımına hayvanlara yardım ede..

  • JET TV tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya'da Kırmızı Olan Nehir 01:09

Rusya'da Kırmızı Olan Nehir

Rusya'da oluşan bu olay dondurucu soğuktan mı olmuş yoksa başka bir şeyden mi olmuş bilinmiyor..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geyik ve Yavrularını Kurtarmak İçin 00:42

Geyik ve Yavrularını Kurtarmak İçin

Donmuş gölün üstünden geçen geyik sürüsü buzun kırılmasıyla dondurucu gölü içine düşen geyikleri kurtarmak için seferber olan yüreği güzel insanları izliyoruz ...

  • JET TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman

Genç bir kadın (Claire Foy) sıkıntılı geçmişinden kurtulmak ve yeni bir işe başlamak için yaşadığı şehirden taşınır. Fakat isteği dışında bir akıl hastanesine kapatılır ve orada en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalı..

 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

Moğol Bozkırlarında Oturduğu Yerde Donan Keçi 00:25

Moğol Bozkırlarında Oturduğu Yerde Donan Keçi

Eski Türkçede Hayvanları Telef Eden Dondurucu Soğuklara ''Yud'' denilirdi. Bunlar büyük yıkımlara yol açardı. Bugünkü Moğol diline bu olayın adı ''Zud''olarak geçmiştir...

  • JET TV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar 01:36

Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar

Hakkari'de Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) arıza ekipleri, zarar gören yüksek gerilim hatlarını onarmak için hem dondurucu soğukla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor..