#Dondurucu soğukta Üstü açık arabayla gezen dayı

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

Kara Gözlüm Türkan Şoray 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray

Kara Gözlüm, 1970 Türkiye yapımı romantik-dramatik filmdir. Senaryosunu Bülent Oran'ın yazdığı filmin, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği ve İrfan Ünal'ında yapımcısı olduğu, Önemli başrollerde Türkân Şoray, Kadir ..

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar 00:59

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar Alışveriş sepetindeki bebeği kaçırmaya çalışan şahıs böyle görüntülendi. İnanılmaz olay Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde gerçekleşti. Anne 14 aylık kızını ..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş 02:24

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastın işlendiği ortaya çıktı. Suikast sahnesi, Karlov'a yapılan suikastle birebir benzerlikler taşıyor. FETÖ'nün..

Kadının Kafasına Bariyerin İnmesi 00:31

Kadının Kafasına Bariyerin İnmesi

Kanada'da köpeğiyle gezen kadın otopark girişinden geçmek isteyince garajın bariyeri kafasına indi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Fatih Erkoç - Anı 03:28

Fatih Erkoç - Anı

Fatih Erkoç - Anı ... Gerçekten güzel bir şarkı. Sözleri Fatih Erkoç'a ait olan şarkının düzenlemesini de Ercan Saatçi yapmış. Video klip de bir o kadar anlamlı olmuş. Tebrikler Fatih Erkoç. Senden kalan tek anı bu... ..

  • Candy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezgi Mola Kimdir? 01:48

Ezgi Mola Kimdir?

29 Mart 1983, İstanbul doğumlu olan Ezgi Mola 2000 yılında Akademi İstanbul'da eğitimine başladı. Henüz 18'ini bitirmeden Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen San..

Kadının Burnuna Dışkısını Çivileyen Şempanze 00:17

Kadının Burnuna Dışkısını Çivileyen Şempanze

Hayvanat bahçesini gezen yaşlı kadına şempanze tarafından yapılan sürpriz kameraya böyle yansıdı. Hep birlikte izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.499 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Aşk Nedir Bilmez Misin Adile Naşit 00:37

Sen Aşk Nedir Bilmez Misin Adile Naşit

Filmin Adı: Görgüsüzler Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Perran Kutman, Adile Naşit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1982..

Şener Şen ve Adile Naşit Kırlarda Yuvarlanırken 03:26

Şener Şen ve Adile Naşit Kırlarda Yuvarlanırken

Filmin Adı: Gırgıriyede Şenlik Var Yönetmen: Kartal Tİbet Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Şener Şen, Uğur Yücel Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1982..

Çalgıcılara İthal Malı Ud 02:09

Çalgıcılara İthal Malı Ud

Sulukule’de hayat devam etmektedir. Güllüye Gülşen Bubikoğlu, annesi Sabahat Perran Kutman ve dayısı Bekir Şemsi İnkaya, Bayram Müjdat Gezen, babası Emin Münir Özkul, kız kardeşi Ayşen Gruda ve halası Rabiş Asuman Arsan...

İstanbul'da Karda Aç Kalan Tilki Vatandaşın Arasına indi 01:39

İstanbul'da Karda Aç Kalan Tilki Vatandaşın Arasına indi

İstanbul'da kar nedeniyle aç kalan tilki, ormanda gezen vatandaşın arasına indi. Vatandaşlar tilkiyi besleme çalışırken, tüm bu yaşananlar kameralarca kaydedildi. İstanbul'da karın başladığı ilk dakikalarda çekilen bir g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Ajda Pekkan Baksana Talihe 03:52

Ajda Pekkan Baksana Talihe

Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Boş veren boş gezen olsan da bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talihe mal verir kimine seni vermiş benim gibi birine Aşk dağıtır gi..

Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler! 15:58

Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde Bahar Candan yeni yarışmacı Damla Gezen'den büyük olduğunu belirtince ikili arasında kavga çıktı. Bahar daha sonra bugün çok mutlu olduğun..

  • ANKA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Eminenin Yorumunu Duyunca Çıldırdı! 11:05

Bahar Candan Eminenin Yorumunu Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Damla Gezen, Bahar Candan'ı övünce Bahar bu durumu ters anladı ve Damla'ya sert çıktı daha sonrada burada pek rastlanır bir durum değil bende ..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münir Baba Küfeliksin Ha 02:19

Münir Baba Küfeliksin Ha

Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yapayım derken karısı tarafından kapı dışarı ediliyor. Güllü ise, biraz sesi, biraz da fi..

Onur Tuna Kimdir? 02:09

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Ünive..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor 00:20

Adam Benim Paraları Çıtır Çıtır Yiyor

Sulukule'de hayat devam etmektedir. Güllüye (Gülşen Bubikoğlu), annesi Sabahat (Perran Kutman) ve dayısı Bekir (Şemsi İnkaya), Bayram (Müjdat Gezen), babası Emin (Münir Özkul), kız kardeşi (Ayşen Gruda) ve halası Rabiş (..

Tecavüzcü Coşkun Katil Olursa 00:36

Tecavüzcü Coşkun Katil Olursa

Sulukule'de hayat devam etmektedir. Güllüye (Gülşen Bubikoğlu), annesi Sabahat (Perran Kutman) ve dayısı Bekir (Şemsi İnkaya), Bayram (Müjdat Gezen), babası Emin (Münir Özkul), kız kardeşi (Ayşen Gruda) ve halası Rabiş (..

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle 58:40

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; İstiklal Madalyalı Muhsin Karakullukçu, Samandağı'nda yaşayan 20 çocuklu baba ve 16 yıldır uyumayan Mehmet İnaç konu edilmektedir. Programda ayrıca Müjdat Gezen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle 52:10

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; defineci İhsan Olcay, uzay danışmanı Naim Kamil Kumaşçı ve Şanlıurfa'da köyünü satılığa çıkartan Hacı Halil Öncel konu edilmektedir. Programda ayrıca Türkan Say..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle 44:46

Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; mağarada yaşayan adam Musa Olgun, ıslıkla konuşan Kuşköy sakinlerinin ve geçimini boyacıklıkla sağlayan engelli vatandaş Mehmet Temel konu edilmektedir. Program..

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle 47:22

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; tüpgazlı araba yapan adam, gözleri görmeyen santral memuru, Mucit İmam Abdullah Eroğlu, mezardan çıkan adam, spor yapan yaşlı adam, çinko kurşun metal sanayide ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce