#Dondurucu soğukta Üstü açık arabayla gezen dayı

Sezar Şifresi 02:56

Sezar Şifresi

Brit ilk popüler yerine koyma şifresi olan Sezar şifrelemesini açıklar, ve frekans analizi ile nasıl kırıldığını gösterir . Hazırlayan: Brit Cruise. kriptografide kirilmasi kolay sifrelerden biri. adindan da anlasilac..

Mehmetçik’ten Kato Dağı’nda Akşam Ezanı 01:14

Mehmetçik’ten Kato Dağı’nda Akşam Ezanı

Bölücü terör örgütüyle mücadeleye devam eden Mehmetçik, Kato Dağı’nda bir askerin okuduğu akşam ezanıyla birlikte iftar yaptı. Ramazan ayında da bölücü terör örgütüyle mücadele operasyonlarına devam eden Mehmetçik, Kat..

Gökhan Ay - Promil 04:09

Gökhan Ay - Promil

Yağdı bak yine yağmur Gözlerimle yarışıyor gidişine Sanma bünyem alışıyor Sen günahlarını bana savur Kalpte endorfin yaratıyor Bilmiyorum bedenim kaç ihanetle savaşıyor İster ona sor buna sor hissizliği Bu hasr..

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse 02:08

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse

Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, son şampiyon olarak yeni sezona başlayacaklarını hatırlatarak, Yeniden şansımızın olması için çok çalışmaya ihtiyacımız var. Elimizde şahane bir oyu..

  • OFSAYT tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şebnem Dinçgörün Muhteşem Evi 00:47

Şebnem Dinçgörün Muhteşem Evi

Şebnem Dinçgör’ün orman manzaralı Çubuklu Vadi’deki evinden içeri giriyoruz. 550 m2’lik üç katlı önü havuzlu, içi asansörlü villanın giriş katında içinde yemek odası olan ve kış bahçesine geçiş sağlayan büyük ve aydınlık..

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Songül Karlı'dan Sürpriz Konser 04:07

Songül Karlı'dan Sürpriz Konser

Manisa’nın Demirci ilçesinin kurtuluş etkinlikleri kapsamında ilçe belediyesi tarafından düzenlenen açık hava halk konserinde Songül Karlı sahne aldı. Konser boyunca birbirinden güzel türküleri seslendiren sanatçı Songü..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan,  Zafer Çağlayan' Yanıtı 05:50

Erdoğan'dan, Zafer Çağlayan' Yanıtı

Erdoğan'dan ' Zafer Çağlayan' yanıtı: Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bizim eski Ekonomi Bakanımıza yönelik atıla..

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar! 04:39

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar!

Manisa’da kendilerini çevreci olarak niteleyen bir grup, ağaç bulunmayan alanda ‘ağaç kesilecek’ iddiası ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparkı protesto etmek için Büyükşehir Belediye Meclisi önün..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı 04:34

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı

Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerine aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşe aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sar..

Yüzen Dünyanın Görüntüleri Roma'da 00:45

Yüzen Dünyanın Görüntüleri Roma'da

Japon geleneksel sanatlarından ukiyo-e nin önemli isimlerinden Katsushika Hokusai’nin sergisi Roma’da ziyarete açıldı. 12 Ekim’den itibaren sanatseverlerle buluşan sergide 18 ve 19. yüzyılda değerli eserler veren Hokusai..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de 01:31

Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri basın kuruluşları ile paylaşırken değerlendirme ve önerilerde de bulundu. Yapılan açıklamada, kazaları önlenerek, sürücü, yolcu ve yaya olarak için..

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor 01:15

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor

Katalonya’da bağımsızlık yanlısı sivil toplum kuruluşu liderlerinin tutuklanmasına tepkiler artıyor. Sağanak yağmura rağmen Barcelona’daki merkezi hükümet binasının önünde toplanan kalabalık Jordi Sanchez ve Jordi Cuixar..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Ghost Of Tsushima Interview Details On Sucker Punch’s Next Open World Adventure Trailer PS4 04:12

Ghost Of Tsushima Interview Details On Sucker Punch’s Next Open World

The next open world adventure from Sucker Punch has been revealed. We spoke with Creative Director Nate Fox and Creative/Art Director Jason Connell to learn how Sucker Punch decided on Ghost of Tsushima as their next pro..

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte Kabadayı Kemal Sunal Türk Filmi Hd İzle 1:18:40

Sahte Kabadayı Kemal Sunal Türk Filmi Hd İzle

Konusu: Mafya babasının oğlu olan Kemal, babasından habersiz tren garlarında pişmaniye satmaktadır. Saf ve gözü fazla açık olmayan Kemal aynı zamanda önüne gelen herkese kafa tutmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi sıra..

  • PengoTV tarafından
  • 7.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..