#Dondurulmuş patates kızartması tarifi

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Sebzeli Mücver Tarifi 04:06

Sebzeli Mücver Tarifi

Malzemeler : 1 Büyük kabak (Küçükse iki tane kullanın) 2 Tane patates 2 Tane havuç 1 Tane orta boy soğan Bir tutam maydanoz ve dereotu Tuz, karabiber, pul biber çok azda kimyon 3 tane yumurta Yarım su bardağı un Kızartm..

Etsiz Sebze Yemeği Tarifi 01:34

Etsiz Sebze Yemeği Tarifi

Malzemeler 4 adet patates 2 adet patlıcan 2 adet kabak 3 adet sivri biber 2 adet kırmızı biber 1 adet soğan 2-3 diş sarımsak 3 adet domates 5 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz, nane, pul biber, kekik Sosu için; 1 yemek kaşığı s..

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi 02:09

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi

Malzemeler Kıyma malzemesi 250 gram kıyma 2 adet çarliston biber 2 adet kuru soğan 1 adet domates Pul biber Karabiber Tuz Sıvı yağ Kızartma Malzemeleri; 3 adet patlıcan 4 adet patates 5 adet çarliston biber Süslemek İç..

Bezelye Yemeği Tarifi 01:24

Bezelye Yemeği Tarifi

Malzemeler 2 büyük boy patates 1 büyük boy havuç 1 kilo ayıklanmış bezelye 2 küçük boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 2,5 çay kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı pul biber 2,5 su bardağı sıcak su Az sıvı yağ Hazırlanışı; 1..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..

İzmir Köfte Tarifi 08:29

İzmir Köfte Tarifi

500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 avuç ekmek içi 1 yumurta 1 büyük soğan 2 patates 1 çorba kaşığı tereyağı 400 ml domates püresi 10 adet tatlı kıl biber 1/3 bağ maydanoz 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1..

Salatalıklı Patatesli Meze Tarifi 01:27

Salatalıklı Patatesli Meze Tarifi

malzemeler 4 adet orta boy patates 5 adet salatalık 5 çorba kaşığı tepeleme yoğurt 2 iri diş sarımsak 2 çorba kaşığı mayonez 1 tutam dereotu tuz Hazırlanışı; 1.5 yemek kaşığı yoğurt,2 yemek kaşığı mayonez ve 2 diş sarı..

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi 03:34

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi

Brokoli Yemeği İçin Malzemeler: Orta boy bir brokoli 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 100-150gr. kıyma 1 yemek kaşığından az domates ve tatlı biber salçası (kullanıyorsanız acısı da olur:) 1 adet hav..

Kumpir Tarifi  Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:01

Kumpir Tarifi Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

1.3-4 adet haşlanmış patates soyularak uygun bir kaba alınır. 2.1 yemek kaşığı kadar tereyağı, 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri eklenerek patatesler ezilmeye başlanır. 3.Peynirlerin ve tereyağının kolay erimesi için pa..

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!) 01:40

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!)

mazan kebabı, ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak, misafirlere gururla ikram edilecek çok doyurucu ve lezzetli bir tarif. Kuşbaşı dana etlerinin arpacık soğanlar, nohut, patlıcan ve patateslerle bir araya geld..

 Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır 04:51

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır

Mercimek Çorbamızın ölçüsü biraz fazla ama isterseniz yarım ölçü yapabilirsiniz, 12 kisilik Mercimek Çorbası için Malzemeler 2 su bardağı mercimek 2 adet orta boy havuc( çok büyükse 1 tane kullanın) 2 adet patates 2 a..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Maklube Tarifi  Maklube Nasıl Yapılır 04:18

Maklube Tarifi Maklube Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler bu tarifimize bayılacaklar. Birbirine çok yakışan lezzetleri bir arada bulabileceğiniz nefis bir maklube tarifi videosu hazırladık. Daha önceden denemediyseniz mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. ..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..