#Dostlar

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) 05:09

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix)

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) Dinle serserinin fikri belli hepsi koşar vurmak için çakar bam güm oğlanlar korkar karışan ortamlar aslanlar ağır yürür sırtı ceket takım jilet çorap beyaz bıyıklı tarz çok demez ..

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) 03:24

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve A

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) Dinle İster cebim boş olsun İster canım sıkılsın Hayat gelirse gelsin üstüme Dolar çıkarsa çıksın Sevenlere kıyanlar Bizi duyarsa du..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe 05:22

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe Dinle Müzik Düzenleme: Ali Kazım AKDAĞ (Ara Sazlar Beste Ali Kazım AKDAĞ, “Hüzün” Part 1) Vokal Düzenleme: Samida Bu tepe pullu tepe (Nenni de yarim nenni) Su gelir serpe serpe (Eski de yar..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric 03:31

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric

Kime gitsem ağlasam diyorum, Dostlar da sıkıldı benden Şu derdimi gizleyemiyorum Ağlama yazık olur der annem Bahçesinde limon ağaçları olan Küçük tatlı bir evde oturamadık Zaten hepsinden önce İnsanca iki laf konuşamadı..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal 04:34

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ..

DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU W/ ÖRÜMCEK ENVER 31 13:34

DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU W/ ÖRÜMCEK ENVER 31

ÖRÜMCEK ENVER 31 İLE BUGÜN EĞLENCELİ AKTİVİTELER YAPTIK, BUNLARI DA KAYDETTİK TAB2 XD UMARIM EĞLENİRSİNİZ, LÜTFEN 1 BEĞENİYİ ekSİK GÖRMEYİN. SAYGILARIMLA DOSTLAR.nn► BİLDİRİMLERİ ALABİLMEK İÇİN ZİLE BASMAYI UNUTMAYIN ♥n►..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik) 04:10

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik)

Sükut-u Hayal; Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ki Yana yakıla sevdiğim ne varsa Hep s..

Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video) 06:19

Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video)

Adnan Şenses'in, Fono Müzik Üretim etiketiyle yayımlanan Doldur Be Meyhaneci isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında! Kanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlay Dinlemek veya İndirmek İçin: Muud: h..

  • TEK KANAL tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm 1:33:36

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, hayatını tehlikeye attığı boks maçını sürdürürken, Cemre de Ali’den öğrendiklerinin şokunu yaşamaktadır. O gecenin galibi Kuzey, bu yeteneğini paraya çevirmenin bir yolunu bulmuştur ama, ertesi gün hayatının önüne..

  • Dizi TV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tokat'ta İhracatık Kirazda Rekolte Kaybı 04:19

Tokat'ta İhracatık Kirazda Rekolte Kaybı

Tokat'ta, hava şartlarından etkilenen ihracatlık kiraz cinslerinde verim kaybı yaşanması çiftçiyi olumsuz etkiledi. Tokat merkeze bağlı Kemalpaşa ile Akyamaç Köyü kiraz üretimi ile yurt içi ve yurt dışında önemli bir paz..

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..