#Dostu İçin yemek Çalan ufaklık

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi  Dolgulu Kek Nasıl Yapılır 10:01

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi Dolgulu Kek Nasıl Yapılır

2 Renkli Kek dolgulu kek için Malzemeler 5 -6 yumurta (küçükse yumurta 6 tane kullanınız) 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2,5 yada 3 su bardağı un 1 kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşı..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi  Açma Nasıl Yapılır 04:54

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi Açma Nasıl Yapılır

MALZEMELER 4.5 su bardağı un 1 su bardağı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı şeker 1 paket kurumaya 1 adet yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı çörek otu 1.5 su bardağı ılık su TARİFİ Maya, şeker, tuz, sıvıyağ ka..

Kolay El Açması Makarna Tarifi 07:55

Kolay El Açması Makarna Tarifi

Temel Makarna Hamuru Malzemeler Hamur İçin; 250 gr un 50 gr durum buğdayı unu (semolina) 2 yumurta 2 yumurta sarısı 1 tutam tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Pişirmek İçin; 1 lt su 1 tutam tuz 1-2 yemek kaşığı terey..

 Muhallebi Dolgulu Kek Tarifi 02:00

Muhallebi Dolgulu Kek Tarifi

Muhallebi Dolgulu Nefis Kek Tarifi İçin Malzemeler Kek için: 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao 2 su bardağı un Muhallebisi ..

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi 02:41

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 g julyen doğranmış kırmızı et yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber yarım çay kaşığı karabiber tuz 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet bayat Ramazan pidesi Hazırlanışı; ..

Çikolatalı İrmik Tatlısı 01:29

Çikolatalı İrmik Tatlısı

İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Muhallebisi için; 1 su bardağı irmik 1 su bardağı şeker 1 litre süt 3 yemek kaşığı hindistan cevizi 2 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya Ganaj için; 1 kutu sıvı krema (200 ml) 200 ..

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi 03:15

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi

Gelelim Paşa sarması için gereken malzemelere Malzemeler 300g taze kadayıf 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı şeker Tavuk göğsü için 1 lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 125g tereyağı 1 paket vanilya içi için ..

Elmalı Turta Tarifi 02:58

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler Hamur için; 2 adet yumurta 250 gr margarin(eritilecek) Yarım çay bardağı süt 8 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Un İçi için; 4 kırmızı elma 8 yemek kaşığı şeker 2 çay kaşığı tarçın İste..

Katları Tek Tek Sayılan 01:52

Katları Tek Tek Sayılan

Kat Kat Kare Poğaça Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya(21 gr) 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 5 su bardağı un Arasına sürmek için: 12..

İkramlık Mini Popkek Tarifi 06:29

İkramlık Mini Popkek Tarifi

İkramlık Mini popkekler için malzemeler: 1 ölçü kakaolu kek (hazır baton kek de kullanabilirsiniz) İstediğiniz herhangi bir kek kullanabilirsiniz. Keki ben süt yerine demli çay ile yaptım. Keki ıslatmak için alternatifl..

Tavuklu Patates Bohçası 01:54

Tavuklu Patates Bohçası

Tavuklu Patates Bohçası için Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk pirzola sıvı yağ 1 su bardağı garnitür 2 çay kaşığı tuz Beşamel sos için; 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı un 1,5 su bardağı süt..

Gazoz Tatlısı Tarifi 06:09

Gazoz Tatlısı Tarifi

Malzemeler HAMURU için, 3 Su bardağı Un 2 Yumurta 1 Yemek kaşığı Şeker 1 Tatlı kaşığı tohum Maya 50 gram Tereyağ Yarım çay bardağı Sıvı yağ 1 Bardaktan az Gazoz DİĞER MALZEMELER 1 Kase Ceviz 3 Yemek kaşığı un (hamuru açm..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında Beşamel Soslu Tavuk İçin Malzeme Listesi: --Tavuklu Harç İçin: -1 bütün tavuk göğsü -1 adet soğan -1 adet kapya biber -1 adet yeşil biber -4 yemek kaşığı sıvı yağ -Yarım çay kaşığı karabiber -1 tatlı kaşığı pul b..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Çocukluğumuzun Seyyar Tatlısı Şambali Tarifi 15:30

Çocukluğumuzun Seyyar Tatlısı Şambali Tarifi

Malzemeler Hamur için: 500 gram irmik 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı yoğurt 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya 2 yemek kaşığı sıvı yağ (tepsiyi yağlamak için) Üzeri için: 100 gram tuzsuz fıstık Şerb..

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi 11:34

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi

Kolay Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler: İç Harcı için: 300gr. kıyma 1 orta boy soğan mevsiminde ise 2 adet olgun domates 2 adet yeşil biber 1 adet kapya biberi 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salça..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Susamlı Tavuk Nasıl Yapılır 05:32

Susamlı Tavuk Nasıl Yapılır

Susamlı Tavuk için Malzemeler: 1 yemek kaşığı Bal 1 yemek kaşığı Susam 3 yemek kaşığı Soya Sos 1 diş Sarımsak 1 Yumurta Beyazı 2 yemek kaşığı Mısır Nişastası 300 gram Tavuk 2 dal Taze Soğan Susamyağı Tuz, Karabiber..