#Dostu İçin yemek Çalan ufaklık

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı 02:39

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı

5 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1su bardağı un 1su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao Sosu için: 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1/2 (yarım) su bardağı s..

Cheesecake Tarifi Kakaolu (Russicher Zupfkuchen) 06:34

Cheesecake Tarifi Kakaolu (Russicher Zupfkuchen)

Kakaolu Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler: Çizkek Tabanı için: 150gr. tereyağı 1 yumurta + 1 yumurta akı 3 yemek kaşığı sıvıyağ 3/4 bardak şeker (yarım bardaktan 2 parmak fazla) 1 silme çay kaşığı karbonat veya 1 tatlı k..

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi 02:40

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi

1.1.5 yemek kaşığı kuru maya yoğurma kabına alınır. 2.2 su bardağı ılık süt ilave edilerek mayanın çözülmesi beklenir. 3.Diğer taraftan ayrı bir kapta 1 yemek kaşığı şekerle 2 adet yumurtanın beyazı çırpılarak mayaya e..

Hasan Paşa Köfte Tarifi 03:38

Hasan Paşa Köfte Tarifi

MALZEMELER Köfte için: 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet kuru soğan, 1 yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Püre için: 2 adet orta boy patates, 1 ..

Glutensiz Sufle Tarifi  Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi 02:17

Glutensiz Sufle Tarifi Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi

1.İlk olarak fırın 220 derecede çalıştırılır. 2.50g tereyağı ve 80gr bitter çikolata uygun bir tavaya alınarak kısık ateşte eritilir. 3.Eriyen çikolata ve tereyağı ocaktan alınarak 3 yemek kaşığı pirinç unu eklenerek güz..

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi 05:08

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet iri bostan patlıcanı kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet sivri veya çarliston biberi 1 ye..

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır 04:26

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet orta boy bostan patlıcanı 3-4 adet orta boy patates kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet s..

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi 04:20

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi

MALZEMELER Bisküvili kat için; 20 adet petit beurre bisküvi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1/2 çay bardağı süt, İrmikli kat için; 4 su bardağı süt, 1 su bardağı irmik, 3/4 su bardağı şeker, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek..

Mor Meyve Çaylı Şişleme Kek Tarifi 05:03

Mor Meyve Çaylı Şişleme Kek Tarifi

Malzemeler: 3 büyük veya 4 orta boy yumurta 3/4 su bardağı (bir bardaktan az) tozşeker yarım su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı süt 2 su bardağı un yarım paket kabartma tozu 1 çay kaşığı karbonat yarım paket vanilya ke..

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!) 01:48

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!)

Etimek tatlısı, hem şerbetli hem muhallebili, her damak tadına uygun bir tatlı. Çay saatlerine, yemeğin üzerine çok yakışan etimek tatlısında tuzsuz etimek dilimleri, koyu hazırlanan bir şerbet, cevizli elma püresi, pürü..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

AVM’de Evlenme Teklifi Eden Gencin Çabası Hüsranla Sonuçlandı 01:13

AVM’de Evlenme Teklifi Eden Gencin Çabası Hüsranla Sonuçlandı

Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı Dubai’de Hintli bir gencin evlilik teklifi beklenmedik bir tepki sonucu hüsranla sonuçlandı. 3 ay önce tanıştığı sevgilisine AVM’de hazırladığı bir plan ile evlenme teklifi eden gencin ..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim' 01:16

Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim'

Erzurum'da oğlunu YKS sınavına bırakan 54 yaşındaki Remedan Kutan trafik kazasında hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik çemberine aldığı sırada hayatını kaybeden Kutan'ın cep telefonu çaldı. Görevli po..

Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

5 Dakikada 14 Dosa Hazırlayan Aşmış Hintli Abi 04:58

5 Dakikada 14 Dosa Hazırlayan Aşmış Hintli Abi

Dosa, hint gözlemesi de diyebiliriz. sac üzerinde yapılıyor daha çok. içine pirinç ve mercimek unu katılabildiği gibi, arasına tavuk kıyması gibi birşey de konabiliyor...

Böyle ekmeği hiç bir yerde bulamazsınız!!! 12:20

Böyle ekmeği hiç bir yerde bulamazsınız!!!

Bu ekmek bir başka..

Midye, istiridyeyi bakın nasıl yiyorlar!!! YOK ARTIK!!! 03:24

Midye, istiridyeyi bakın nasıl yiyorlar!!! YOK ARTIK!!!

Böyle bir yiyiş tarzı yok..

Evim Lokanta 35.Bölüm Fragmanı 00:37

Evim Lokanta 35.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 35. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Cuma günü bizlere Tavuklu ve Patatesli Börek, Rulo Pasta ve Domatesler Yuvada tarifi veriyor. Yemek Sihirbazı olarak da anılan Şef Burak Zafer Sırmaç..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 36.Bölüm Fragmanı 00:42

Evim Lokanta 36.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 36. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Pazartesi günü bizlere Haşhaşlı Çörek, Kabaklı Kek ve Çökertme Kebabı tarifi veriyor. Yemek Sihirbazı olarak da anılan Şef Burak Zafer Sırmaçekici, K..

  • ANKA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Tiramisu Tarifi 17:01

Kolay Tiramisu Tarifi

Kolay Tiramisu Tarifi ve Malzemeleri: 1 adet Hazır Pasta Tabanı 1 paket Labne 2 yemek kaşığı Nescafe 2 yemek kaşığı Şeker 3 yemek kaşığı Un 2, su Süt 3 yemek kaşığı Şeker 1 adet Yumurta 1 yemek kaşığı Kakao..