#Dostu İçin yemek Çalan ufaklık

Pratik Beyti Kebabı Yufkalı Tarifi 04:40

Pratik Beyti Kebabı Yufkalı Tarifi

Malzemeler: İç harcı için: 350-400gr kadar tercihen orta yağlı kıyma 1 iri tutam maydanoz 1 büyük boy soğan 2 yemek kaşığı dolusu ince bulgur 1 büyük kırmızı kapya biber 1er çay kaşığı tuz, karabiber, kimyon, kırmızı..

Su Böreği Nasıl Yapılır 05:20

Su Böreği Nasıl Yapılır

Su Böreği için malzemeler: (6 büyük dilim, 20X26cm ebatlarında fırın kabı) 2 yumurta 3 yemek kaşığı su 1 silme tatlı kaşığı tuz yaklaşık 2 buçuk 3 su bardağı un aralarına sürmek için 2 yemek kaşığı dolusu (yaklaşık 100gr..

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır 05:21

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır

1 paket veya biraz daha fazla kedidili bisküvisi kreması için: 2 su bardağı süt 2 yumurta sarısı yarım su badağı tozşeker 2 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta yarım paket labne peyniri yarım paket süt kreması 1 paket k..

Kıymalı Kat Kat Kümbet Tarifi 06:26

Kıymalı Kat Kat Kümbet Tarifi

Hamuru icin gerekli Malzemeler: 2,5 su bardagi ilik su 1 Su bardagi ilik süt 1 yemek kasigi sirke 1 yemek kasigi tozseker 1 yemek kasigi tuz 1 paket kurumaya Alabildigi kadar un ( Ben 1 Kilo kullandim) Ic malzemesi icin..

 Pişmeyen Pasta Tarifi 04:29

Pişmeyen Pasta Tarifi

Gerekli malzemeler. 1 paket kedili biskuisi Kremasi icin gerekli malzemeler: 1 litre süt 2 yemek kasigi nisasta 5 yemek kasigi un 3 yemek kasigi kakao 1 yemek kasigi tereyagi 1 paket vanilyasekeri 200 g tozseker Ayriyete..

Evim Lokanta 33.Bölüm- Açma Kete 06:03

Evim Lokanta 33.Bölüm- Açma Kete

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 33. Bölüm'de Açma Kete tarifi verdi! Açma Kete MALZEMELER 3 Adet Yumurta Akı 3 Su Bardağı Süt 1 Su Bardağı Sıvı Yağ 1 Yemek Kaşığı Tuz 1 Yemek Kaşığı Toz Şeker 1 Paket Yaş Maya 8,5 ..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır 05:04

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır

Balparmak Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : 1 Tane yumurta 2 Yemek kaşığı yoğurt 2 Yemek kaşığı tereyağı (100gr.) 4 Yemek kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı irmik Yarim paket kabartma tozu Yaklaşık 3 ..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..

Patlıcanlı Ekmek Kebabı Nasıl Yapılır 01:58

Patlıcanlı Ekmek Kebabı Nasıl Yapılır

Ekmek Kebabı Tarifi İçin Malzemeler 300 gr kıyma 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 adet yeşil ve kırmızı biber 1 adet domates Tuz, karabiber ve toz kırmızı biber 4-5 dilim ekmek 3 adet patlıcan Üzeri için 1-2 diş s..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yufka 1 bütün tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik yarım çay kaşığı pulbiber yarım çay kaşığı karabiber 1 kase yoğurt 2-3 yemek kaşığı tereyağı 1 ça..

Farklı Mozaik Pasta Tarifi 00:54

Farklı Mozaik Pasta Tarifi

Mozaik pasta için gerekli malzemeler 2 paket petibör bisküvi 50 gr eritilmiş tereyağı 1,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı kakao 1 çay bardağı kırılmış ceviz 1 paket vanilya Kalıbın tabanı için 160 gr b..

Elmalı Cevizli Pasta 02:17

Elmalı Cevizli Pasta

Hamuru İçin: 125 gram eritilmiş ve iyice ılıtılmış tereyağı 1 + 1/4 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çay kaşığı Hindistan cevizi 2 adet ..

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi 01:54

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 250 gr kıyma yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı domates rendesi tuz karabiber pul biber 1 kg pırasa Hamuru için; 6 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabart..

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi 08:18

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi

abanı için: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı arzuya göre 2-3 yemek kaşığı fındık içi cheesecake kreması için: 2 paket 200gr. lık krempeynir 1 su bardağından 1 parmak eksik tozşeker 3 yumurta (..

Izgara Tadına Evde Pratik Tavuk Şiş Tarifi 01:15

Izgara Tadına Evde Pratik Tavuk Şiş Tarifi

Pratik Çöp Şiş Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk bonfile domates biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı Sosu için; 2 yemek kaşığı yoğurt 5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 2 diş sarımsak tuz kar..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 10:31

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Kadayıflı Muhallebi İçin Gereken Malzemeler: 250gr. tel kadayıf 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (biraz daha eklenebilir isteğe bağlı olarak) yarım su bardağı tozşeker yarım ile 1 su bardağı arası iri kıyılmış ceviz içi ve..

Çin Böreği Tarifi 01:31

Çin Böreği Tarifi

Çin Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 250 gr kıyma 1/4 lahana 1 kırmızı biber 2 pırasa 1 havuç 1 tatlı kaşığı zencefil 1-2 adet yeşil soğan 1 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı soya sosu..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Peynirli Midye Poğaça Tarifi  Tereyağlı Katmer Poğaça 07:25

Peynirli Midye Poğaça Tarifi Tereyağlı Katmer Poğaça

Midye Poğaça Malzemeleri: 100ml su (ılık) 100ml süt (ılık) 1 tatlı kaşığı maya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet yumurta 3 yemek ka..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Üç Renkli Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 04:02

Üç Renkli Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Portakallı irmik tatlısı malzemeleri Tabanı için - 2 paket kakaolu petibör bisküvi - 3 yemek kaşığı tereyağ - 5 yemek kaşığı süt Arası için - 1 litre süt - 1 su bardağı şeker - 1 su bardağı irmik - 1 çay b..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..