#Dostum

Survivor 2018 65. Bölüm Fragmanı 01:40

Survivor 2018 65. Bölüm Fragmanı

Survivor 2018 65. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Turabi kendisini takımından ayırdı! Dostum değilsiniz | 65. bölüm tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de.....

Gamsız Teknik Direktör Akif 02:47

Gamsız Teknik Direktör Akif

Severek izlediğimiz Tahsin Hasoğlu'nun, Gamsız Teknik Direktör Akif Hoca tiplemesinin son serisi.Bu adam bir harika dostum...

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Serhat Akın'ın Adem Kılıççı Iddiasına Sema Aydemir'den Açıklama 02:36

Serhat Akın'ın Adem Kılıççı Iddiasına Sema Aydemir'den Açıklama

İddiaları yalanlayan Sema Aydemir yaptığı açıklamada, Adem benim dostum, kardeşim. Serhat'ın yaptığı ayıp ifadelerini kullandı...

  • BETA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survi̇vor'da 2. Aşk Kaçamaği Şampi̇yon Adem Kiliççi Sema Aydemi̇r Aşk Yaşiyor (Serhat Akin Açikladi) 11:23

Survi̇vor'da 2. Aşk Kaçamaği Şampi̇yon Adem Kiliççi Sema Aydemi̇r Aşk

urvivor adem sema aşk sözleri--survivor adem sema anlat bakalım da neler oldu? Serhat Akın'dan açıklama: Adem Kılıççı ve Sema Aydemir aşk yaşıyor-Survivor 2018'in finalinin ardından açıklamalarda bulunan Serhat Akın, şam..

  • BETA tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zararsız Mangoya Zarar Veremeyen Şaşkın Köpek Yavrusu 00:38

Zararsız Mangoya Zarar Veremeyen Şaşkın Köpek Yavrusu

Köpek yavrusu bu küçük mango tarafından endişeleniyor. Endişelenme dostum, seni incitemez..

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Gökçe Kırgız - Padişah 03:18

Gökçe Kırgız - Padişah

Padişah şarkı sözleri ile Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç d..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Babam Yanımda Olsaydı 04:59

Babam Yanımda Olsaydı

BU VİDEO BENİ COK DERİNDEN EKİLİYOR AKCİYER KANSERİ OLUPDA TADAVİ GÖREN BABAM İCİN HAZIRLADIM ALLAHIM ȘİFASINI VERSİN BİZLERİ BABASIZ BIRAKMASIN ALLAHDAN UMUT KESİLMEZ AMA YİNEDE COK ZOR BABAMIN GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE ERİME..

  • PengoTV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Burak  Birisine Birisine 03:25

Nil Burak Birisine Birisine

Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Gerçekten sevene değer bilen Almadan verene bana dostum diyene Benimle ağlayan ..

Hakan Altun, Celil Nalçakan, Aydın Kara - Gelen Olmadı (Akustik - Arabesk) 05:19

Hakan Altun, Celil Nalçakan, Aydın Kara - Gelen Olmadı (Akustik - Arab

Günlerce bekledim boşuna onu Yokluğu getirdi benim sonumu Bu da bana kaderin bir oyunu Beni güldürmeye gelen olmadı Ağladım olmadı Sızladım olmadı Yalvardım Allahıma Gelen olmadı. Gençliğim sayende Sonsuz kabusa döndü Al..

Sezen Aksu - Bahane (Lyrics - Şarkı Sözleri) 02:15

Sezen Aksu - Bahane (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Bahane (Bahane, 2005) Şiir: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu Rhodes-Piyano: Ayda Tunç Bahaneydi bu rüzgâr Güneş, bal ve kehribar Bahaneydi buzdan kanat Erimezse kırılacak Canım dostum, sırdaşım Aynaya baktım yüzünü ..

Demet Akalın - Kahır 03:28

Demet Akalın - Kahır

Kahır şarkı sözleri ile Ahlarımız kaldı yerde Zaman hiç durmaz Yollarımız varmaz şu kapıya Yorgunuz kıştan Tan yeri işte durur o güneş Hikayemiz kahır yazdan Yan Artık yok bir mevsimin yan Dön eski bahara inan Kalbini..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Osman Öztunç  Birader 05:10

Osman Öztunç Birader

Ey güzel insan, benim canım kardeşim, Tek tabancasın bu aralar. Dostların vardı senin,sevdiğin bir kız, Nerdeler şimdi, neredeler. Bir sen ağlarsın birde martılar, Yalnızlığına senin. Fişlenmişsin,seni de bitirir..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

12 Strong Orijinal Fragmanı 02:44

12 Strong Orijinal Fragmanı

12 Strong Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Chris Hemsworth ve Oscar adayı Michael Shannon, Alcon Entertainment, Black Label Media ve Jerry Bruckheimer Films'in oynadığı güçlü yeni savaş draması 12 STRONG'da oynuyor. 9/11 ..

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde 04:36

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından tiyatroya uyarlanan Şoför Nebahat adlı oyunun galası, önceki akşam Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşti. Yeşilçam'ın unutulmayan karakterlerinden Şoför Nebahat tiyatroseverlerle b..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon) 04:46

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon)

Söz & Müzik: Osman Öztunç Yapım: Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Düzenleme: Fatih Ihlamur Ses Kayıt : Stüdyo Metropol Mix-Mastering : Hasan Bitmez ORKESTRA Perkisyonlar: Cengiz Ercümer Bas Gitar: İsmail Soyber..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..