#Doğan canku gecelerim müzik dinle

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle 1:47:43

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gazetecinin Yumurcak adındaki çocuğun şahit olduğu bir cinayeti çözme hikâyesini anlatır. Gazete müdürü, Fikret ve Doğan’dan Çekmece’de işlenen bir cinayetle ilgili haber hazırlamalarını ister. Cinaye..

İkimizin Yerine - Adın Bile Senin Değil 10:02

İkimizin Yerine - Adın Bile Senin Değil

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..

İkimizin Yerine - Canım Yanıyor Anne 10:03

İkimizin Yerine - Canım Yanıyor Anne

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..

İkimizin Yerine - Çok Geç 10:02

İkimizin Yerine - Çok Geç

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle 1:47:43

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gazetecinin Yumurcak adındaki çocuğun şahit olduğu bir cinayeti çözme hikâyesini anlatır. Gazete müdürü, Fikret ve Doğan’dan Çekmece’de işlenen bir cinayetle ilgili haber hazırlamalarını ister. Cinayet..

  • Tv Series tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun 05:28

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun

Sen Yoksun şarkı sözleri ile Yıldızlar kayarken solarlar ömür gibi İmkansızca yaşadım ruhumda bu sevgiyi Gözyaşım akar içime, belli etmez hiç kendini Mutluluk masalda kalmış, hayalde ararım seni. Sen yoksun aslında göz..

Buket Bengisu - Yalan 03:25

Buket Bengisu - Yalan

Söz & Müzik: Doğan Kospançalı Düzenleme: Doğan Kospançalı & Eser Taşkıran Yapımcı: Cem Sayar – CS Music & Media Kayıt: Eser Taşkıran / Türker Otçu / Uğur Onatkut / Volkan Öktem / Eylem Pelit Stüdyo: Stüdyo Taşkıran / Tür..

Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

Sara - Beyaz Gömlek 04:58

Sara - Beyaz Gömlek

Beyaz Gömlek şarkı sözleri ile Yollara kokun sinmiş, rüzgarlar siler Kalbimden hangi yağmur silecek seni? Göçtüğüm her diyarın hasreti başka Oysa hep doğan güneş sana benzer Kalbimi yaprak yaprak dağıttım her yere Her..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Piiz Vazgec Gonul 05:32

Piiz Vazgec Gonul

Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz gülü Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde Kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim (2) Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bi..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama 00:51

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama

Japonya’da son moda terapi: Yetişkin kundaklama Yeni doğan bebeği kundaklama geleneği artık Japonya’da yetişkinler arasında da yaygın. Otonamaki adı verilen teknikle özellikle doğum sonrası kadınların başlıca şikayeti o..

CHP Heyetine Haberleşme Gideri Tepkisi 00:28

CHP Heyetine Haberleşme Gideri Tepkisi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan CHP heyetine, bir vatandaş, CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in haberleşme giderleri dolayısıyla tepki gösterdi...

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Ömür Varol'un Söylemezsem Olmaz Programdan Atılma Nedeni! 06:28

Ömür Varol'un Söylemezsem Olmaz Programdan Atılma Nedeni!

Ömer Varol'un Söylemezsem Olmaz programından ayrılması detaylarıyla ilgili Nihat Doğan bilinmeyenleri açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizin Bizde Resminiz Var 01:12

Sizin Bizde Resminiz Var

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

Türkiye Şehidin Oğluna Sahip Çıktı 00:56

Türkiye Şehidin Oğluna Sahip Çıktı

Doğan Güneş, şehit polis memuru Atilla Güneş'in oğlu... Babasının cenazesinde döktüğü gözyaşı, o gün, tüm Türkiye'nin yüreğine akmıştı... Aradan neredeyse 2 yıl geçti... Doğan sünnet oldu... Törene, yurt içi ve yurt dışı..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafes Film İzle 1:53:57

Kafes Film İzle

Film Türkiye'nin 12 Eylül darbesinde gerçekleşen olayları anlatmaktadır.Hapishanede çekilen işkencelerde fazlasıyla filme yansıtılmış. Yönetmenliğini Mahmut Kaptan'ın yaptığı filmin başröllerinde Turgay Atalay, Erdal Cin..

  • Tv Series tarafından
  • 14.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlüler Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkısını Söylerse Taklit İçerir 01:48

Ünlüler Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkısını Söylerse Taklit İçerir

Aziz Yıldırım taklidiyle fenomen haline gelen Enes Erkoç, bu sıralar herkesin diline dolanan şarkı 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' ile karşımıza çıkıyor. Aziz Yıldırım, Burhan Altıntop, Nihat Doğan ve Adnan Oktar'ın taklitl..

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Doğmuş Bebeğin Annesine Sarılması 01:00

Yeni Doğmuş Bebeğin Annesine Sarılması

Yeni doğan bebek annesine sımsıkı sarılır seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızıl Üçüzlerden Kartpostallık Görüntü 00:58

Kızıl Üçüzlerden Kartpostallık Görüntü

Yeni doğan üçüz bebekler Macy, Toby ve Sadie'nin ilk fotoğraf çekiminin yer aldığı video görüntüleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi görüyor...

Nihat Doğandan Seda Sayan İtirafları! 15:05

Nihat Doğandan Seda Sayan İtirafları!

Söylemezsem Olmaz programına canlı telefon bağlantısında Nihat Doğan ile yapılan konuşmaları yeniden bir arayamı gelecekler sorusunu da gündeme getirdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce