#Doğru mu

ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip) 04:42

ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip)

ORHAN ÖLMEZ _ DAMLA DAMLA Damla damla aksam sana Doldurumusun kalbini benimle Yoksa sende taşıyamazda Dökermisin beni yerlere Yağmur olsam yağsam sana Islatırmısın kendini benimle Yoksa sende dayanamazda Kaçarmısın en ..

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı! 00:54

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı!

Amerika'nın Indiana eyaletinde görev yapan bir polis, bir filmin hırsızlık sahnesini gerçek zannedip elinde oyuncak tabanca bulunan oyuncuya ateş açtı. Mahalle sakinleri filmi gerçek sanarak 911'i aradı. İhbar üzerine bö..

Beton Parçasının Altında Kalmaktan Saniyelerle Kurtuldu! 00:18

Beton Parçasının Altında Kalmaktan Saniyelerle Kurtuldu!

Belarus'ta kaldırımda yürüyen bir adam, gelen sesler üzerine yukarı bakıyor. Üzerine doğru beton parçası düştüğünü gören adam kaçarak kurtuluyor. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıyor...

Cürmümeşhut 06:03

Cürmümeşhut

'Yeni Dünya'ya giriş'-05/08, 'Bu durum başka bir hal alacak'-28/08, 'Tercih sizin: İran mı İsrail mi?'-26/08, 'Hesaplaşma'-02/09, 'Erbil'e kim yürek yedirdi'-09/09, 'Oyun bitmedi ama kazanıyoruz'-16/09, 'Yüzleşmeye doğru..

Metal Fırtın  ABD-Türkiye Kavgası 06:28

Metal Fırtın ABD-Türkiye Kavgası

2004 yılıydı. TBMM Başkanı Bülent Arınç, Meclis'in işleyişini geliştirmek için, her partiden milletvekilinin olduğu 'Demokrasi Komitesi' kurmuştu. Bu komite 2004 yılı sonuna doğru çeşitli temaslarda bulunmak için ABD'ye ..

Zengin Kızın Şoför Seçimi 01:45

Zengin Kızın Şoför Seçimi

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Şoförün Ayak Oyunu 01:18

Şoförün Ayak Oyunu

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Haberler Bir Araya Gelince Gerçek Ortaya Çıkar 04:53

Haberler Bir Araya Gelince Gerçek Ortaya Çıkar

Ezeli ve ebedi' müttefikimiz olarak yıllarca konumlandırılan ABD, tüm Türk milletini 'cezalandırmak' üzere bir karar aldı. Bu kararın nedenini sadece bir iki kişiye karşı yürütülen yasal işlemler olarak düşünmek ne kadar..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Kaplumbağa Tuki'nin Derbi Tahmini 02:02

Kaplumbağa Tuki'nin Derbi Tahmini

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'ndeki 97 yaşındaki kaplumbağa tuki, derbi maçlardaki doğru tahminleriyle tanınıyor.Tuki Galatasaray'a tam yönelicekken iki kutu arasında kalarak beraberliği işaret etti..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Audi Q7 ve 4x4 Jeep'in Düellosu Bakın Nasıl Sonuçlandı 00:58

Audi Q7 ve 4x4 Jeep'in Düellosu Bakın Nasıl Sonuçlandı

Audi Q7 ve Jeep Grand Cherokee'nin muhteşem düellosu nefes kesti. Araçların çeki demirine geçirilen çekme halatıyla sağlanan düzenekte, ters yönlere doğru ilerlemeye çalışan iki aracın düellosu paylaşım rekorları kırıyor..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu 01:00

Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu

Erzincan Başpınar köyü mezrasında koyunlarını otlatmaya çıkaran Celal Gül isimli sürü sahibi, gece sürünün arkasında doğuran koyunu fark etmedi. Sürü sahibi kuzuyu göremeyince kangal çoban köpeği savunmasız kuzunun başın..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Katliam Gibi Kaza Kamerada ! 10 Ölü, 26 Yaralı 00:24

Katliam Gibi Kaza Kamerada ! 10 Ölü, 26 Yaralı

Çin’de katliam gibi bir kaza gerçekleşti. Seyir halindeki yolcu otobüsü üzerine doğru gelen tırdan kaçamayınca bir facia yaşandı. Kontrolden çıkan tır otobüsle kafa kafaya çarpıştıktan sonra devrildi. Kazayı kayda alan o..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Beyaz Show - Acun Ilıcalı'dan Samimi İtiraflar 01:14

Beyaz Show - Acun Ilıcalı'dan Samimi İtiraflar

Acun Ilıcalı'nın düğün görüntülerine takılmaya devam eden Beyaz, dans edememe konusunu da yeniden gündeme getirdi. Şeyma Subaşı'nın aksine dans etme konusunda yeteneksiz olduğunu kabul eden Acun Ilıcalı, işi bilenlerin y..

  • ANKA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Overwatch PS4 Gameplay  Trailer PlayStation Underground 19:09

Overwatch PS4 Gameplay Trailer PlayStation Underground

Let's play Overwatch on PS4... with T-Pain. That's right, we have the world-famous singer, songwriter, and rapper join our program to talk about his love of old-school Blizzard games, and bonding with his daughter over O..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Call Of Duty WWII Insider Top 5 Tips PS4 04:56

Call Of Duty WWII Insider Top 5 Tips PS4

Looking to improve your Call of Duty®: WWII Multiplayer skills? Here are five tips to get you started in the right direction. ( Call of Duty®'ınızı iyileştirmek mi istiyorsunuz: 2. Dünya Savaşı Multiplayer becerileri? ..

  • BETA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koyunların Yüz Tanıma Becerisi 00:59

Koyunların Yüz Tanıma Becerisi

Daily Telegraph'ta haber olan bilimsel araştırmada , şimdiye dek uysal tavırları ve pek de parlak olmayan zekalarıyla bilinen koyunları biraz fazla hafife aldığımız sonucuna varılmış. Cambridge Üniversitesi'nde yapılan a..

  • JET TV tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

maNga - Bitti Rüya 03:59

maNga - Bitti Rüya

Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bırak..

Golf Sahasında Yürüyen Timsah 00:17

Golf Sahasında Yürüyen Timsah

Sinsi sinsi golf sahasına doğru yürüyen timsah av peşinde olması gerek izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Müftüoğlu’na Neler Oluyor Büyük Deği̇şi̇m 02:12

Emel Müftüoğlu’na Neler Oluyor Büyük Deği̇şi̇m

Emel Müftüoğlu dün akşam Etiler’de Uçankuş Tv kameralarına samimi açıklamalarda bulundu. Mide küçültme operasyonu geçirip zayıflayan Emel Müftüoğlu “30 kilo verdiğim haberleri doğru değil 16-17 kilo verdim zaten doktor ..

  • BETA tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ve Aslı'nın başı büyük belada! Ferhat'ın peşindeki adamlar, Aslı'nın endişelenmesine sebep olur. Ferhat, Aslı'nın da güvenliği için bir dağ evinin doğru yer olacağını dü..