#Doğru mu

Google'ın Sanal Stres Çarkı 02:30

Google'ın Sanal Stres Çarkı

Son zamanlarda herkesin elinde görmeye başladığımız stres çarkı çılgınlığı her yana yayılmaya devam ediyor. Almanya’nın savaş açtığı stres çarkı şimdi de Google‘ın aramalarına gizlendi. Elbette sanal stres çarkına ulaşab..

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

Akıl Yaşınız Kaç (Hızlı Test) 07:22

Akıl Yaşınız Kaç (Hızlı Test)

Dünyada milyonlarca insanın duygusal yaşıyla akıl yaşı birbirinden tamamen farklı şeylerdir. Siz de onlardan biri olabilirsiniz. Test etmek ister misiniz? İşte size akıl yaşınızı kolayca ama doğru bir şekilde belirleyebi..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı 02:15

Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oyunu Gaziosmanpaşa'da kullandı. Türkiye'nin demokrasi şenliği yaşadığını vurgulayan Soylu, Milletimiz her zaman verdiği gibi en doğru kararı verecektir dedi...

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

 Pınar Altuğ: Libidom Yüksek? 00:35

Pınar Altuğ: Libidom Yüksek?

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ verdiği röportajda kendisini ateşli bulduğunu söyleyerek hayatta cinselliğin çok önemli olduğunu söyledi. Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D ekranlarında yeniden baş..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK, Kandil'de Adım Adım İlerliyor 00:50

TSK, Kandil'de Adım Adım İlerliyor

Kandil’e yönelik devam eden operasyon kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakurk bölgesinden içeriye doğru ilerliyor. PKK’ya yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesindeki operasyonları aralıksız sürerken, örgütün ..

Çağla  Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik 06:39

Çağla Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik

Mezuniyet, nişan, düğün derken davet dönemine girdik. Tabi ki topuklu ayakkabımızı giyiyoruz. Ama nasıl yürüyoruz? :) Az çok bildiğim bu konuda üstüme düşeni anlatmak isterim. Öncelikle doğru topuğu seçiyoruz, sonra on..

 Banu Alkan'ın Yaka Paça Krakola Götürülme Anları! 00:59

Banu Alkan'ın Yaka Paça Krakola Götürülme Anları!

Dünya Güzellerim'de Afrodit Banu Alkan, Nepal'e doğru yola çıkarken pasaport polislerinin kontrolüne takıldı. Alkan'ın yaka paça götürülme anları ortaya çıktı. Show TV ekranlarında yayınlanan 'Dünya Güzellerim'in çekimle..

  • ANKA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertap Erener'in Muhteşem Evi 00:53

Sertap Erener'in Muhteşem Evi

Bodrum’dan Ortakent’e doğru ilerlerken telefonda Sertab Erener’in direktifleri doğrultusunda yolumuzu bulmaya ve tarif edilen stratejik noktaları kaçırmamaya çalışıyoruz. Ne mümkün! Çünkü yol bir süre sonra artık ne asfa..

  • ANKA tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum 01:41

Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum

Kara Sevda’nın finalinden sonra ara vermeden ‘Rüya’ dizisine başlayan Hazal Filiz Küçükköse Seçimlerim doğru tercihler yaptığımı gösteriyor. İşimi aşkla yapıyorum dedi Kara Sevda'daki Zeynep karakteriyle kariyerinde zi..

  • ANKA tarafından
  • 1.281 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babası Yerli Film Fragman 00:39

Babası Yerli Film Fragman

Ali Rıza ve Mine’nin evliliği 1 ay sürer. Devlerin aşkı büyük olmaz ama bu evlilikten bir çocukları olur. Ali Rıza iyilik adına bir adamı komaya soktuğu için hapse girince Mine, babası Sulhi’nin de gazı ile Ali Rıza’ya b..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

Çağla Şikel Makyaj Hataları 90'lardaki Gibi Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım 12:58

Çağla Şikel Makyaj Hataları 90'lardaki Gibi Makyaj Yapıyorum Güzellik

Neden eski fotoğraflara bakınca tövbeler olsun diyoruz?:) makyaj yapmayı bilmiyormuşuz da ondan. Gerçi benim doğru makyajı bulmam uzun sürdü ama umarım sizin için o kadar da uzun sürmez. Bu vesileyle bu videoyu yayınlıyo..

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni 11:46

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni

Dermacol'ün reklamlarını sürekli görüyorsunuzdur. Geçtiğimiz gün tesadüfen karşıma çıktı ve bu kadar reklamı yapılan ürünü denemek istedim. Sürekli en kapatıcı fondöteni aradığım doğru. Dünyanın en kapatıcı fondöteni ola..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Fazilet Hanım ve Kızları  - Dokunma! 02:20

Fazilet Hanım ve Kızları - Dokunma!

Kendini bir anda ağır bir yüzleşmenin ortasında bulan Hazan, hayatının en gurur kırıcı gecesinin mimarının Sinan olduğunu artık öğrenmiştir. Ortaya çıkan gerçek Hazan’ın kalbini paramparça ederken, Sinan için de çok yıkı..

  • ANKA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Vaşakların Birbirlerine Çığlık Atarak Meydan Okuyuşları 01:29

Vaşakların Birbirlerine Çığlık Atarak Meydan Okuyuşları

Kayıt edenin çığlık seslerine doğru yöneldiğinde vaşakların ilginç meydan okuyuşlarıyla karşılaşan kişi...

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus İle 02:27

Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus

Gillette Venüs Breeze’ nin dijital reklam filminde yer aldım ve de sizin için #PürüzsüzGerçekler’i açıkladım. Kolayca tüylerimden nasıl kurtulduğumu ve tıraşla ilgili doğru bildiğimiz yanlışları anlatıp birkaç tüyoyu da ..

CHP İtiraf Etti: Sistem Çalışmıyordu 01:36

CHP İtiraf Etti: Sistem Çalışmıyordu

24 Haziran seçimlerinde Anadolu Ajansı'nın (AA) verilerinin doğru olmadığını savunan CHP'lilerden skandal bir itiraf geldi. Seçim gecesi AA verilerinin yanlı olduğunu iddia ederek maksatlı bir propagandaya imza atan CHP'..

Ceren Ceylan Yeni Saçlarım Plaj Çantamda Ne Var 14:24

Ceren Ceylan Yeni Saçlarım Plaj Çantamda Ne Var

Merhabalar! Ben Ceren Ceylan. Kanalında birçok çözüm videoları ,nasıl yapılır videoları, makyaj-bakım, alışveriş, moda ve hatta bazen de günlük yaşantısının videolarını paylaşan 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Eğ..

Bunlar Oyuncak Değil  Rc Scanıa Tır 04:19

Bunlar Oyuncak Değil Rc Scanıa Tır

Piyasa fiyatı 5 bin TL civarı. Aracı aldığınızda kumanda ve bazı materyaller yanında verilmez ve araç monte edilmemiş parça halde gelir (demonte). Kumandanızı ve diğer materyalleri (kristal, servo, anemel boya, diğer ak..

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Ceren Ceylan Annemin Makyaj Malzemleriyle Makyaj Yaptım Sonuç Şaşırttı 10:17

Ceren Ceylan Annemin Makyaj Malzemleriyle Makyaj Yaptım Sonuç Şaşırttı

Merhabalar! Ben Ceren Ceylan. Kanalında birçok çözüm videoları ,nasıl yapılır videoları, makyaj-bakım, alışveriş, moda ve hatta bazen de günlük yaşantısının videolarını paylaşan 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Eğ..