#Doğru mu

Ceza makbuzunu yırttı! 02:29

Ceza makbuzunu yırttı!

İSTANBUL'DE BİR MİNÜBÜSTE DENETİM YAPAN EKİPLER MASKESİNİ DOĞRU TAKMAYAN YOLCUYA CEZA YAZMAK İSTEDİ. FATMA ALEMDAĞ CEZA MAKBUZUNU YIRTTI ATTI, ''YETTİ ARTIK'' DİYEREK MASKESİNİ ÇIKARDI. TESTLERİN TUZAK OLDUĞUNU SAVUNDU. ..

Agresif Yaya 01:00

Agresif Yaya

Yolun ortasında yürüyen yaya bir ara yolun karşısına doğru yönelmiş o anda arkasından gelen arabaya sert bir tepki göstermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada 01:30

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada

Van merkez İpekyolu ilçesinde sahibinden kaçarak Erçek Gölü'ne düşen dana, balıkçılar tarafından kurtarıldı. Erçek Mahallesinde Aslan Katar'a ait dana, kaçarak yakınlarında Erçek Gölü'ne doğru kaçtı. Yaklaşık 2 saat göld..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar 00:55

ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar

Pentagon'dan yapılan açıklamada Türkiye ile Suriye'nin kuzeyinde 'güvenlik bölgesi' oluşturulması için görüşme halinde olunduğu belirtildi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iki ülke arasında güven tesis edilme..

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak 02:38

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı, Öztürk Yılmaz'ın ÖSO ile ilgili açıklamalarına ilişkin, CHP'nin bir genel başkan yardımcısı var. Benim memurumdu eskiden kısa bir süreli. Bunları söylemek i..

Çıkış Rampası Mağduru Bisikletli 00:12

Çıkış Rampası Mağduru Bisikletli

Bisiklet yarışında rampanın inmesini bekleyen bisikleti geriye doğru sayılmasına rağmen inmeyen rampa yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Önüne Bakmayan Motosikletlinin Duvara Toslaması 00:29

Önüne Bakmayan Motosikletlinin Duvara Toslaması

Tayland'da bir motosiklet sürücüsü seyir halindeyken önüne bakmak yerine sola doğru bakınca kaza kaçınılmaz olmuş. Önüne çıkan duvara gelişine çarpmış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Rakundan Kaçarken Yere Kapaklanan Abla 00:06

Rakundan Kaçarken Yere Kapaklanan Abla

Sokakta karşısına çıkan rakuna merakla yaklaşan abla rakun kendisine doğru koşmaya başlayınca zor anlar yaşamış. Dengesini kaybeden abla yere kapaklanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 3 yıl önce
‘Büyükşen’ cinayeti çözülüyor 03:35

‘Büyükşen’ cinayeti çözülüyor

ÇİFTE CİNAYETTE, SONA DOĞRU..

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler 10:05

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler

Antalya Manavgat'ta ormanlık alanda başlayan yangın sürüyor. Alevlere karadan ve havadan müdahale ediliyor. Demirören Haber Ajansı'ndan Alpaslan Çınar da o bölgedeki son durumu aktardı. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti 02:51

Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti

Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 13. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş Sompo Japan, Almanya'nın Telekom Baskets takımını 95-79 yendi. Bu sonuçla, siyah-beyazlılar gruptaki 10. galibiyetini alırken, Telekom Bask..

  • OFSAYT tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayalı Katmer Tarifi 10:17

Mayalı Katmer Tarifi

Malzemeler 1 kilo un Yarım paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt Yarım bardak ılık su Yarım bardaktan biraz daha az sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı seker Hamuru açarken yaklaşık 1 çay bardağı sıvıyağ ve 100 gr ..

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle 1:33:30

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Matematikten çaktık! 02:34

Matematikten çaktık!

YKS SONUÇLARININ ARDINDAN İSTATİSTİKLER DE AÇIKLANDI. GÖRÜNEN O Kİ, GENÇLER EN ÇOK YİNE MATEMATİKTE ZORLANDI. 40 SORUDAN ORTALAMA SADECE 4 DOĞRU CEVAP ÇIKTI. TÜRKÇE'DE DE DURUM PEK PARLAK DEĞİL..

Aydıncık’taki yangın yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı 02:14

Aydıncık’taki yangın yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı

Mersin’in Aydıncık ilçesinde çıkan orman yangının yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladığı, vatandaşların evlerini boşaltarak sahil kesimlerine doğru kaçtığı öğrenildi...

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor! 03:43

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor!

Antalya'da Akseki ve Manavgat ilçelerinin sınırında bulunan Gülen Dağı'nda orman yangını etkisini artırdı. Bölgede geniş bir alanı etkisi altına alan yangının özellikle Taşlıca Mahallesi Murtiçi mevkiine doğru ilerlediği..

Hem taze hem hesaplı! 02:58

Hem taze hem hesaplı!

YAZ SEBZELERİNİ MEVSİMİNDE UCUZA ALIP KIŞIN DA TAPTAZE TÜKETMEK MÜMKÜN... BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEY DOĞRU KOŞULLARDA SAKLAMAK... DOMATESTEN PATLICANA, MAYDANOZDAN KIRMIZI BİBERE DERİN DONDURUCUDA MUHAFAZA TÜYO..

Altın Fiyatları Daha da Düşecek mi- İşte Detaylar 01:55

Altın Fiyatları Daha da Düşecek mi- İşte Detaylar

ALTIN İÇİN DOĞRU ZAMAN MI?..

Uyandırılınca Tepki Gösteren Uyurgezer Adam 00:31

Uyandırılınca Tepki Gösteren Uyurgezer Adam

Uyurgezer eşi mutfağa doğru gidince onu videoya almak isteyen kadın, eşini uyandırınca beklemediği bir tepki ile karşılaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu 01:26

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu

İstanbul Kartal’da pazardan evine dönen kadına, eski kocası tarafından evinin önünde silahlı pusu kuruldu. Saldırgan koca, evinin önüne gelen kadına silahla 3-4 el ateş etti. Koluna kurşun isabet eden kadın pazara doğru ..

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla 05:23

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla

Ferdi Tayfur - Sende mi Leyla ( Zaman Tüneli II ) ŞArkı Sözleri Yüzüme bakacak yüzün kalmamış Doğru bir kelime sözün kalmamış Aklını fikrini yalan bürümüş Sen de mi Leyla, sen de mi Leyla Karaya ak denilir mi Amaya bak ..

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı 01:59

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı

Japonya'da Türkçe ders veren Cevriye Ayşegül (27), 2 yıl önce ders vermeye başladığı deniz polisi Takuhiro İto (32) ile arkadaş oldu. İkilinin, arkadaşlıklarını geliştirip evlilik kararı alması üzerine Takuhiro, geçen yı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Tarihin en uzun askeri konvoyu! 02:19

Tarihin en uzun askeri konvoyu!

RUSYA’NIN KİEV’E DOĞRU YAPTIĞI KARA HAREKATINA DAİR UYDUDAN ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARLAR PAYLAŞILDI... ZIRHLI ARAÇLAR, TANKLAR, TOPLAR VE DİĞER LOJİSTİK ARAÇLARDAN OLUŞAN 64 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDAKİ KONVOYUN KİEV’İN ETEKLERİNE..

ABD'den Rusya'yı Köşeye Sıkıştıracak Hamle Çin Karşı Geldi Ortalık Daha Karışıyor 02:01

ABD'den Rusya'yı Köşeye Sıkıştıracak Hamle Çin Karşı Geldi Ortalık Dah

POLONYA'NIN TEKLİFİYLE ABD VE BATILI MÜTTEFİKLERİ, RUSYA'YI G20'DEN ÇIKARAMANIN YOLLARINI ARIYOR. ABD'Lİ BİR YETKİLİ, HENÜZ BİR KARARIMIZ OLMASA DA POLONYA'NIN BU TALEBİNİ DOĞRU VE GEÇERLİ BULUYORUZ DEDİ. ÇİN, TEKLİFE ..

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında 02:57

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında

Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’deki “Küçük Afyon” ilgi odağı oluyor. Küçük Anadolu olarak adlandırılan ve Belçika’nın Emirdağ’ı olarak bilinen Schaerbeek’te yaşayan Afyonlular durumdan oldukça memnun. Hızlı, doğru, ..

Putin Ters Köşe Yaptı Ukrayna'daki Yeni Planı Belli Oldu 02:16

Putin Ters Köşe Yaptı Ukrayna'daki Yeni Planı Belli Oldu

24 Şubat'ta Ukrayna'nın doğusuna işgal başlatarak Kiev'e doğru ilerlemeye çalışan Rusya'nın maddi kaybı 63 milyar doları geçti. İşgalde umduğu gibi ilerleyemeyen Putin'in planı belli oldu. Kiev'i ele geçiremeyen Rus lide..

Şanslı Kız 00:20

Şanslı Kız

Evine doğru yürüyen kız, bir apartmanın çatısından düşen kar kütlelerinden saniyelerle kurtulmuş. O anlar güvenlik kamerasına böyle yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Uçakta Yolculara Aldırış Etmeden İç Çamaşırını Yıkayıp Kurutan Kadın 00:36

Uçakta Yolculara Aldırış Etmeden İç Çamaşırını Yıkayıp Kurutan Kadın

Uçakta bir kadın diğer yolcuların gözü önünde çıkardığı iç çamaşırını, yıkadıktan sonra elleriyle sıkarak kurulamış. Ardından da diğer yolcuların bakışları arasında havadaki klimaya doğru kaldırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 2 yıl önce