#Doğu kudüs’te

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle 1:29:33

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Unsere Mütter Unsere Väter season 1 episode 01 Unsere Mütter Unsere Väter s1e01 Berlin, 1941. Beş arkadaş Avrupa’nın çehresini..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat 02:06

Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat

Doğu Akdeniz'da tansiyon yüksek... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren Oruç Reis ile ilgili kritik bir talimat verdi. Kabine toplantısında konuşan Erdoğan, Yunanistan ve ya başka bir ü..

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak 06:06

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak

Ağrı Hamur Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Hamur ilçesine kazandırılan Dijital Toprak Analiz Cihazı, gübre çeşidi ve miktarını yerinde tespit ederek çiftçilere yüksek verim elde etme imkanı sağlayacak...

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu 01:04

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde süren kazı çalışmalarında, bin yıllık insan iskeleti ortaya çıkarıldı. Doğu Roma Dönemi'ne ait olduğu düşünülen buluntular inceleme altına alındı. Adıyaman'ın Örenli Mahallesi'nde bul..

Siyonizm 03:47

Siyonizm

ve Büyük Orta Doğu projesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 11 ay önce
İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu 00:25

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın İsrailli güvenlik güçlerince vurularak yaralandı. İsrail polisi, Kudüs yakınlarındaki Kalendiya kontrol noktasında, güvenlik güçlerine doğru ilerleyen kadının elinde bıçak olduğunu ve ..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

İsrail Askeri Yaralı Filistinliyi Öldürmekten Suçlu Bulundu 02:15

İsrail Askeri Yaralı Filistinliyi Öldürmekten Suçlu Bulundu

İsrail Askeri Yaralı Filistinliyi Öldürmekten Suçlu Bulundu izle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle 19:42

12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle

Açıklama: 1968 öğrenci olayları, 1 Mayıs 1977 İşçi Bayramı, 18 Nisan 1978 Malatya Katliamı, 22 Aralık 1978 Maraş Katliamı, 1 Şubat 1979 Abdi İpekçi Cinayeti, 2 Ocak 1980 Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün uyarı mektubu, İzm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle 27:58

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle

Belgeselin 10. bölümünde; Mustafa Kemal'in 7. Yıldırım Orduları Komutanlığından istifası, Fevzi Çakmak Paşa ile 2. Ordu Komutanlığı Halef selefliği, Osmanlı veliahtı Vahdettin ile Almanya seyahati konu edilmektedir. Prog..

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü 01:01

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in İsrail ziyareti iki ülke arasında siyasi krize dönüştü. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gabriel'in ülkede bazı sivil toplum örgütleriyle görüşmesi üzerine Dışişleri Bakan..

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı 00:44

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı

İsrail'in geçtiğimiz günlerde katliam yaptığı ve ardından kapattığı Mescid-i Aksa'da Müslümanların direnişi devam ediyor. Mescid-i Aksa'yı Cuma günü ibadete kapatan İsrail'in işgaline tepki gösteren halk mescidin kapılar..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Yahudi Kadın Böyle Müslüman Oldu 01:00

Yahudi Kadın Böyle Müslüman Oldu

Kudüs'te çekilen görüntüde, Mescid-i Aksa'ya gelen Yahudi bir kadın, ulema şahitliğinde İslam'ı seçtiğini ilan ederek Müslüman oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan  İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gerekiyor 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gere

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail yönetiminin, iki devletli çözüm ihtimalinin altını oyan bu işgal teşebbüslerine artık bir son vermesi gerekiyor. dedi...

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı 01:07

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı

Fizik dehası Albert Einstein'ın 1922'de Japonya'da bir kuryeye bahşiş yerine verdiği, mutluluğu tarif eden not, Kudüs'te yapılan açık artırmada 1,56 milyon dolara (yaklaşık 5,82 milyon lira) satıldı. Müzayede evi tarafın..

Robin Hood Hırsızlar Prensi 1991 Kevin Costner Film İzle 34:54

Robin Hood Hırsızlar Prensi 1991 Kevin Costner Film İzle

Robin Hood Hırsızlar Prensi - Robin Hood: Prince of Thieves 1991 Film İzle Locksley'li Robin, Kral Aslan Yürekli Richard ile birlikte haçlı seferine katılmış ve sefer sırasında esir düşmüş Kudüs'te bir zindana kapatılmış..

  • PengoTV tarafından
  • 6.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Polisi Yolu Geçmeye Çalışan Ziyaretçi Kadına Şiddet Gösterdi 02:40

İsrail Polisi Yolu Geçmeye Çalışan Ziyaretçi Kadına Şiddet Gösterdi

Paza Kudüs'teki Ultra Ortodoks bir protesto oturarak yapıldı. bu esnadayolu geçmeye çalışan bir bayan polisin su ile müdahalesi sonucu yaralandı. daha sonra israil emniyet gücleri koku bombası denediler. Ziyaret için or..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail İle Diplomatik İlişkileri Koparabiliriz 04:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail İle Diplomatik İlişkileri Koparabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddiasına ilişkin, Eğer böyle bir adım atılırsa bu diplomatik ilişkilerimizi İsrail ile koparmaya kadar gidebilir. dedi...

Trump'ın Açıklamasının Hiçbir Anlamı Yok 01:09

Trump'ın Açıklamasının Hiçbir Anlamı Yok

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Trump Kudüs'ü başkent olarak tanıyoruz d..

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı 00:34

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı

İşgalci İsrail, Gazze'deki direniş gruplarına ait bir askeri bölgeye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda yaralıların sayısı 25'e yükseldi...