#Doğu kudüs’te

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik 01:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki Kudüs Zirvesi sonrası düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Terörist yerleşimcilerin kutsallarımıza saldırısı konusunda artık sabrımızın son..

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler 02:08

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler

Tarihi Kudüs Zirvesi sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İşgalci İsrail'e karşı direnen Filistinlilere seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan ' Buradan Filistinli kardeşlerime seslenmek istiyorum. Ey..

Filistinlilerden ABD'nin Büyükelçilik Aracına Yumurta Yağmuru 01:00

Filistinlilerden ABD'nin Büyükelçilik Aracına Yumurta Yağmuru

ABD'nin 14 Mayıs 2018'de Tel Aviv'deki Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşıma kararının ardından Filistinliler, Beytüllahim'de ABD'nin büyükelçilik aracına yumurtalı protesto düzenledi...

İşgalci İsrail'e Türk Bayrağı'yla Karşı Koydu 00:23

İşgalci İsrail'e Türk Bayrağı'yla Karşı Koydu

İşgalci İsrail güçleri Gazze sınırında Milyonluk Kudüs gösterisi düzenleyen Filistinlilere saldırdı. Gösteriye atla ve elinde Türk Bayrağı'yla katılan bir kişi dikkati çekti...

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyor 00:28

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyo

İsrail polisi tarafından 11 Haziran'da 'keyfi' şekilde gözaltına alınan Türk vatandaşı Ebru Özkan'ın babası Canip Özkan yetkililerden yardım bekliyor. İsrail kural tanımaz uygulamalarına devam ediyor. 8 haziran 2018 tari..

İsrail Askerlerinden Filistinlilere Sert Müdahale 02:36

İsrail Askerlerinden Filistinlilere Sert Müdahale

İsrail askerlerinden Filistinlilere sert müdahale İsrail askerleri işgal altındaki Kudüs'ün doğusundaki Han el-Ahmer'de bedevilere ait ev ve ağılları yıkmaya gelen ekiplere tepki gösteren Filistinlilere müdahale etti...

Han El-Ahmer'de İsrail Protestosu 01:01

Han El-Ahmer'de İsrail Protestosu

Han el-Ahmer'de İsrail protestosu Filistinliler, İsrail'in Kudüs'ün doğusundaki Han el-Ahmer sakinlerini tahliye etme ve barakalarını yıkma planlarını protesto etti...

16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim 02:54

16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim

İsrail askerleri 16 yaşındaki Meryem'i parça tesirli mermi ile ayağından vurdu. Türkiye'de tedavi edilen Meryem hızla iyileşiyor. Yeni Şafak'a konuşan Meryem'in bir hedefi var: Vurulurken elimde olan Filistin bayrağını K..

İsrail Yaşlı Filistinliyi Sedye İle Gözaltına Aldı 00:58

İsrail Yaşlı Filistinliyi Sedye İle Gözaltına Aldı

İşgalci İsrail güçleri, Kudüs'ün doğusunda yaşlı bir Filistinli'yi evinden sedye ile zorla çıkararak gözaltına aldı...

İsrail Halkı Netanyahu'nun İstifasını İstedi 01:15

İsrail Halkı Netanyahu'nun İstifasını İstedi

İsrailliler, hakkındaki yolsuzluk davası nedeniyle başbakan Binyamin Netanyahu’ya öfkeli. Halk, görevinden istifa etmesi talebiyle Batı Kudüs'te gösteri düzenledi...

Yahudilere Göre Mescid-i Aksa Yıkılmalı Mı? 02:24

Yahudilere Göre Mescid-i Aksa Yıkılmalı Mı?

Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa, Müslümanlar için ayrı bir yere sahip. Kudüs sokaklarında İsrailli Yahudilere, Mescid-i Aksa'yı gerçekten yıkmak istiyor musunuz? sorusu yöneltildi. İşte İsrailli Yahudilerin ver..

BÜYÜK FELAKET DEPREM! 3:20:02

BÜYÜK FELAKET DEPREM!

BUNDAN SONRA BEKLENEN DEPREM, GAP, İSTANBUL, İZMİR, KUDÜS, İSKENDERUN, AMONOSLAR, AMİK OVASI, GAVUR DAĞI, GAVUR GÖLÜ KIYAMET TEOLOJİSİ, KIYAMET COĞRAFYASI, YECÜC-MECÜC, DABBETÜL ARZ, SEKİNE, MEHDİ, MESİH, KIYAMET SAVAŞI!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İşgal Altındayız! 1:00:11

İşgal Altındayız!

01:07 Türkiye işgal altında 12:00 Lozan antlaşması maddeleri 17:03 İslamiyeti bitirmeye çalışıyorlar 24:34 Halkın bütün suyunu kesip... 30:18 Oradaki insanları kurtardınız mı? 37:05 Diğer maddelerin detayları 50:21 M..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 7 ay önce
PSY - GENTLEMAN M_V 03:53

PSY - GENTLEMAN M_V

Gentleman Centilmen Ah~! allangga molla wae hwakkeun haeya haneun geonji allangga molla wae malkkeum haeya haneun geonji allangga molla arikkari hamyeon kkarihae allangga molla We Like We We We Like Party hae ~..

  • PengoTV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 03:10

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 18 Ekim 2016 08:45 Meteoroloji uyardı! Kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesiyle yüksek kesimler..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ? 01:51

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ?

Avrupa da 500 milyon nüfus var. Bu Avrupa ölçeğinde bir bölge için fazla. Bu kadar çok nufüsun yüksek refah şartlarında yaşatılması güç. Ya sömürgecilik ile kaynak transferi yada düşük rekabet ortamında avantaj ile kayna..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Halep'te Yeniden Ateşkes Sağlandı, Siviller Tahliye Bekliyor 01:00

Halep'te Yeniden Ateşkes Sağlandı, Siviller Tahliye Bekliyor

Doğu Halep’te sıkışan muhalif ve sivillerin tahliye edilebilmesi için yeniden ateşkes sağlandı ancak sivillerin tahliye bekleyişleri sürüyor. Türkiye ve Rusya’nın arabuluculuğunda Salı günü varılan ateşkes anlaşmasının ..

Halep'te Tahliye Bekleyişi 00:47

Halep'te Tahliye Bekleyişi

Suriye'nin doğu Halep bölgesindeki kuşatmadan tahliye edilcek sivilleri taşıyacak araçların bekleyişi sürüyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Temizlik İşçisinin 40 Çöp Kovası İle Bir Aracı Bloke Etmesi 00:36

Temizlik İşçisinin 40 Çöp Kovası İle Bir Aracı Bloke Etmesi

Çin'in doğu kısmında bulunan Anhui şehrinde sokakları süpüren temizlik görevlisi bir aracın yanlış park etmesinden dolayı aracın sahibine ulaşmaya çalışmış, Başarılı olamayınca sinirden etrafını çöp kovaları ile çevrele..

  • Cowboy tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşiretlerden Teröre Karşı 02:35

Aşiretlerden Teröre Karşı "Birlik" Mesajı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki aşiretlerin temsilcileri, güvenlik güçlerine yönelik son günlerdeki terör saldırılarını lanetledi...