#Doğu kudüs’te

Kabuğu Soyulmuş Domatesi Kimse Almak İstemez 00:56

Kabuğu Soyulmuş Domatesi Kimse Almak İstemez

Yürüyen büyük doğu isimli sempozyumda konuşmacı olarak katılan bayanın tesettür kullanmayan kadınları soyulmuş domatese benzetmesi...

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosiklet İle Sahibini Gezdiren Köpek 01:29

Motosiklet İle Sahibini Gezdiren Köpek

Uzak doğu ülkelerinde kaydedildiği tahmin edilen görüntülerde Motosiklet kullanan köpek trafiğe çıkınca sürücüler şaşkınlık içinde kaldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Operasyon Sırasında Mehmetçik Kamerasından 'Bixi' Atışı 00:21

Operasyon Sırasında Mehmetçik Kamerasından 'Bixi' Atışı

Doğu'da sürdürülen operasyonlar kapsamında PKK'ya göz açtırılmıyor. O operasyonların birinde bixi ile hedefe ateş edilen görüntüler Mehmetçik kamerasına böyle yansıdı...

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 00:50

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 72 kilo 970 gram eroin ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevk edileceği bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Nar..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Kktc’deki Klasik Araba Müzesi Geçmişe Ayna Tutuyor 05:52

Kktc’deki Klasik Araba Müzesi Geçmişe Ayna Tutuyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) ilk ve tek araba müzesi olan, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Araba Müzesi 19-20 ve 21. yüzyılda üretilen klasik arabalarıyla ziyaretçilerini asırlık bir yolculuğa çıkarıyor...

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu 01:00

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu

Yaz aylarında hayvanlarını otlatmak amacıyla Şırnak, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Siirt'ten, Bingöl, Erzurum ile Hakkari'deki yaylalara giden göçerler, havaların soğuması üzerine dönüş yoluna geçti. Eşyalarını at ve ..

Dört Dörtlük Nankörlük! 01:03

Dört Dörtlük Nankörlük!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Doğu ve Güneydoğu'dan gelen gruba hitap etti. Erdoğan, sözde referandum hakkında Barzani'ye ithafen Dört dörtlük nankörlük ifadelerini kullandı...

Sudanlı Ali Savaşlardan Kaçamadı 00:52

Sudanlı Ali Savaşlardan Kaçamadı

Suriye'nin başkenti Şam'da Esed rejiminin ablukasında sıkışan Sudanlı Mirsal Ali, yıllar önce iç savaş yüzünden terk ettiği ülkesine geri dönebilmek istiyor..

Türk ve Rus Askeri Heyetleri Halep’e Geldi 00:37

Türk ve Rus Askeri Heyetleri Halep’e Geldi

Bu sabah Halep'in kuzeyinde Kürt birliklerin kontrolünde bulunan bölgeye 4 Rus helikopteri ile geldi. Diğer taraftan Halep'in doğu kısmına da Türk helikopterleri geldi...

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Giresun Toz Bulutu Altında 00:20

Giresun Toz Bulutu Altında

Suriye'den gelerek Türkiye'nin güney bölgelerinde etkili olan toz bulutu Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer alan Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde de etkili oldu. Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan toz bulutu, gör..

Şam Kırsalında Okula Bombalı Saldırı 00:52

Şam Kırsalında Okula Bombalı Saldırı

Esad güçleri tarafından Doğu Guta’da bir okula yapılan saldırıda 4’ü çocuk, 5 kişi hayatını kaybetti...

Tarihi Değiştiren Olaylar Bir Konser Darbe Planını Yerle Bir Etti 02:12

Tarihi Değiştiren Olaylar Bir Konser Darbe Planını Yerle Bir Etti

Ümmü Gülsüm... Arap halklarının 'Doğu'nun Yıldızı' ismini verdiği büyük isim. Sesi öylesine etkileyici ve güzeldi ki 1969 yılında planlanan bir darbe onun konseri nedeniyle gerçekleştirilemedi!..

The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Katliam Sonrası Feryat Bunlar Çocuk 01:22

Katliam Sonrası Feryat Bunlar Çocuk

Suriye'de katliam devam ediyor. Esed rejimi ve Rus uçakları, Halep'e bağlı Etarib ve Şam'a bağlı Doğu Guta'da 60'dan fazla yakın sivili katletti. Şam'a bağlı Hamorieh köyünde 120 yetim çocuğun okuduğu bir anaokulu vuruld..

Doğuda Yaşayan Bir Çocuğun Günlük Hayatını Anlatan Kısa Film 07:24

Doğuda Yaşayan Bir Çocuğun Günlük Hayatını Anlatan Kısa Film

Bu ödüllü kısa filmde, Doğu Anadolu'nun ücra dağ köylerinde yaşayan bir çocuğun günlük yaşantısını izleyeceksiniz. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarmanın Yeni Gözü: 'Takbul' 01:50

Jandarmanın Yeni Gözü: 'Takbul'

Güvenlik hizmetleri için üretilen ve takbul olarak adlandırılan gözlük, jandarma ekiplerince Bodrum ilçesinde yol uygulamasında kullanılmaya başlandı.Simülasyon Bilim ve Teknolojileri (SimBT) şirketince üretilen gözlük..

Suudi Kanalında Osmanlı'ya Küstah Suçlama 01:00

Suudi Kanalında Osmanlı'ya Küstah Suçlama

Suudi Arabistan'da bir tartışma programında Orta Doğu'nun gidişatı konuşulurken konu Osmanlı-Türkiye ve Fahrettin Paşa'ya geldi. Medine'nin koruyucusu Fahrettin Paşa'ya ilişkin BAE Dışişleri Bakanı'nın paylaşımı hatırlat..

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü 01:35

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü

Peru’da yoğun yağmurların yol açtığı seller ve toprak kaymalarında 48 kişi hayatın kaybetti. Ölenlerin arasında çamur kaymasında hayatını kaybeden 6 madenci de bulunuyor. Bu yılın başından itibaren süren yoğun yağmur Fr..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nazende Sevgilim - Azerbaycan Türkçesi - (Türkiye Türkçesi Altyazılı HD) 08:02

Nazende Sevgilim - Azerbaycan Türkçesi - (Türkiye Türkçesi Altyazılı H

Nazende Sevgilim (Azerbaycan) - Birlik İçin Oku Türkiye Türkçesi Altyazılı Pantürkizm, Пантюркизм, Panturkism, Turanizmus, Panturquismo, Türk Tarihine Dair Kaynaklar, Yolların Sonu Video, Türkçü Belgesel, Türkçü Film, Tü..

Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mers Nasıl Bir Hastalıktır 00:47

Mers Nasıl Bir Hastalıktır

MERS'in açılımı, 'Middle East Respiratory Syndrome'dur. Orta Doğu'da görülen solunum tablosu anlamını taşır. MERS, esas olarak solunum sıkıntılarıyla kendini gösteren bir hastalıktır. Etkeni, soğuk algınlığı virüsünün bi..

  • NABIZ tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce