#Doğu kudüs’te

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de 02:24

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de

DOĞU AKDENİZ'DEKİ OYUN BOZULMUŞTUR DEDİ, KIBRIS'TA ÇÖZÜM İÇİN FEDERASYON SEÇENEĞİNE KAPIYI KAPADI. GÜNDEMİNDE ÖNCELİĞİ DIŞ POLİTİKANIN SICAK BAŞLIKLARINA AYIRAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TERÖRLE MÜCADELE ÜZERİNDEN BATI'YA ..

Kaş Açıklarında Yeni Oruç Reis NAVTEX'i 01:23

Kaş Açıklarında Yeni Oruç Reis NAVTEX'i

Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Doğu Akdeniz'de çalışma yürüteceği alan için yeni NAVTEX ilan edildi...

Türk gemisine hukuksuz arama! 02:04

Türk gemisine hukuksuz arama!

TÜRK GEMİSİNE HUKUK DIŞI ARAMA..DOĞU AKDENİZ'DE HAREKETLİ SAATLER YAŞANDI... YUNAN KOMUTAN YÖNETİMİNDEKİ İRİNİ HAREKATINDA GÖREVLİ BİR ALMAN FIRKATEYNİ TÜRKİYE'DEN LİBYA'YA YARDIM MALZEMESİ TAŞIYAN GEMİYİ DURDURUP SAATLE..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı 01:45

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı

Tüm engelleme girişimlerine rağmen Doğu Akdeniz ve Ege'de sismik araştırma gemilerimiz görevlerinin başında. TSK ise o araştırmalarda gemilerimizi bir an olsun bile yalnız bırakmıyor...

Gelin Ayağı Öpmeli Düğün Adeti 00:12

Gelin Ayağı Öpmeli Düğün Adeti

Uzak Doğu'da bir yerde kaydedilen görüntülerde, damat evleneceği kadının ayağını öpüyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 246 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Kars’ın soğuğu baraj dondurdu 03:14

Kars’ın soğuğu baraj dondurdu

Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan soğuk hava Kars Barajı'nı dondurdu. Hava sıcaklığının geceleri eksi 15 dereceye kadar düşmesiyle, Kars Baraj Gölü dondu. Donan göle havadan görüntülendi...

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı 01:23

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı

2020'de Ege ve Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandırmak için her yolu deneyen Yunanistan, yeni yıla da aynı provokatif adımlarla girdi. Ülkenin genelkurmay başkanı ve savunma bakan yardımcısı sahnedeydi. Silahlandırılması y..

Çıldır Gölü'nde atlı kızak sezonu başladı 02:48

Çıldır Gölü'nde atlı kızak sezonu başladı

Doğu Anadolu'nun en büyük ikinci gölü olan ve kış aylarında yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü'nde, buz üstünde atlı kızakla gezinti keyfi yaklaşık bir ay gecikmeli başladı...

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı 06:28

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı

Doğu ve Güneydoğu’nun özellikle kırsal bölgelerinde ve köylerinde yaşayan kadınlar geçmişten günümüze kadar gelen zorlu tandır ekmeği yapımı telaşını sürdürüyor. Bitlis’te de köyde yaşayan kadınlar, kendi ürettikleri buğ..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye 05:15

118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye

Doğu’da görev yapan Mehmetçikler için tek tek çorap ören 118 yaşındaki Zeliha Barlas, ördüğü çorapları, yanına bir de mektup yazarak Mehmetçiklere ulaştırılması için oğlunun aracılığıyla Savunma Bakanlığına gönderdi. Gel..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı 03:51

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı

Erzurum’da kış aylarında hava sıcaklıklarının eksi 35 dereceye kadar düşmesi nedeniyle 800 mezar kazılarak hazır hale getirildi. Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde kış mevsimiyle birlikte mezar kazım..

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı 04:16

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı

Muş’tan büyükşehirlere göç eden vatandaşlar, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle köylerine geri dönerek çiftçiliğin yeniden canlanmasını sağlıyor. Muş’ta geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlar, g..

Van Gölü'nün masal diyarı... 00:53

Van Gölü'nün masal diyarı...

ŞİMDİ EN DOĞU'YA ÇEVİRİYORUZ KAMERAMIZI. VAN'A, TAMAMI KAR ALTINDAKİ AKDAMAR ADASI'NA GİDİYORUZ. İŞTE O MASALSI GÜZELLİK..

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı 02:21

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı

Türkiye ve Yunanistan 5 yıl aradan sonra istikşafi görüşmeler için yeniden bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmelerin 61. turunda ana gündem maddesi Ege ve Doğu Akdeniz'deki sorunlar oldu. Görüşmelerin ar..

Türkiye'nin Eylemlerinden Endişeliyiz 01:05

Türkiye'nin Eylemlerinden Endişeliyiz

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye ile NATO arasında Doğu Akdeniz, S-400'ler ve demokratik haklar gibi konularda ciddi görüş ayrılıkları olduğunu söyledi..

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor 04:22

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor

Muş'ta 29 yıldır çobanlar için kepenek üreten baba-oğul, unutulmaya yüz tutmuş keçecilik mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Kentte çobanların özellikle yağışlı ve soğuk havalarda vazgeçilmezi olan kepenekler, Fethi Kızılsoy ..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

234 bin nüfuslu Erzincan'daki konut fiyatları metropolleri aratmıyor 01:57

234 bin nüfuslu Erzincan'daki konut fiyatları metropolleri aratmıyor

Doğu Anadolu'nun 234 bin nüfuslu kenti Erzincan, konut fiyatlarında metropol şehirleri aratmıyor. Öyle ki, daireler fahiş rakamlara satılınca kira fiyatları da artıyor. Kente tayin ile giden memur ve öğrenciler ev bulmak..

Milli Savunma Bakanı Akar Türkiye NATO'nun Aktif Ve Yapıcı Bir Üyesi Olmaya Devam Edecektir 07:05

Milli Savunma Bakanı Akar Türkiye NATO'nun Aktif Ve Yapıcı Bir Üyesi O

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin NATO'ya, müttefiklere, dostlarına ve ortaklarına karşı üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiğini belirterek, Türkiye, Balkanlar'dan Orta Doğu'ya, Afganistan'a ve K..