#Doğu ve güneydoğuda

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Buzulların Altında Yaşayan Nadir Hayvanlar 02:34

Buzulların Altında Yaşayan Nadir Hayvanlar

Kuzey-doğu Rusya, soğuk hava koşullarıyla ünlüdür, dalgıç Alexander Benedik, buzun altındaki yaşamı bulmak için sıcaklığı eksilerde olan bu denize dalarak keşifler yapar...

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu 02:33

Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu

YSK'da cumhurbaşkanı adaylaının oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için kura çekildi. Buna göre sıralama, Muharrem İnce, Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan, Selahattin Demirtaş, Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partis..

Kültür Karmaşası Yaşayan Teyze 00:20

Kültür Karmaşası Yaşayan Teyze

Doğu batı sentezini muazzam bir şekilde yapan hanım teyzeyi hep birlikte izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Kandil Artık Uzak Hedef Değil' 03:13

'Kandil Artık Uzak Hedef Değil'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu Kandil operasyonuyla ilgili 'Kandil hiç gündemimizden çıkmadı. Kim Türkiye'ye karşı haz etmiyorsa e..

Cennetin Krallığı Film İzle 2:18:37

Cennetin Krallığı Film İzle

Kingdom of Heaven HD film izle Ailesini ve inancını kaybeden acılı bir baba... Dini savaş uzak ve kutsal topraklarda devam etmekte onu ve kaderini ise büyük bir drama doğru yönlendirmektedir. Kaderi oğlu Balian’ın büyük ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 01:50

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bolu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 9 kilo 878 gram toz esrar, 33 gram kubar esrar, 6 gram plaka esrar, 2 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre,..

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu 00:24

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep'te durdurulan 2 otomobilde, 23 kilo 20 gram esrar maddesi ele geçirildi.Emniyetten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler..

Kenya’da Halk Sandık Başında 00:43

Kenya’da Halk Sandık Başında

Kenya'da halk, halk, yeniden yapılacak devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Doğu Afrika ülkesi Kenya'da muhalefetin boykotuna rağmen, 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen ancak Yüksek Mahkeme tarafından çeşitli ne..

Valkyria Chronicles 4 Announcement Trailer PS4 05:30

Valkyria Chronicles 4 Announcement Trailer PS4

The continent of Europa is engulfed in the flames of the Second Europan War between the Atlantic Federation and the Autocratic Eastern Imperial Alliance. Although the Federation struggles valiantly against the Empire’s f..

  • BETA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1971 Yılından İstanbul Görüntüleri Orient Express'i 04:19

1971 Yılından İstanbul Görüntüleri Orient Express'i

BBC Arşivlerinde Türkiye programında bu hafta, 1971 yılında Orient Express'le (Doğu Ekspresi) ilgili hazırlanan belgeselin İstanbul'la ilgili bölümü yer alıyor. Ünlü İngiliz mimarlık eleştirmeni Ian Nairn'in 1960'lı ve 1..

  • JET TV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ebru Yaşar  Ünlü Olacağını Lise Yıllarında Rüyasında Görmüş 03:25

Ebru Yaşar Ünlü Olacağını Lise Yıllarında Rüyasında Görmüş

Güzel şarkıcı Ebru Yaşar, Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediye tarafından 50'ncisi düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Kültür ve Sanat Festivali'nin kapanış programına katıldı. Kentte eski evini ve 25 yıl önce mezun olduğu ..

  • BETA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de Üst Üste Dört Gündür Yok Ediyor 00:36

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de

Rusya, Tu-22M3 Uzun Menzilli Bombardıman Uçaklarını İlk Kez Suriye'de Teröristlere Karşı KullandıRus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, doğu Suriye'de ISIS karşı olan Süriye'ye hava desteği sağlamaya devam ediyor. 23 Kasım'd..

Kaptan Phi̇lli̇ps Türkçe Dublaj Hd Full Fi̇lm İzle 2:14:04

Kaptan Phi̇lli̇ps Türkçe Dublaj Hd Full Fi̇lm İzle

Kaptan Phillips filminin konusunda 2009 yılının Nisan ayında yola düşen MV Maersk Alabama adlı Amerikan kargo gemisi , Somali’nin doğu çevresinde korsanlar tarafından işgale uğrar . Bu durum Amerikalıların yaklaşık 200 s..

  • PengoTV tarafından
  • 5.930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

Khali The Killer Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:29:58

Khali The Killer Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Müslüman Olduklarını Biliyor Muydunuz Liste Hayli Kabarık 03:28

Müslüman Olduklarını Biliyor Muydunuz Liste Hayli Kabarık

Hiç tahmin edemeyeceğiniz ünlü isimlerin müslaman olduğunu uyunca çok şaşıracaksınız. Listede şarkıcı, oyuncu, sporcu ve nicesi bulunuyor. Bunlardan biri de dünyaca ünlü model Gigi Gadid. Son yıllarda yıldızı parlayan, e..

  • BETA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzlerce Fanatik Yahudi'den Mescid-i Aksa'ya Baskın 01:13

Yüzlerce Fanatik Yahudi'den Mescid-i Aksa'ya Baskın

Yüzlerce fanatik Yahudi'den Mescid-i Aksa'ya baskın İsrail polisi eşliğindeki 700'den fazla fanatik Yahudi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi...

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Ölümlü Dünya Fragmanı 02:50

Ölümlü Dünya Fragmanı

Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Yıllardır Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantasını işletirler. Ailenin, kendi halinde, sıradan gözüken hayatları aslında pek de gözüktüğü gibi değildir. Bu ailenin uz..

Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu 01:50

Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu

Ordu'da 2 bin 100 yıllık üç heykel bulundu Doğu Karadeniz'in ilk bilimsel arkeolojik kazı alanı 2 bin 300 yıllık Ordu Kurul Kalesi'nde, 2 bin 100 yıllık olduğu tahmin edilen üç farklı figürden oluşan heykeller bulundu...

Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı 00:53

Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı

Çin'in doğu sahilindeki Şantung eyaletinde bulunan bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivene 4 yaşındaki küçük kız çocuğunun ayağı sıkıştı. Yürüyen merdiven merkezi sistemden durdurularak itfaiyeye haber verildi. Kısa s..

Kurbanlıklar Yola Çıkarıldı 01:31

Kurbanlıklar Yola Çıkarıldı

Kurbanlıklar yola çıkarıldı Türkiye'nin hayvancılıkta önde gelen merkezlerinden Doğu Anadolu Bölgesi'nden Kurban Bayramı öncesinde ülkenin dört bir köşesine kurulan hayvan pazarlarına gönderilmek üzere kurbanlıklar yola ..

Ali Altay - Bir Dost Bulamadım 04:32

Ali Altay - Bir Dost Bulamadım

Ali Altay - Bir Dost Bulamadım Dinle Söz & Müzik: Aşık Veysel Şatıroğlu Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ünal Davul: Bülent Ay Bas Gitar: Mert Can Doğu Elektro Gitar: Bülent Ay Keyboard: Emre Elver Kayıt, Mix, Mastering: Er..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Mia And Me - 1. Sezon 25. Bölüm - Pantea'nın Teklifi 23:04

Mia And Me - 1. Sezon 25. Bölüm - Pantea'nın Teklifi

Kuzey ve Güney ve Batı ve Dogu. Son parça hızlı geçer yolu...

  • ÇocukTV tarafından
  • 394 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu 02:53

Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Harbiye Açıkhava'da tek kişilik gösteri yapan Doğu Demirkol'u izledi. Hande Erçel'le soruları yanıtlayan Murat Dalkılıç, aşkına övgü yağdırdı. Popçu, İşler güçler var, tatil yok diyen aşk..

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce