#Doğum kontrol hapını kusunca hamile kaldı

En Ucuz ve En Kolay bir O Kadarda Lezzetli Kazandibi Tarifi 02:27

En Ucuz ve En Kolay bir O Kadarda Lezzetli Kazandibi Tarifi

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Kazandibi Tarifi için Malzemeler 1 litre süt (5 su bardagi sut 3 corba kasigi tepeleme un 1 yumurtanin sarisi 1,5 su bardagi seker 1 paket şekerli vanilin Tavaya Sürmek icin Biraz..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanlarını yasakladık 02:40

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanların

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Özellikle salgının sitelerin ve apartmanların ortak kullanım alanlarında devam ettiği görüldü. Sitelerimizin, apartmanlarımızın ortak kullanım alanlarını yasakladık dedi. ​Vali Sezer ve K..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi 04:23

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çıkan orman yangında zarar gören bölgeler drone ile havadan görüntülendi. Anamur ilçesi ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesi sınırı yakınlarındaki kızılçam ormanlarında çıkan yangını kon..

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç yandı... 02:31

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç y

Başakşehir'de bulunan İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde dün akşam çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu yaklaşık sekiz saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dün akşam 21.00 sıralarında Ba..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Spiral Yönteminin Avantajları Nelerdir 01:11

Spiral Yönteminin Avantajları Nelerdir

Spiral yöntemi, tek bir uygulamayla beş sene boyunca doğum kontrol imkanı sağlar. Karın içi ağrıları azaltır. Spiral kullanan kişi, kontrollerini aksatmazsa sorun yaşamaz...

  • NABIZ tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Kondomu Nedir 01:06

Kadın Kondomu Nedir

Kadın kondomu, bariyer doğum kontrol yöntemlerinden biri. Bulaşıcı hastalıkları önleyici etkisinden dolayı çok eşli insanlar için uygun bir yöntem olarak nitelenebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cilt Altı İmplant Nedir 01:46

Cilt Altı İmplant Nedir

Uzun süreli doğum kontrol yöntemlerinden biri olan cilt altı implant uygulaması, kolun alt kısmına yerleştirilen bir çubuk ile gerçekleştirilir. Bu çubuk, progesteron hormonu salgılar. Uzun bir süre gebe kalmak istemeyen..

  • NABIZ tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cilt Altı İmplant Gebeliği Nasıl Önler 00:46

Cilt Altı İmplant Gebeliği Nasıl Önler

Cilt altı implant, hormonal bir doğum kontrol yöntemi. Bu yöntemde cilt altına yerleştirilen çubuk, gün içinde belli aralıklarla progesteron hormonu salgılayarak gebeliğin önlenmesini sağlıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dış Gebeliğin Nedenleri Nelerdir 02:24

Dış Gebeliğin Nedenleri Nelerdir

Dış gebelik geçiren kadınların yüzde 50'sinde tüplerin enfeksiyonu durumu vardır. Bu enfeksiyon cinsel yolla buluşan hastalıklardan kaynaklanır. Çikolata kisti de fallop tüplerini tıkayarak dış gebeliğe neden olabilir. A..

  • NABIZ tarafından
  • 569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Flo Rida - Whistle 03:54

Flo Rida - Whistle

Tramar Dillard, sahne adıyla Flo Rida, ABD'li rapçi. Gençlik yıllarında yerel rap grubu 2 Live Crew ile birlikte turneye çıktı. Sonraki yıllarda birçok popüler rap mixtape'inde ve stüdyo albümüne konuk oldu. Doğum: 16 ..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar 01:18

72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar

2007 yılında ölen ve meditasyon öğreticisi olan Sri Chinmoy anısına 85. doğum günü pastası hazırlandı. Ama bu pastanın özelliği bir rekor için hazırlanmış olmasıydı. Üzerine konulan 72.585 pasta mumu yakıldı ve tam 40 sa..

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu 01:22

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu

Tek hayali polislik olan down sendromlu 12 yaşındaki Metin Işık, doğum günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte polis üniforması giyerek emniyet müdürü koltuğuna oturdu...

Hayat Şarkısı 40. Bölüm Fragmanı - 2 00:33

Hayat Şarkısı 40. Bölüm Fragmanı - 2

Erken doğum yapan Hülya'nın durumu iyi mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılan Yavrusunun Yumurtadan Nasıl Çıktıgı Sizi Şaşırtacak 01:15

Yılan Yavrusunun Yumurtadan Nasıl Çıktıgı Sizi Şaşırtacak

Yılanın yumurtadan ilk çıkış anı! Tavuk yumurtasına çok benzeyen yılan yumurtasınının çatlama anı!..

Salyangozun Yumurtlama Anı 00:56

Salyangozun Yumurtlama Anı

Salyangozun Hiç Bu Kadar Yakından Görmediniz.Seyredelim Ögrenelim :)..

Vajinismus Nedir 00:57

Vajinismus Nedir

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doç dr sevtap hamdemir kılıç. Disparoninin teşhisi tipik olarak sizdeki belirtilere bağlıdır..

  • SAGLIK tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Aycan Ve Onur Karşı Karşıya! 03:55

Kısmetse Olur - Aycan Ve Onur Karşı Karşıya!

Kısmetse Olur 16 Mart Perşembe yeni bölümde, Aycan Onur'un doğum gününde eve gelerek onunla yüzleşiyor. Onur'dan aldığı olumsuz tavır karşısında şok olan Aycan, kendini ifade ederken gözyaşlarına boğuluyor!bu gelişmeler ..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engin Akyürek Kimdir? 01:35

Engin Akyürek Kimdir?

Adı-soyadı: Engin Akyürek Doğum tarihi: 12 Ekim 1981 Doğum yeri: Ankara Kilosu: 82 kg Boyu: 187 cm Göz rengi: Kahverengi Saç rengi: Siyah Burcu: Terazi İlişki durumu: Bekar..

Özkan Uğur Kimdir? 01:37

Özkan Uğur Kimdir?

Doğum adı:Raif Özkan Uğur Doğum:17 Ekim 1953 (63 yaşında) İstanbul Tarzlar:Pop müzik Meslekler:Müzisyen, oyuncu Etkin yılları:1970-günümüz İlişkili hareketler:Mazhar Alanson Fuat Güner MFÖ..

Anna Babkova Kimdir? 01:27

Anna Babkova Kimdir?

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1982 Doğum Yeri: Harkov, Ukrayna Ölüm Tarihi: - Ölüm Yeri: - Burç: Terazi Meslek: Model,Sinema Oyuncusu..