#Doğuş yalur ft shaki bıktım İllallah müzik dinle

Düşdünya - Doğum Günüm 04:27

Düşdünya - Doğum Günüm

Yorgun Dört Duvardan Kurtulmadan Nereye Kadar Çepeçevre Karanlıktan Sıyrılmadan Nereye Kadar Bıktım Artık Derdimden Sonu Gelmez Kederimden Vazgeçtim Sebebimden Kimseye inanmam Doğum Günüm Ölüm Günüm Her Şey için Çok Üzgü..

Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden  Muharrem Temiz 05:22

Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Muharrem Temiz

muharrem temiz yorumu ile sizlerle. Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Sözleri: Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Her Zaman Ağlarım Gülemem Gayri Ben Bıktım Usandım Elin Dilinden Terk Ettim Sılaya Dönemem Gayri Ey Ferrahi Ya..

  • slmn kç tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..

Özbey - Nafaka 03:52

Özbey - Nafaka

Söz & Müzik: Doğuş İsa Aksu Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Taşkın Ceyhan..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Buket Bengisu - Yalan 03:25

Buket Bengisu - Yalan

Söz & Müzik: Doğan Kospançalı Düzenleme: Doğan Kospançalı & Eser Taşkıran Yapımcı: Cem Sayar – CS Music & Media Kayıt: Eser Taşkıran / Türker Otçu / Uğur Onatkut / Volkan Öktem / Eylem Pelit Stüdyo: Stüdyo Taşkıran / Tür..

Fuibron Feat Macro Beatz Alper Yalan Dolu Hatıralar  02:42

Fuibron Feat Macro Beatz Alper Yalan Dolu Hatıralar

Fuibron Feat Macro Beatz Alper Yalan Dolu Hatıralar Song & Video Edit By Dogus Kurak Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

James Anderson'dan Galibiyeti Getiren Üçlük... 00:23

James Anderson'dan Galibiyeti Getiren Üçlük...

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21. Haftasında Darüşşafaka Doğuş, Beşiktaş Sompo Japan'ı Son Saniyelerde Bulduğu bu Kritik Üçlük ile Mağlup Etmeyi Başardı..

Tuba Büyüküstün Kimdir? 05:31

Tuba Büyüküstün Kimdir?

Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken reklam..

Marvel's Iron Fist Fragman 02:16

Marvel's Iron Fist Fragman

Uçak kazasında ölen olduğu tahmin edildikten 15 yıl sonra, Danny Rand (Fin Jones), gizemli bir şekilde, doğuş hakkı ve aile şirketini geri almaya kararlı New York Şehrine döndü. Bununla birlikte, New York'ta uzun süredir..

Ankara 3.Bölüm İzle 34:09

Ankara 3.Bölüm İzle

Belgeselin Büyük Doğuş adlı 3. bölümünde; Cumhuriyetin ilanından sonra Ankara'da yaşanan gelişmeler konu edilmektedir...

Ergin Ataman'a Verilen Cezaya Sert Tepki 01:00

Ergin Ataman'a Verilen Cezaya Sert Tepki

TBF, Darüşşafaka Doğuş maçında hakeme küçük düşürücü söz ve hareketlerde bulunduğu belirtilen Galatasaray Odeabank koçu Ergin Ataman'a 3 maç men ve 20 bin TL para cezası verdi. Yazarımız Yalçın Dümer verilen bu kararı se..

Acun'un Yeni Programı 'Box un Yıldızları' Ünlüler Dövüşüyor Fragman 01:30

Acun'un Yeni Programı 'Box un Yıldızları' Ünlüler Dövüşüyor Fragman

Box'un Yıldızları'nda Doğuş, Asena, Baki Mercimek, Şenol İpek, Çılgın Sedat, Ateş Fatih Uçan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Sami Levi, Bülent Çetinaslan, Ayşıl Özaslan, Aycan Demirci gibi isimler var...

  • ANKA tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ın Konuşmasında Quaresma, Gomis Ve Muslera Sürprizi 03:23

Erdoğan'ın Konuşmasında Quaresma, Gomis Ve Muslera Sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Göçmenle Günü vesilesiyle düzenlenen Anadolu Dünya Dolu etkinliğinde konuştu. Erdoğan'ın konuştuğu etkinliğe Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quareasma, Fenerbahçe Doğuş'un ..

  • OFSAYT tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van Damme Beyaz Show'da 22 Aralık 2017 Fragmanı  01:08

Van Damme Beyaz Show'da 22 Aralık 2017 Fragmanı

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show a bu hafta; dünyaca ünlü aktör Jean Claude Van Damme, ünlü oyuncular Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel, ünlü şarkıcı Gökçe, Fenerb..

  • BETA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Obradovic'in Melih Mahmutoğlu'na Attığı Tokat 00:07

Obradovic'in Melih Mahmutoğlu'na Attığı Tokat

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, Banvit maçında mola aldığı sırada Melih Mahmutoğlu'na tokat attı...

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cips Nasıl Üretilir 08:28

Cips Nasıl Üretilir

Tamamen Türk sermayesi ile yönetilen Doğuş Çay markası altında büyüyen Cipso, Patos, Critos ve Çerezos markalarının cips üretimini izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyahiler Arası Tokat Yarışması 00:57

Siyahiler Arası Tokat Yarışması

Kara tenli dostlarımız birbirleriyle şakalı bir döğüş içine giriyorlar ve bizi de güldürüyorlar efendim...

  • JET TV tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzyıllık Destan Çanakkale 04:25

Yüzyıllık Destan Çanakkale

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,..

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı 03:06

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Real Madrid'e 88-74 mağlup oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, McCollum, Ledo ve Dunston'ın ka..

Magdalalı Meryem Altyazılı Fragmanı 02:04

Magdalalı Meryem Altyazılı Fragmanı

Birinci yüzyılda kutsal topraklarda geçen film, yeni bir hayat arayışı içinde olan, esrarengiz kadın Magdalalı Meryem’in hayatını konu ediyor. Küçük bir balıkçı kasabasında, geleneksel yapıdaki ailesiyle yaşayan Meryem, ..

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü 02:53

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü

Çanakkale'de, 1 Eylül'de yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balık tezgahları doldu. Av yasağının son günlerinde 50 liraya kadar yükselen sardalya balığının fiyatı, bolluk nedeniyle 20 liraya kadar düştü. Yeni av sez..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..