#Drift yapmak İsterken kadına Çarptı

Rus Deniz Altıları Akdenizden Roket Gönderdi 00:36

Rus Deniz Altıları Akdenizden Roket Gönderdi

2 Rus denizaltısı Akdeniz'den gemi roketleri gönderdi, Suriye'de ISIS hedeflerine çarptı Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, iki Rus denizaltısı Akdeniz'den kalibr gemi füzeleri gönderdi ve Suriye'deki İslam ..

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı 04:22

Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı

Bağcılar'da, alkollü olduğu iddia edilen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobiliyle önce önündeki araca çarptı, ardından çevredeki bir dükkanın içine daldı. Otomobil içerisindeki hamile kadının yaralandığı ka..

Kamyonet Taksiyi Biçti  5 Ölü 01:48

Kamyonet Taksiyi Biçti 5 Ölü

Kamyonet çarptığı taksiyi metrelerce sürükledi, feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Dehşete düşüren kaza Tayland'da meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen taksiye, hemen arkasından süratle gelen bir kamyonet çarptı. Ön..

Yaşlı Adam Metrelerce Havaya Uçtu! 00:20

Yaşlı Adam Metrelerce Havaya Uçtu!

İstanbul Kağıthane'de yolun karşısına geçmeye çalışan adama seyir halinde olan otomobil çarptı...

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı 00:51

Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı

Alınan bilgilere göre, Eskişehir-Ankara karayolu Kaymaz Mahallesi yakınlarında Serdar D.'nin kullandığı 16 NHY 89 plakalı minibüs, tekerleğin patlaması takla atarak, yol kenarında bulunan bir fabrikanın istinat duvarına ..

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü 01:46

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü

Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkolü sürücü polisleri zor anlar yaşattı. Polisler tarafından alkol testinden geçirilen sürücü, polisleri adeta sabır testinden geçirirken sürücü mahalleyi uykusuz bır..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Profesyonel Bisikletçinin Ölümden Döndüğü An Kamerada 01:15

Profesyonel Bisikletçinin Ölümden Döndüğü An Kamerada

Sarıyer Yeniköy'de kendisi gibi profesyonel bisikletçi olan arkadaşlarıyla cadde üzerinde seyir eden Yunus Özekçe, yol ortasında “U” dönüşü yapan otomobile çarptı...

Hafriyat Kamyonu Terörü 00:29

Hafriyat Kamyonu Terörü

Şile Maden Yolunda bir hafriyat kamyonu önce sağ şeritten ilerleyen otomobili sıkıştırarak arkadan çarptı, daha sonra ise önüne alarak sürükledi. Otomobilin içinde bulunanların ölümden döndüğü hafriyat kamyonu terörü ise..

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti 00:26

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti

Eyüp'de üç tekerlekli olarak tabir edilen bir araca binmeye çalışan adam, yanlışlıkla gaza basınca araç yola fırlayarak seyir halinde olan bir otomobile çarptı. Yaşanan o anlarda güvenlik kameraları tarafından saniye san..

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı 03:11

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı

TEM Otoyolu O3 bağlantı yolunda seyir halinde olan özel halk otobüsü, sol şeritten bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Bariyerlerin adeta bir ok gib..

Aşırı Hız Felaket Getirdi 00:54

Aşırı Hız Felaket Getirdi

Suudi Arabistan'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Aşırı süratli bir otomobilin önündeki otomobile çarpmasıyla başlayan kazada, kontrolden çıkan araçlar park halindeki kamyonete çarptı. Feci k..

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı 00:31

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı

Şişli'de bir anda koşarak yolun karşısına geçmek isteyen adama seyir halindeki taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak karşı yola uçan talihsiz adam, burada da seyir halinde olan başka bir araca çarparak yere savru..

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada 00:36

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada

Beşiktaş'ta araçların arasından geçerken önüne aniden kıran minibüse kızan motosiklet sürücüsü , minibüs sürücüsüne kızdı. Bu sırada başka bir motosikletli olan biteni izlerken, öndeki minibüse hızla çarptı. Kaza anı ise..

Gösteri Sırasında Korkunç Kaza! 00:42

Gösteri Sırasında Korkunç Kaza!

Hindistan'daki Maharashtra eyaletinde 20 yaşındaki Shivani Gajbhiye, araba gösterisini izlerken dengesini kaybederek gösterinin olduğu alana düştü. Düştüğü yerde asılı kalan Gajbhiye'ye üstüne gelen araba çarptı. O anlar..

Bu Kadar Vurdumduymaz Şoför Görülmedi! 00:41

Bu Kadar Vurdumduymaz Şoför Görülmedi!

Polonya'da hemzemin geçit kapanmasına rağmen tren yoluna giren otobüs şoförü büyük bir felakete sebep oluyordu. Tren yolunda kalan otobüsten yolcular inerken hızla gelen tren otobüsün arkasına çarptı. Büyük bir şans eser..

Antalya'da Tur Minibüsü Kazası  4 Yaralı 02:15

Antalya'da Tur Minibüsü Kazası 4 Yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde tur minibüsü kırmızı ışıkta duran otobüse arkadan çarptı. Kazada 3'ü Alman uyruklu 4 kişi yaralandı..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Şişli'de Otobüsün Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldular 00:26

Şişli'de Otobüsün Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldular

Şişli'de kaldırımda yürüdüğü esnada bir anda koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan çifte seyir halinde olan belediye otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan ve otobüsün altında kalmaktan kıl payı kurtulan çif..

Kamyonet Refüjden Böyle Aştı.Faciadan Son Anda Dönüldü 00:17

Kamyonet Refüjden Böyle Aştı.Faciadan Son Anda Dönüldü

Kilis'te, kontrolsüz şekilde kavşağa çıkan midibüs kamyonete çarptı. Kamyonet refüjden aşarak karşı şeride geçerken, bir motosiklet ise kamyonetin altında kalmaktan sonra anda kurtuldu...

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı 00:32

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı

Brezilya'da bir hırsızlık şüphelisi motosikletiyle polisten kaçmaya başladı. Peşinde ise iki motorize polis ve bir polis otosu vardı. Hırsız tam arayı açtığını, kaçabileceğini düşünmüştü ki önüne çıkan otomobile çarptı. ..

Kontrolünü Kaybeden Paraşütçü Yere Çakıldı 00:31

Kontrolünü Kaybeden Paraşütçü Yere Çakıldı

Dominik Cumhuriyetinde düzenlenen gösteride paraşütünün kontrolünü kaybeden şahıs, sert şekilde zemine çarptı. Ağır yaralanan kişi, hemen hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kaza anıysa anbean amatör kameraya yansı..

Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü 01:01

Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü

Otoyolda kendinin ve başkalarının hayatını hiçe sayarak makas atan sürücü bir anda yol kenarındaki refüje çarptı. Araç içerisindeki kamerada tarafından kaydedilen kaza anı sosyal medyada paylaşıldı..

Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 00:44

Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobil önce bir araca çarptı, ardından kaldırıma çıkarak 2 iş yerine zarar verdi ve park halindeki bir motosikleti altına aldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü k..

Gaza Çok Yüklenen Sürücünün Sonu 01:02

Gaza Çok Yüklenen Sürücünün Sonu

Gaza çok basan sürücü park halindeki arabaya tekrar tekrar çarptı ...

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi! 00:49

Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobil ikinci kattaki daireye çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü hafif yaralanırken binada hasar oluştu. Olay sırasında dairede kimse bulunmuyordu..

Aşırı Süratli Araç Tramvay Durağına Böyle Daldı! 00:19

Aşırı Süratli Araç Tramvay Durağına Böyle Daldı!

İzmir'de aşırı hızlı ilerleyen otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince tramvay durağına çarptı. Şans eseri durakta kimsenin olmaması faciayı önlerken, o anlar kameraya yansıdı...

Zonguldak’ta Feci Kaza 1 Ölü 04:39

Zonguldak’ta Feci Kaza 1 Ölü

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü park halindeki tır dorsesine çarptı. Kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti...

Eşref Kolçak Trafik Kazası Yaptı; Cengiz Semercioğlu Özür Diledi 09:04

Eşref Kolçak Trafik Kazası Yaptı; Cengiz Semercioğlu Özür Diledi

Türk sinemasının usta ismi 90 yaşındaki Eşref Kolçak, Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde otomobiliyle bariyerlere çarptı. Kolçak, kazadan yara almadan kurtuldu. Duymayan Kalmasın programına canlı telefon bağlantısıyla katılan u..

  • ANKA tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce