#Drift yapmak İsterken kadına Çarptı

Soygun İçin Geldiler, Canlarını Zor Kurtardılar 00:33

Soygun İçin Geldiler, Canlarını Zor Kurtardılar

Silahlı soyguncular bu sefer sert kayaya çarptı. Soygun için geldikleri mekanda güvenliğin karşı ateş açmasıyla neye uğradığını şaşıran silahlı şahıslar canlarını zor kurtardı...

Fren Yerine Gaza Basınca Yayaların Arasına Daldı 01:02

Fren Yerine Gaza Basınca Yayaların Arasına Daldı

Çorum'da otomobiliyle ara sokağa giriş yapmaya çalışan sürücü, iddialara göre fren yerine gaza basınca önce yoldaki bir yayaya ardındansa bekleme motosikletiyle bekleme yapan bir kişiye çarptı. Kaza, Çöplük Çarşı'nda mey..

Mustafa Kemal Sakatlık Geçirdi Doktor Müdahale Etti 66. Bölüm Survivor 2018 03:25

Mustafa Kemal Sakatlık Geçirdi Doktor Müdahale Etti 66. Bölüm Survivor

İletişim oyununda Hakan ile karşı karşıya gelen Mustafa Kemal, parkura kafasını çarptı. Mustafa Kemal'e doktor müdahale etti.....

  • BETA tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi 00:46

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi

TEM Otoyolu'nda Selimpaşa mevkiinde sis nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında 1 kişi öldü. Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Balık taşıyan Eş..

Kimi Raikkonen'in Pit Stop'ta Mekanikerin Ayağını Kırması 00:32

Kimi Raikkonen'in Pit Stop'ta Mekanikerin Ayağını Kırması

Ferrari'de Kimi Raikkonen, üçüncülüğe gerilediği yarışın son bölümünde süper yumuşak lastikleri takmak için pite girdi. Pitte her şey hazır görünüyordu ve Fin pilot lastiklerin takılmasının ardından hareketlendi. Ancak o..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alkollü Otoyolu Bir Birine Kattı 00:57

Alkollü Otoyolu Bir Birine Kattı

ABD'de kontrolünü kaybeden bir sürücü, lüks kamyonetiyle otoyolu birbirine kattı. ABD'nin Wisconsin eyaletinde alkollü araç sürücüsü otoyolda kontrolünü kaybedip bariyerlere çarptı. Dev elektrik direklerini deviren sürüc..

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü 00:43

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü

İstanbul Bayrampaşa'da inşaata asansör taşıyan kamyon üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen asansör kaldırımda bekleyen 62 yaşındaki Abdullah İnce'nin üstüne düştü. Ağır yaralanan İnce, kaldırıldığı hastanede h..

Polise Kafa Atıp Bayıltan Timsah 01:00

Polise Kafa Atıp Bayıltan Timsah

ABD'nin Florida eyaletinde yerleşim yerine gelen bir timsah yetkililer tarafından yakalandı. Bağlanarak etkisiz hale getirilen timsah kamyonete yüklenmesi sırasında ani bir hareketle kafasını geriye doğru attı. Onu arac..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ambulansın Karıştığı Zincirleme Kaza Kamerada 01:00

Ambulansın Karıştığı Zincirleme Kaza Kamerada

Adıyaman'da aralarında ambulansın da bulunduğu 3 aracın karıştığı zincirleme kaza Kent Güvenlik Sistemi kameralarına yansıdı. 22 Nisan tarihinde Adıyaman Atatürk Bulvarı Polis Evi karşısında meydana gelen kazada beş kişi..

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü 00:46

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü

E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde seyir halinde olan otomobil sürücüsü, aniden duran trafikte frene basınca kontrolünü kaybederek motosikletliye çarptı. Kaza anı kask kamerasına yansırken, motosikletli ise ölümden döndü..

E5'te Feci Kaza- Saniyeler Önce 'lastik Önemli' Demişti 00:59

E5'te Feci Kaza- Saniyeler Önce 'lastik Önemli' Demişti

E-5 Karayolu Beylikdüzü Güzelyurt mevkiinde aniden duran trafikte direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü, yaklaşık 90 kilometre hızla hafif ticari araca arkadan çarptı. Sürücünün hafif şekilde yaralandığı f..

Otobüs Şoföründen Efsane Dayak Yiyen Acemi Hırsız 00:58

Otobüs Şoföründen Efsane Dayak Yiyen Acemi Hırsız

Yolcu almak için duran otobüsü fırsat bilen hırsız sert bir kayaya çarptı. Halk otobüsüne binmeye çalışan yolcuların arkasından otobüsün kasasına hamle yapan hırsız şoförün durumu fark etmesiyle sağlam bir dayak yedi. İş..

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada 00:33

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada

Atatürk Havalimanı'nda kalkış için pist başına ilerleyen Air Maroc'a ait yolcu uçağı, körükte bulunan Türk Hava Yolları uçağına çarptı. İki uçakta da hasar meydana geldi. Çarpma anı güvenlik kameralarına saniye saniye ya..

Arkadaşıyla Oynadığı Sırada Asansör Boşluğuna Böyle Düştü 00:20

Arkadaşıyla Oynadığı Sırada Asansör Boşluğuna Böyle Düştü

Mersin'de bir lisede verilen kurslara katılan 9. sınıf öğrencisi Anıl Kağan Kottaş (15) koridorda bir arkadaşıyla koştuğu sırada engelli öğrencilerin kullandığı asansörün akordeon tipi sürgülü kapısına çarptı. Çarpmanın ..

Mucizevi Kurtuluşun Görüntüleri- Kazayı Yara Almadan Atlattı 00:28

Mucizevi Kurtuluşun Görüntüleri- Kazayı Yara Almadan Atlattı

Yolu ortalayarak ilerleyen otomobil sürücüsü, karşı şeritten gelen motosiklete çarptı. Havada takla atarak yere düşen sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Yaşanan o anlar ise bir iş yerinin kamerasınca kaydedildi. Brezi..

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gaziosmanpaşa’da çocukların ölümün eşiğinden döndüğü kaza kamerada 03:34

Gaziosmanpaşa’da çocukların ölümün eşiğinden döndüğü kaza kamerada

Gaziosmanpaşa'da yokuş yukarı virajı alamayan bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobiliyle bir binaya çarptı. Bina önünde oynayan çocukların facianın eşiğinden döndüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı...

Başkent’te alkollü olduğu iddia edilen kişiler yaralı arkadaşlarını kaza yerinde bırakıp kaçtı 02:27

Başkent’te alkollü olduğu iddia edilen kişiler yaralı arkadaşlarını ka

Ankara’nın Mamak ilçesinde hakimiyetini kaybeden otomobil refüje çarptı. Araçta bulunan 5 kişiden 3’ü ağır yaralanırken, alkollü olduğu iddia edilen sürücüsü ile bir arkadaşı olay yerinden kaçtı...

Evlilik Teklifinde Talihsiz Kaza 00:39

Evlilik Teklifinde Talihsiz Kaza

New York'ta, bir çiftin evlenme teklifi anını çekmek isteyen fotoğrafçıya köprüden geçen bisikletli çarptı. Çarpmanın etkisiyle bisikletli ve fotoğrafçı devrildi. O anlar kameraya anbean yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi 04:28

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi

Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil çay bahçesine devrildi. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada otomobil hasar gördü. Otomobilin çay bahçesine girdiği anlar ise iş yerinin güvenlik ka..

İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _ 01:13

İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _

TEM Otoyolu Edirne istikametinde kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve otomobil içerisindeki bir kişi yaraland..

Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı 02:17

Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı

Kağıthane’de disleksi hastası çocukları taşıyan minibüse cadde üzerinde sür'atli bir şekilde seyrederek “makas” atan otomobil çarptı. Kaza anı kameralara saniye saniye yansırken, hafif yaralı 4’ü çocuk 6 kişi ambulansla ..

Tren istasyonundaki boksöre neredeyse tren çarpıyordu!!! 00:55

Tren istasyonundaki boksöre neredeyse tren çarpıyordu!!!

Metro istasyonundaki iki boksörün kavgası sonucunda boksörlerden biri tren raylarına düştü.O sırada gelmekte olan tren boksöre çarptı. Boksör, yüzünde sıyrıklar ve omzundaki çürükler ile hastaneye kaldırıldı...

Bursa'daki feci kaza güvenlik kamerasında 00:47

Bursa'daki feci kaza güvenlik kamerasında

Bursa'da ana yolda ilerleyen motosiklet ara yoldan aniden çıkan otomobile çarptı. Motosiklet sürücüsü havaya uçarken, kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı...

Kamyon eve daldı! 01:13

Kamyon eve daldı!

BUGÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BEYOĞLU'NDA BİR KAMYON YOL ÜZERİNDEKİ EVE ÇARPTI. ŞANS ESERİ KAZA SADECE MADDİ HASARLA ATLATILDI. EVDEKİ BEBEĞİN DE ANNESİNİN DE BURNU DAHİ KANAMADI...

Karlı yolda feci kaza! 01:19

Karlı yolda feci kaza!

KARLI YOLA HAZIRLIKSIZ ÇIKTI, ZİNCİR TAKMADI. VE BEKLENEN OLDU. BUZLANAN RAMPADA KAYMAYA BAŞLAYAN OTOMOBİL YOL KENARINDAKİ BİR ARACA SONRA DA YANINDA DURAN SÜRÜCÜSÜNE ÇARPTI...

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı 02:10

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı

ARKAMDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU GÜZEL GÖZLÜ ÇOCUĞUN ADI KERİM. OYUN OYNADIĞI KÖPEĞİ KURTARMAK İÇİN KENDİNİ YOLA ATTI. HIZLA GELEN BİR ARAÇ ONA ÇARPTI VE DÜNDEN BERİ DE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR...AİLESİ, SEVENLERİ DAYAN KERİM DİYE DUA ..

Şişli’de karda kayıp refüje çarpan aracın yeni görüntüleri ortaya çıktı 02:20

Şişli’de karda kayıp refüje çarpan aracın yeni görüntüleri ortaya çıkt

Şişli’de yoğun kar yağışı sonrası yokuş aşağıya inmek isteyen sürücünün kontrolündeki otomobil kayarak refüje çarptı. Kaza anları ise güvenlik kamerasına yansıdı...