#Drone gören köpek güldürdü

Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu 03:35

Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu

Teksas'da yaşayan trans güreşçi Mack Beggs, erkek olmak için aldığı testosteron tedavisi nedeniyle rakiplerini rahatça yenerek şampion oldu. Kadınlıktan erkekliğe geçmek için testosteron tedavisi gören 17 yaşındaki sporc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.354 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 14.Bölüm Fragmanı 00:45

Adı Efsane 14.Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 14.Bölüm Fragmanı yayında! Tarık ve Bahar'ı birlikte gören Melis deliye dönüyor! Seçil'in sözlerinden etkilenen Melis bu durum karşısında ne yapacak? Tarık, Melis'e durumu açıklayabilecek mi?..

Fazilet Hanım ve Kızları 6. Bölüm Fragmanı 00:45

Fazilet Hanım ve Kızları 6. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Oğuzhan Koç Yeni Şarkısı Küsme Aşka İle Sahnede!  3 Adam 04:37

Oğuzhan Koç Yeni Şarkısı Küsme Aşka İle Sahnede! 3 Adam

Oğuzhan Koç kısa sürede büyük ilgi gören yeni klip şarkısı Küsme Aşka'yı seslendirdi...

  • ANKA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpeği Zehirlenen Kadın Gözyaşlarına Boğuldu 03:51

Köpeği Zehirlenen Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki yürüme engelli Ayşe Küçük’ün her türlü işini gören 6 yaşındaki 'Lesi' isimli doberman cinsi köpeği zehirlendi.Evinin bahçesine..

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 6. Bölüm Fragmanı 00:46

Fazilet Hanım ve Kızları 6. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Fragmanı 00:44

Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri  03:37

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri

Sümer Ezgü Cemilem Şarkı Sözleri Cemile’min gezdiği dağlar meşeli imanım Haydi üç gün oldu cemilem ben bu derde düşeli Gaydiri gubbak cemile’m Nasıl nasıl edelim biz bu işe Nikamızı kıysın Ünnen gelin hoca memiş’e Cemil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biber Görünümlü Limon 01:45

Biber Görünümlü Limon

Mersin'in Silifke ilçesinde limon ağacında bulunan “biber görünümlü limon” görenleri hayrete düşürdü. Silifke’de yaşayan ve çiftçilik yapan Erhan Nizamoğlu, limon bahçesinde limon toplarken ağaçtaki limonların yanında b..

Davaro Film İzle 1:34:01

Davaro Film İzle

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Kirli Araçların Üzerine Sanat Eseri Bırakan Adam 00:41

Kirli Araçların Üzerine Sanat Eseri Bırakan Adam

Yetenekli sanatçı Nikita Golubev kirli arabalardan sanat eserleri yaratıyor. Rusya'da yaşayan Nikita'nın mükemmel eserlerini gören araç sahipleri muhtemelen araç yıkatma işini daha da erteliyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık Akan'ın Sakar Muhafızları 01:26

Tarık Akan'ın Sakar Muhafızları

Münir Kozan (Tarık Akan) ve peşinden ayrılmayan iki korumasından (Erdal Özyağcılar – Rana Cabbar) kahkaha tufanı. Filmin Adı: Adem ile Havva Yönetmen: Şerif Gören Oyuncular: Tarık Akan, Sibel Turnagöl, Erdal Özyağcılar..

Adem İle Havva 1986 03:52

Adem İle Havva 1986

Filmin Adı: Adem ile Havva Yönetmen: Şerif Gören Oyuncular: Tarık Akan, Sibel Turnagöl, Erdal Özyağcılar..

Zümrüt ve Aslan Boşanma Kararı Alıyor! 04:13

Zümrüt ve Aslan Boşanma Kararı Alıyor!

Evlat Kokusu 7.Bölüm - Zümrüt ve Aslan Boşanma Kararı Alıyor! Zeyno ile Aslan'ı dağ evinde birlikte gören Zümrüt, evliliklerini tekrardan gözden geçiriyor ve Aslan'dan boşanma kararı alıyor. Çocuklarla birlikte artık yur..

  • ANKA tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlat Kokusu 9. Bölüm Fragmanı 01:16

Evlat Kokusu 9. Bölüm Fragmanı

Mahkeme anında Çınar'ın öz babasını gören Zeynep şok olur. Zeynep'in karşısında mı yoksa yanında mı olacağı henüz bilinmez. Tüm olanlardan sonra Aslan ve Zümrüt evliliği artık bitme noktasına gelir. Bu durumu kabullenmek..

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın! 01:12

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın!

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Bunlar Hangi Sporla Oldu 00:53

Bunlar Hangi Sporla Oldu

Ercan (Tarık Tarcan) üniversitede güçlükle okuyan, yoksul bir gençtir. Bir an önce fakülteyi bitirip iş bularak geçimini temin etmesi gerekmektedir. Aynı okulda öğrenim gören Çiğdem ile aralarında duygusal ve romantik bi..

Şimdi Geçti Buradan Levent Kırca 01:00

Şimdi Geçti Buradan Levent Kırca

Güldürünün, mizahın, hicvin ustalarından Levent Kırca'yı kaybettik. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören 67 yaşındaki Levent Kırca gece geç saatlerde hay..

Yıldız Tilbeden Simaya OLAY Hediye! 10:29

Yıldız Tilbeden Simaya OLAY Hediye!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Simay Tokatlı, Yıldız Tilbe'nin ayakkabılarıyla nispet yaptı. Ayakkabıları gören Emine Aydın ise Simay'ı kıskandı ve yerden yere vurdu...

  • ANKA tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman 30:27

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman

Bu bahsi geçen ormanda ne olup bitti . Bu ormanda ilk olarak şöyle ilginç bir olay oldu 3 arkadaş kamp yapmaya gider ve gece çöktüğünde kamp yaptıkları yerde çalıların arasından ses gelir , insan merak edip bakar tabiki ..

  • ZULMA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşık Mahsuni Şerif  Bilmem Ağlasam Mı ? 04:55

Aşık Mahsuni Şerif Bilmem Ağlasam Mı ?

Mevlam gül diyerek iki göz vermiş Bilmem ağlasam mı ağlamasam mı Dura dura bir sel oldum erenler Bilmem çağlasam mı çağlamasam mı Milletin sırtından doyan doyana Bunu gören yürek nasıl dayana Yiğit muhtaç olmuş kuru soğa..

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Başka Erkekle Yakaladığı Sevgilisini Çöpe Atan Genç 01:05

Başka Erkekle Yakaladığı Sevgilisini Çöpe Atan Genç

Başka bir erkekle yakaladığı sevgilisini sokakta gören genç adam, kadını kaldırıp çöp kutusuna fırlattı....

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annemler İnanamayacak Kim Milyoner Olmak İster 00:49

Annemler İnanamayacak Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümünde Sabancı Üniversitesi'nde öğrenim gören Gözde Yalçın, neye uğradığını şaşırdı. İlk soruda elenen Yalçın, kendini gülmekten alamadı!Mala Bağlamak..

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyirci Gelsin Diye Süper Mini Şort Giyen Bayan Voleybol Takımı 00:40

Seyirci Gelsin Diye Süper Mini Şort Giyen Bayan Voleybol Takımı

Arjantin voleybol ligi ilginç bir uygulamaya imza attı. Tribünleri boş gören federasyon tribünleri doldurmak için, seyircileri tribüne çekmek için mini şort uygulamaya başladı. Seyirci gelsin diye süper mini şort ile sah..