#Dundee the son of a legend returns home

Bu Şehir Arkandan Gelecek 11.Bölüm Fragmanı 00:30

Bu Şehir Arkandan Gelecek 11.Bölüm Fragmanı

Her Çarşamba Atv Ekranlarında.....

Arka Sokaklar 433.Bölüm Fragmanı 00:48

Arka Sokaklar 433.Bölüm Fragmanı

Tunç Kacırıldı...

Vatanım Sensin 19.Bölüm Fragmanı 01:07

Vatanım Sensin 19.Bölüm Fragmanı

Her Perşembe Kanal'd Ekranlarında..

Hollanda'da Gösteri Yapan Türklerden İlginç Diyalog: Ne İçeri Atacaklar Burası Türkiye mi? 00:16

Hollanda'da Gösteri Yapan Türklerden İlginç Diyalog: Ne İçeri Atacakla

Yurdum insanının Hollanda'da katıldığı protestolarda kameralara takılan efsane diyaloğu; -Abi sus ya sus bizi de atacaklar içeri. +Ne atacaklar lan burası Türkiye mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anadolu'nun Büyük Kanyon'u- Levent Vadisi 01:10

Anadolu'nun Büyük Kanyon'u- Levent Vadisi

ABD'deki Büyük Kanyon'a benzetilen ve 65 milyon yıl kadar öncesine dayanan kaya oluşumlarının bulunduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Levent Vadisi,yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 28 kilometre uzunluğun..

  • Cowboy tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı 01:30

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı

Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik krize yönelik itidal çağrıları gelmeye devam ediyor. Son olarak Avrupa Birliği'nden, hemen öncesindeyse NATO'dan konuya ilişkin açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stolte..

Lorde'den Müthiş Şarkı : Green Light 04:03

Lorde'den Müthiş Şarkı : Green Light

Genç yaşına rağmen Grammy ödülleriyle göz dolduran Lorde, yeni video klibini yayınladı. Uzun süredir merakla beklenen yeni albüm Melodrama'dan yayınlanan ilk video klip Green Light'ı afiyetle tüketiniz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
James Anderson'dan Galibiyeti Getiren Üçlük... 00:23

James Anderson'dan Galibiyeti Getiren Üçlük...

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21. Haftasında Darüşşafaka Doğuş, Beşiktaş Sompo Japan'ı Son Saniyelerde Bulduğu bu Kritik Üçlük ile Mağlup Etmeyi Başardı..

Enfes Bir Filme Hazır Olun! Baby Driver'dan İlk Fragman Geldi! 02:49

Enfes Bir Filme Hazır Olun! Baby Driver'dan İlk Fragman Geldi!

Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ve asksiyon dolu fragmanı ile göz dolduran Baby Driver, 2017'nin merakla beklenen enfes filmleri arasında yerini aldı. Edgar Wright’ın yönetmenlik koldtuğunda oturduğu ve Angel Elgort, Jam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.658 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusr-Et Sevinci Yapan Bekamenga'nın Sarı Kart Görmesi 00:53

Nusr-Et Sevinci Yapan Bekamenga'nın Sarı Kart Görmesi

TFF 1. Ligi'nde Balıkesirspor Sivasspor'a maçı ilginç anlara sahne oldu. Maçta gol atan Balıkesirsporlu Christian Bekamenga sevincini son zamanların fenomeni haline gelen Nusret tarzı tuzlama hareketini yaparak gösterdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman 00:51

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman

Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlık..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Evlat Kokusu 2.Bölüm Fragmanı 01:16

Evlat Kokusu 2.Bölüm Fragmanı

Evlat Kokusu 2. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, Çınar'ı kaçırıyor mu? Oğlu için her şeyi göze alan Zeyno'yu nasıl engelleyecekler?..

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi 03:32

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk Milli Kuş Tespit Radarı Atatürk Havalimanında hizmete girdi. Yeni radar, havalimanı civarından geçen göçmen k..

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..

Hükümet Evlilik Programlarını Yasaklayacak Mı? 10:38

Hükümet Evlilik Programlarını Yasaklayacak Mı?

Son günlerde yaptıkları herşeyin sadece reyting için yapılan bir kurmacadan ibaret olduğu kesinleşen evlilik programlarıyla ilgili olarak hükümetin olağanüstü halden dolayı, Kanun Hükmünde Kararname çıkararak bu program..

  • ANKA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türklere Yasak, PKK'ya Serbest 01:25

Türklere Yasak, PKK'ya Serbest

Avrupa ülkelerinde, 16 Nisan referandumu ile ilgili mitingler yasak Buna karşılık PKK ve türevleri Avrupa sokaklarında dilediğince dolaşıp propaganda yapabiliyor. İşte sadece son 24 saatte Almanya'da kaydedilen terörist..

Ankara'dan, Avrupa'ya ''Osmanlı Tokadı'' Gibi Karşılık! 15:40

Ankara'dan, Avrupa'ya ''Osmanlı Tokadı'' Gibi Karşılık!

Son günlerde özellikle Hollanda ve Almanya'nın gurbetçi vatandaşlarımıza ve Türk bürokratlara uyguladığı antidemokratik tutumlara cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dan Avrupa'ya Osmanlı tokadı niteliğinde açıklamalar..

  • ANKA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kar Fırtınası Sonrasında Buzla Kaplanan Ev 00:30

Kar Fırtınası Sonrasında Buzla Kaplanan Ev

ABD'de Ontario gölünde kar fırtınası sonrası buzla kaplanan ev. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana 04:08

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana

Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Arılar Neden Ölüyor 04:52

Arılar Neden Ölüyor

Muğla, Bursa, Balıkesir, Tunceli ve son olarak da Adana ile Hatay. Türkiye'de toplu arı ölümleri devam ediyor. Adana ve Hatay'da yetiştiriciler, arı ölümleri nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Arıların ölüm nedeninin ne..

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

Burcu Güneş - Oflaya Oflaya (HD) 04:13

Burcu Güneş - Oflaya Oflaya (HD)

Senden sonra beni bir tek geceler anladı Bir de sigaramın boynu bükük dumanı Senden sonra beni bir tek duvarlar anladı Bir de masadaki yazdığın o son yazı Kâğıttan bir kayık gibi Okyanuslara attın beni Sırılsıklam..

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..