#Dundee the son of a legend returns home

Evde Kolay Peeling Yapımı 02:16

Evde Kolay Peeling Yapımı

Peeling cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Ciltten kir, yağ ve ölü deri hücrelerinin atılmasını sağlar. Yüz maskeleri aynı zamanda cildi besler ve nemlendirir. Siyah nokta ve sivilce gibi cilt sorunlarınd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı Ayrılık Mektubunu İmzaladı 00:54

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı Ayrılık Mektubunu İmzaladı

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği'nden ayrılmasına olanak sağlayacak Lizbon Anlaşması'nın 50'inci maddesinin işletilmesi çerçevesinde Brüksel'e resmi bildirimde bulunulacak mektubu imzaladı...

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın 00:54

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın "Paralel Müzakere" Talebine Ret

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma süreci resmen başladı. Londra hükümeti, ortak pazardan çıkacak olmanın zararlarını minimize etmek için ticaret anlaşmalarıyla ilgili müzakereleri de Brexit sürecine paralel ola..

Karayip Korsanları   Ölü Adamlar Masal Anlatamaz Filmi Fragmanı 00:59

Karayip Korsanları Ölü Adamlar Masal Anlatamaz Filmi Fragmanı

Johnny Depp ve Orlando Bloom gibi başrol oyuncularına Javier Bardem’in de dahil olduğu yeni Karayip Korsanları serisi ‘Ölü Adamlar Masal Anlatamaz’ (Dead Men Tell No Tales) filminin yeni fragmanı yayınlandı...

Dünya Haber: Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Dünya Haber: Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da..

Stephen King Klasiği 'IT' Filminden Gerim Gerim Gerdiren Fragman Geldi 02:32

Stephen King Klasiği 'IT' Filminden Gerim Gerim Gerdiren Fragman Geldi

Pennywise geri dönüyor! Stephen King'in klasiği IT'den yeni fragman sonunda geldi! Okuyanın rüyalarına giren efsane Stephen King romanı IT, daha önce televizyona uyarlanmıştı. Şimdi ise beyazperdeye 2 film olarak gelecek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Menemen Belediyespor 3-2 Gençlerbirliği (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 05:41

Menemen Belediyespor 3-2 Gençlerbirliği (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

GENÇLERBİRLİĞİ YENİLDİ AMA LİDER ÇIKTI Menemen Belediyespor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği’ni mağlup etmeyi başardı. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. hafta karşılaşmasında Spor Toto 2. Lig ekiplerinde..

  • Ömer tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlhan Mansız Kimdir? 01:43

İlhan Mansız Kimdir?

İlhan Mansız, Türk aktör ve santrafor mevkiinde görev almış eski millî futbolcu. Aslen Kırım Tatarıdır. Günümüzde millî buz patencisidir. 2002 Dünya Kupası'nda Senegal'e attığı Altın Gol, Dünya Kupası tarihinin son Altın..

Dünya Haber: Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı 00:30

Dünya Haber: Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, New York'ta düzenlenen özel bir etkinlikle dünyaya tanıtıldı. Galaxy S8'in satışları 21 Nisan'da başlayacak...

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti 01:07

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Arktik Konseyi toplantıları öncesi Arktik takımadalarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Dmitri Medvedev'in de katıldığı ziyarette bölgede faaliyet yürüten Rus bilim insanlarının..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Oğuzhan Koç - Yapamam 03:59

Oğuzhan Koç - Yapamam

Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez daha... Güler miydin? Bakar mıydı..

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Kısmetse Olur 395.Bölüm Fragmanı 00:49

Kısmetse Olur 395.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 30 Mart Perşembe 395. Yeni bölüm fragmanında Onur ve Aycan aşkı yeniden alev alıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılamaz 01:11

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılama

İngiltere'nin 44 yıllık Avrupa Birliği (AB) macerası sona ererken, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Brexit anlaşmasını kabul etmesi için şartlar belirlendi. Brexit müzakerelerinin 2 yıl sürmesi bekleniyor. AP Başkanı Antoni..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Mega Fabrikalar Koenigsegg Agera 44:51

Mega Fabrikalar Koenigsegg Agera

Koenigsegg Agera ; son sürati 400km/s yakın. 0 dan 100km/s sadece 3sn çıkıyor.....

Simay Tokatlı Aşk Acısından Gaza Geldi!Aldattığın Kıza Dön Bir Bak! 06:51

Simay Tokatlı Aşk Acısından Gaza Geldi!Aldattığın Kıza Dön Bir Bak!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Kemal Doğulu, Simay Tokatlı'nın son haftalarda çok başarılı kombinler yaptığını söyledi ve Simay'ın çektiği aşk acısının Simay'da işe yaradı..

  • ANKA tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon 02:31

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ameliyathanede Twerk Yapan Görevliler 00:20

Ameliyathanede Twerk Yapan Görevliler

Kolombiya'da ameliyat masasındaki hastanın etrafında çılgınca dans eden hemşire ve doktorlar arada hastaya dezenfekten ilaç sıkıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Kamerasından Bahar Candan Nusret Taklidi! 02:20

Kerimcan Durmaz'ın Kamerasından Bahar Candan Nusret Taklidi!

Son günlerde popüleritesi arttıkça artan Kerimcan Durmaz İşte benim stilim jüri üyesi Kemal Doğulu ve yarışmacılarla döner yemeğe çıktılar...

  • ANKA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..