#Dundee the son of a legend returns home

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında 01:03

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında

Kosova'da halk, geçen ay hükümetin düşürülmesi ve meclisin feshedilmesinin ardından yeni dönem milletvekillerini belirlemek için bugün sandık başında. Erken genel seçimde, 19 siyasi parti, 5 ittifak ve 2 sivil inisiyati..

Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final) 00:38

Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final)

Yiğit, kendisi için son derece zor olan bu sıradışı görevi başarmak zorundadır. Bu da yetmezmiş gibi, bir de polis olma sevdalısı Işıl’a (18) toslar okulda. Işıl’ın, kendisini Karebil Lisesi’ne gönderen Başkomiser Necdet..

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü 02:14

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü

New York'ta tedavi gören Hülya Koçyiğit, nekahet döneminde Central Park'ta eşi Selim Soydan ile sağlık yürüyüşü yaptı. ABD'nin New York kentinde akciğer ameliyatı olan ve taburcu olduktan sonra Central Park'ta sağlık yü..

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi 01:56

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi

Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor hiç bir maçını kayırmayan 70 yaşındaki teyze, “Önce Beşiktaş’ı seviyorum sonra İçköy Spor’u” dedi. Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor taraf..

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı 02:15

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı

Samsun'da bir inşaattan çalışırken üzerine düştüğü demirin ok gibi saplandığı işçi, itfaiye tarafından demir kesilerek vücudundaki demirle hastaneye kaldırıldı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'n..

Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi  2 Yaralı 03:48

Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi 2 Yaralı

Yayaya çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi: 2 yaralı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı...

Claws 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 01:00

Claws 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Claws 1x02 Promo/Preview Funerary Claws Season 1 Episode 2 Promo Claws 1x02 Promo Funerary (HD)..

Nihat Hatipoğlu Cevapladı! Oyunculuk caiz Mi 01:32

Nihat Hatipoğlu Cevapladı! Oyunculuk caiz Mi

Atv'de yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında merak edilen soruları yanıtlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bir izleyicisinin 'Oyunculuk caiz mi?' sorusuna bakın nasıl cevap verdi....

Üzerinden Tren Geçen Adam Kurtuldu 00:05

Üzerinden Tren Geçen Adam Kurtuldu

Üzerinden tren geçen adam olaydan yara almadan kurtuldu. Hindistan’da raylarda yatan şahsın üzerinden tonlarca ağırlıktaki tren geçti. Trenin geçtiği sırada orada bulunanlar büyük bir panik yaşarken, adam olaydan yara al..

Orphan Black 5. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:30

Orphan Black 5. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Orphan Black 5x02 Promo/Preview Clutch of Greed Orphan Black Season 5 Episode 2 Promo Orphan Black 5x02 Promo Clutch of Greed (HD)..

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

Dövüşçü Film İzle 1:28:15

Dövüşçü Film İzle

Filmin Konusu 2010 yapımı muhteşem ötesi bir hayat hikayesini sinemaya aktaran David O. Russell’ın yönetmenliğini yaptığı Dövüşçü filmi 11 Şubat 2011 tarihinde Türkiye’de vizyona girmiştir. Başrollerinde son olarak Trans..

  • Tv Series tarafından
  • 1.872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hobbit 3  -Beş Ordunun Savaşı Film İzle 2:24:28

Hobbit 3 -Beş Ordunun Savaşı Film İzle

Filmin Adı: Hobbit 3 5 ordunun savaşı / The Hobbit: The Battle of The Five Armies Yıl:2014 Ülke: Abd, Yenizellanda Dil: Türkçe Dublaj Seri :3 Orjinal Adı Bütçe: 250 milyon $ Yaptığı Hasılar:956 milyon $ Kalite: 720p 108..

  • Tv Series tarafından
  • 42.761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı 01:05

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?11.06.2017 - 16:21 | Son Güncelleme: 11.06.2017-23:39 Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bodrum Masalı 41. bölüm il..

Mısırda Adım Adım Darbe 00:59

Mısırda Adım Adım Darbe

Ülke tv ye çıkan yorumcu darbeyle ilgili konuştu..

Adil Öksüzün Kasası İzmirde Yakalandı 00:53

Adil Öksüzün Kasası İzmirde Yakalandı

Adil Öksüz'ün kasası İzmir'de yakalandı Darbe gecesi Akıncılar'da olan Adil Öksüz'ün Dokuz Eylül Üniversitesi'ne yönelik FETÖ operasyonunda yakalanan Yrd. Dr. İsmail Acar'a havale yaptığı ortaya çıktı...

Almanya 7 - 0 San Marin Maçının Özeti 04:17

Almanya 7 - 0 San Marin Maçının Özeti

Almanya ile San Marino, 2018 Dünya Kupası elemelerinin C Grubu'nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Panzerler, 11. dakikada Draxler, 16 ve 29'da Sandro Wagner, ve 38'de Amin Younes'in golleriyle ilk yarıyı 4-0 ön..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simit Sarayı, Komşufırın'ı Satın Almak İstiyor 00:40

Simit Sarayı, Komşufırın'ı Satın Almak İstiyor

Dünya Gazatesi Yazarı Kerim Ülker bugünkü yazısında Simit Sarayı'nın Komşufırın'ı satın almak için görüşmeler yaptığını kaleme aldı. İşte Ülker'in yazısının ilgili bölümü: Unlu mamulde Türkiye'nin iki büyük şirketi satış..

Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı 01:07

Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı

Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı 'Kadıköy 9. Kitap Günleri'nde sevenleriyle buluşan Türk sinemasının 'Sultan' lakaplı efsanesi Türkan Şoray, kendisini bekleyen kalabalığı görünce şaşkınlığı..

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti 06:42

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti

FIFA 2018 Dünya Kupası elemelerinde F Grubu'nda yer alan İngiltere, İskoçya ile karşılaştı. Hampden Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. 70. dakikada Alex Oxlade Chamberlein'in attığı gol..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan: Benimle Birlikte Milli Takımı Bırakmak İsteyenler Oldu 01:46

Arda Turan: Benimle Birlikte Milli Takımı Bırakmak İsteyenler Oldu

Arda Turan, Fatih Terim'in basın toplantısının ardından bağlandığı canlı yayında Bazı arkadaşlarım benimle birlikte gelip milli takımı bırakabileceğini söyledi, vazgeçirdim. dedi...

AKP'li Metiner'den Fetö Çıkışı 00:43

AKP'li Metiner'den Fetö Çıkışı

AKP'li Mehmet Metiner FETÖ davalarında damat tahliyelerinin kendilerine sıkıntı yaşattığını belirtti. Kulağına hoş şeyler gelmediğini yazan Metiner FETÖ'cülüğü tescilli kişilerin tahliye edildiğini belirterek Bu dava fe..

Şampiyonluk Maçında Dehşet Anları 01:57

Şampiyonluk Maçında Dehşet Anları

Yunanistan Basket Maşında Dehşet Anları izle..

TBMM Başkanvekili Konuşurken Birbirlerine Girdiler 01:58

TBMM Başkanvekili Konuşurken Birbirlerine Girdiler

TBMM Başkanvekili Konuşurken Birbirlerine Girdiler haberi izle..

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir 11:30

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir

Sivas Belediyesi konuşan bank uygulaması ile Sivas’ın yetiştirdiği ünlü ozanları kendi sesleri ile halkla buluşturdu. Sivas Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat gelişimine katkı sağlamak amacıyla kent meydanın..

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı 01:31

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı

Kadıköy Söğütlüçeşme metrobüs durağında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralılar odluğu bildirilirken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi...

Melania Beyaz Saray'a Taşındı 00:40

Melania Beyaz Saray'a Taşındı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump sonunda Beyaz Saray'a taşındı. Eşinin seçilmesinden 5 ay sonra taşınmaya karar veren Melania Trump, 11 yaşındaki oğlu Baron ile New York'ta kalmayı t..

Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti 00:56

Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti

Kosova'da yapılan erken genel seçimlerde, Kosova Demokratik Partisi'nin liderliğindeki merkez sağ koalisyon seçimi ilk sırada tamamladı. Demokratik Parti, Kosova'nın Geleceği İçin İttifak ve Kosova İçin Girişim Partisi'..

Parlamento Seçimlerinde Macron Rüzgarları 01:52

Parlamento Seçimlerinde Macron Rüzgarları

Fransa'da parlamento seçimlerinin ilk turundan Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un La République en marche (İlerleyen Cumhuriyet) adlı partisi zaferle çıktı. Sandık çıkışı anketlerine göre oyların yaklaşık yüzde 32'sini..