#Dundee the son of a legend returns home

Gaziantep 'Antepsepeti' Bakıra Ilgiyi Arttırdı 05:04

Gaziantep 'Antepsepeti' Bakıra Ilgiyi Arttırdı

Gaziantep'te, yöresel el sanatları ürünlerinin satıldığı ' Antep Sepeti' bakıra olan ilgiyi arttırdı. 'Antepsepeti.com' e-ticaret sitesinin kurucusu Cihan Koçer, üniversite öğrencisiyken hayallerini gerçekleştirmek için..

Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor 03:10

Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor

Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman bulamıyorMUŞ - Muş'un Malazgirt ilçesi Tarım Makineleri İhtisas Sanayi Sitesi'ndeki firmalar, bin 500 lira maaşla çalışacak işçi bulamıyorlar. Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman..

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:36

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak ve Mardin'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda bir terörist yakalandı, 6 terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik operas..

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

Munzur’da Çatışmaların Gölgesinde Plaj Keyfi 06:12

Munzur’da Çatışmaların Gölgesinde Plaj Keyfi

Tunceli'deki Munzur bölgesinde terör örgütlerine yönelik operasyonlar aralıksız sürerken, Munzur Çayı kenarındaki plajlar her şeye rağmen sıcak havada serinlemek isteyenlerin akınına uğradı...

İhracat Rakamları Açıklandı 02:07

İhracat Rakamları Açıklandı

Türkiye'nin ihracatı, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,5 artarak 13 milyar 616 milyon dolar, ithalatı yüzde 21,7 artarak 20 milyar 923 milyon dolar olarak gerçekleşti...

 Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı 00:28

Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

Elbistan İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı. Edinilen Bilgiye Göre, Ahmet Taşer'in Kullandığı Otomobil, Yunus Emre Mahallesi, Çeçenistan Caddesi'nde Yol Kenarındaki Elektrik Direğine Çarptı. Kazad..

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi 01:09

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi

Ardahan'da Düğünde Yedikleri Yemekten Zehirlenen Aralarında Gelin İle Damadın Da Olduğu 143 Kişi Hastaneye Kaldırıldı. İl Merkezine Bağlı Değirmenköy'de Gerçekleştirilen Mustafa Ve Nurcan Ünal Çiftinin Düğün Törenine Ka..

İzmir'de Yangın Söndürme Helikopteri Baraja Düştü 01:04

İzmir'de Yangın Söndürme Helikopteri Baraja Düştü

İzmir Gümüldür'deki Orman Yangınına Müdahale Etmek İçin Tahtalı Barajı'ndan Su Almaya Çalışan Ve 5 Personeli Bulunduğu Bildirilen Yangın Söndürme Helikopteri, Bambi Olarak Adlandırılan Tankının Su İçindeki Bir Cisme Ta..

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı 00:59

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı

Kuzey Afrika sıcaklarının etkili olduğu Antalya'da, 45,4 dereceyle 88 yılın en sıcak günü yaşandı. Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden alınan bilgiye göre, 1929'dan beri ölçüm yapılan Antalya'da 45,4 dereceyle ..

15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu 01:53

15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu

Konya'da Düzenlenen 15 Temmuz Ulusal Karikatür Yarışması'nda Dereceye Girenler Belirlendi. Konya Büyükşehir Belediyesi İle Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi Tarafından, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki Hain Darbe Girişi..

Başkanlar Elbistan’da Buluştu 02:10

Başkanlar Elbistan’da Buluştu

Kahramamaraş’ın İlçelerindeki Ziraat Odalarının Başkanları Elbistan İlçesinde Bir Araya Gelerek , Çiftçinin Ve Tarımın İçinde Bulunduğu Sorunları Tartışıp, Üst Makamlara Sunulmak Üzere Rapor Haline Getirdiler...

Çocuğuna Kendi Elleriyle Yedirdi 02:08

Çocuğuna Kendi Elleriyle Yedirdi

Tayland'ın başkenti Putam Tani'de yapılan bu tatlı bizim bildiğimiz tatlılara pek benzemiyor.....

Ben Bilmem Eşim Bilir - Ufuk Özkan Da Yakınan Erkekler Kulübüne Girdi! 04:02

Ben Bilmem Eşim Bilir - Ufuk Özkan Da Yakınan Erkekler Kulübüne Girdi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 2 Temmuz bölümünde hanımlar ile ilgili sıkıntılarını anlatan yarışmacılara Ufuk Özkan da dahil oldu ve sıkıntısını Off!... çekerek anlattı! Ufuk Özkan, yarışmacı beylere Elinde sihirli bir değ..

  • ANKA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'den Korkunç Görüntüler 00:47

Denizli'den Korkunç Görüntüler

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan kimyasal atık fabrikasında yangın çıktı. Yangına, 10 itfaiye aracı ve çok sayıda itfaiye eri ile müdahale ederken, 3 saat önce çıkan yangın söndürülemiyor...

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı 01:19

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı

Uşak'ın yeni Valisi Salim Demir göreve başladıUŞAK - Bakanlar Kurulunun 13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı kararnamesiyle Uşak Valiliğine atanan Vali Salim Demir için vilayet binası önünde karşılama töreni düzenl..

İnşallah Biz Uçak Gemimizi De Yapacağız 01:09

İnşallah Biz Uçak Gemimizi De Yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda gerçekleştirilen, Kınalıada korvetinin denize indirilmesi ve İstanbul fırkateyninin inşa başlangıç törenine katılara..

Bodrum Uçağı Karıştı 00:48

Bodrum Uçağı Karıştı

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkan TK 2508 sefer sayılı İstanbul-Bodrum/Milas uçağında; Özbekistanlı oldukları öğrenilen karı-koca arasında ‘mesaj’ kavgası çıktı. Diğer yolcuların karışmasıyla kavga büyüdü. Kadın Mi..

Trt Haber Yök  Engelli Öğrencileri Destekleyen Üniversitelere Yönelik Yeni Bir Çalışma Başlattı 00:39

Trt Haber Yök Engelli Öğrencileri Destekleyen Üniversitelere Yönelik

Trt Haber Yök Engelli Öğrencileri Destekleyen Üniversitelere Yönelik Yeni Bir Çalışma Başlattı İzle..

Patenci Gençlerin Tehlikeli Yolculuğu 01:21

Patenci Gençlerin Tehlikeli Yolculuğu

Beyoğlu'nda bir halk otobüsüne arkasına tutunan patenci gençlerin, canlarını hiçe sayarak yaptıkları tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı. Gençlerin rahat tavırları dikkat çekti...

Bağımlı Gençlere İlaçsız Rehabilitasyon 02:52

Bağımlı Gençlere İlaçsız Rehabilitasyon

Antalya’da takla atıp hurdaya dönen aracın içerisinde bulunan 3 arkadaş, kazadan çizik dahi almadan kurtuldu...

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı 05:03

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı

Adana'da gelininin sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından oğlu öldürülen Musa Arıç'ın, gelini ve oğlu için yaptırdığı 'kalp' dekorasyonlu evin inşaatı yarım kaldı. Cinayet sanığı olarak tutuklanan gelininin babası..

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi 06:52

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi

Ruhani'den Türkiye'ye baraj eleştirisiEkber Karabağ Tahran, 3 Temmuz (DHA) - İran'da düzenlenen uluslararası çevre konulu konferansta konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'nın Dicle ve Fırat nehirleri üzerindek..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

Çiftçinin Bulduğu 1600 Yıllık Mozaik Gün Yüzüne Çıkıyor 03:01

Çiftçinin Bulduğu 1600 Yıllık Mozaik Gün Yüzüne Çıkıyor

Adıyaman’da çiftçiler tarafından tarlada çalışırken bulunan Roma Dönemi'ne ait 1600 yıllık mozaiğin gün yüzüne çıkartılması için arkeologlar çalışma başlattı...

Sıcaktan Bunalan Papağanlara Dondurmalı Serinlik 03:37

Sıcaktan Bunalan Papağanlara Dondurmalı Serinlik

Bursa'da bir papağan terbiyecisinin kuşlara yaptırdığı hareketler görenleri hayretler içinde bırakıyor...

Down Sendromlu Ece'nin Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ece'nin Başarısı

Dünyaya down sendromlu olarak gelen 17 yaşındaki Ece Şen'in hayatı, tutkuyla bağlandığı cimnastikle değişti. Cimnastikte başarıdan başarıya koşan Şen, sosyal hayata da sporla daha kolay adapte oldu...

4 Temmuz 2017 Türkiye Ve Dünya Gündemi 00:52

4 Temmuz 2017 Türkiye Ve Dünya Gündemi

Bu gün ne oldu kısa özeti..

Göçmenlerin Yakalanma Anı Kamerada 01:03

Göçmenlerin Yakalanma Anı Kamerada

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan 42 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Göçmenlerin takip ve durdurulma anı an be an görüntülendi..