#Dundee the son of a legend returns home

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

Korkuyu Gözlerinde Yaşatan Çocuk 01:18

Korkuyu Gözlerinde Yaşatan Çocuk

Ordu’da son yıllarda büyük bir gelişme gösteren ve meraklısı her geçen yıl artan yamaç paraşütü yapan gençler, ilginç gösterilere imza atıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Cool Hareketi 01:00

Dünyanın En Cool Hareketi

Girdiği yarışmanın finaline kadar gelen adam son soruda arama jokerini kullanarak babasına 1 milyondolar kazandığı söyledi...

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Adamın Kamyonun Altına Kalarak Can Verdiği Anlar Kamerada 00:35

Yaşlı Adamın Kamyonun Altına Kalarak Can Verdiği Anlar Kamerada

Şanlıurfa'da kamyonun ezdiği yaşlı adamın son anları MOBESE kameralarına yansıdı...

Coşkun Sabah  Sen Bambaşkasın 05:27

Coşkun Sabah Sen Bambaşkasın

Dinlediğim en güzel şarkılardasın En güzel gülüşlerde bakışlardasın Sen kalbimin sahibi kara sevdamsın Kimseye benzemez sen bammaşkasın Her halin öyle güzel hep sıcacıksın İçimde yaşıyorsun benim aşkımsın Seni sorsalar b..

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama 03:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan A..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

ÖSO Tugayları İdlib İçin Yola Çıktı 01:19

ÖSO Tugayları İdlib İçin Yola Çıktı

Astana görüşmeleri kapsamında uzlaşmaya varılan çatışmasız bölgeler mutabakatı gereği TSK'nin operasyon hazırlığı yaptığı İdlib için ÖSO destek birlikleri yola çıktı. Sınır hattına son 20 gündür silah, asker, cephane ve ..

Seda Sayandan Hale Soygaziye Cevap 01:41

Seda Sayandan Hale Soygaziye Cevap

Seda Sayan; son dönemde yaşanan Hale Soygazi olayı ve diğer konularla ilgili açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi 02:50

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi

6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, komaya girdikten saatler sonra hayatını kaybetti.Almanya'da tedavi gören Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri ve 6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, yaşamını yitird..

Star Trek Discovery 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 42:52

Star Trek Discovery 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Star Trek- Discovery 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Star Trek- Discovery season 1 episode 01 Star Trek- Discovery s1e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle..

Star Trek Discovery 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 48:33

Star Trek Discovery 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Star Trek- Discovery 1.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Star Trek- Discovery season 1 episode 03 Star Trek- Discovery s1e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle..

The Night Of 1.Sezon 3.Bölüm İzle 59:15

The Night Of 1.Sezon 3.Bölüm İzle

The Night Of Story 1.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Night Of Story season 1 episode 03 The Night Of s1e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tar..

Yaptığı Şov Kazayla Bitti 00:58

Yaptığı Şov Kazayla Bitti

Arabayla yaptığı şov kazayla son buldu..

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acile Kaldırılan Özcan Deniz'in Sağlık Durumu 07:35

Acile Kaldırılan Özcan Deniz'in Sağlık Durumu

Çalıştığı dizi setinde rahatsızlanıp acile kaldırılan Özcan Deniz'in sağlık durumundan son bilgileri canlı yayında gazeteci Bilal Özcan aktarıyor...

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zahide Yetişten Çok Sert Gülben Ergen Açıklaması 01:23

Zahide Yetişten Çok Sert Gülben Ergen Açıklaması

Zahide Yetiş, son dönemde magazin gündemini meşgul eden Gülben Ergen haberlerine dair yorumlarda bulunuyor...

  • ANKA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

ADB Vize Krizinin Şifreleri 02:04

ADB Vize Krizinin Şifreleri

ABD'nin şok bir kararla Türkiye'den vize başvurularını dondurması Ankara için beklenmedik bir gelişme oldu. Karar tam da ABD’de 3 günlük tatil olan Kolomb Günü’ne denk geldi. Hürriyet’e konuşan Türk kaynaklar, “Rahatsızl..

Üç Bollywood Yıldızı İlk Kez Bir Arada 02:56

Üç Bollywood Yıldızı İlk Kez Bir Arada

Bollywood’un son dönemdeki en gözde oyuncuları Deepika Padukone, Ranveer Singh ve Shahid Kapoor ilk kez birlikte izleyicilerin karşısına çıkıyor...

  • ANKA tarafından
  • 544 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Night Of 1.Sezon 8.Bölüm İzle (Sezon Finali) 1:35:07

The Night Of 1.Sezon 8.Bölüm İzle (Sezon Finali)

The Night Of Story 1.Sezon 8.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Night Of Story season 1 episode 08 The Night Of s1e08 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tar..

Ferda Anıl Yarkın   Aşkın Yetmez 04:55

Ferda Anıl Yarkın Aşkın Yetmez

Kırıldımı birkere Tamir yok yüreklere Unutulmaz acılar Hatırlanır kaç kere Gidildimi bir yere Dönüş olmaz eskiye Sıranın en önünden Şimdi düştün geriye Sen hakkını kaybettin Aşkımı yok ettin Sen hakkını kaybet..

Klavye Delikanlıları - İlk Operasyon 08:18

Klavye Delikanlıları - İlk Operasyon

1. Bölüm Özet: İstanbul’un güzide semtlerinden Selimiye’de dünyaya gelen Bayram ve Kerem asosyal olarak büyümüş iki gençtir. İnsanlarla kuramadıkları bağlantıyı bilgisayarla kurmuşlar ve trol olmuşlardır. Bayram, ailesin..

  • ANKA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı 05:41

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 22 Ekim Pazar Günü Başlıyor. The Walking Dead 8.Sezonu Birçok Fragmanla Tanıtımını Yaptı. Fragmanların Birleşmesi İle Oluşan Bu Video 1.Bölümün de bir kıs..

Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..