#Dundee the son of a legend returns home

Hale Soygazi'nin Eski Kocası Ahmet Özhan İlk Defa Konuştu 06:56

Hale Soygazi'nin Eski Kocası Ahmet Özhan İlk Defa Konuştu

Hale Soygazi'yi en yakından tanıyan ve 11 yıl birliktelik yaşadığı ve evlendiği Ahmet Özhan, son dönemde konuşulan 1 günlük çocuğu Murat Şar'ı evlatlık verdiği iddia edilen Hale Soygazi olayıyla ilgili ilk defa konuşuyor..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hale Soygazi Suskunluğunu Bozdu-Hale Soygazi Özel Röportaj 13:50

Hale Soygazi Suskunluğunu Bozdu-Hale Soygazi Özel Röportaj

Hale Soygazi Magazin D programında, gazeteci Savaş Kalafat'a; son dönemlerde kendisine yöneltilen; 1 günlük çocuğu Murat Şar'ı evlatlık verdiği yönünde iddia edilen olaylara cevap verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahin  Ağla Yürekli Çocuk 05:16

Şahin Ağla Yürekli Çocuk

Yok hic kimsem yok biliyordun Biliyordun sen son umudumdun Hic birakamam gitmem diyende sen En zor günde birakip gindende sen Simdi bir kenarda hickira hickira Agliyorum cicegim sana degil bana Simdi bir kenarda h..

Gönül Yazar  İşte Benim Dünyam 04:22

Gönül Yazar İşte Benim Dünyam

Sen benim içimde bir korkulu rüya Her gün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam,hülyam,benim dünyamsın Kanımda,canımda,alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar değmesi..

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene  FETÖ Operasyonu 01:44

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene FETÖ Operasyonu

Aksaray merkezli 2 ilde FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda mesleğinden ihraç edilen aralarında kadınlarında bulunduğu 21 öğretmen gözaltına alındı.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı darbe girişimi ardından ..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..

Testere IV - Bir Oyun Oynamak İstiyorum 04:46

Testere IV - Bir Oyun Oynamak İstiyorum

Jigsaw ve asistanı amanda hayatlarını kaybetmiştir. Dedektif kerry cinayetinin duyulmasından sonra, 2 tecrübeli FBI ajanı ajan strahm ve ajan perez, dedektif hoffman’a jigsaw’un kalan son oyununun çözümlenmesi için yardı..

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Modern Family 9. Sezon 2. Bölüm İzle 21:34

Modern Family 9. Sezon 2. Bölüm İzle

Modern Family 9.Sezon 2.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Modern Family season 9 episode 02 Modern Family s9e02 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , F..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video 00:50

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonluk, takım kaptanı, mayına basarak bir ayağını kaybeden gazi Osman Çakmak'ın son dakikada attığı golle geli..

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 01:07

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede ; Hakkari Şemdinli'de, üs bölgelerine silahlı saldırı için hareket halinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen silahlı iki teröristin hava h..

Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü 01:58

Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında askeri hareketliliğin yaşandığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Suriye sınırındaki mahallede vatandaşlar askere destek için yürüyüş düzenledi - Yürüş sırasında ..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

Ayhan Aşan  Yalancı 04:16

Ayhan Aşan Yalancı

Yalancı Bu benim son defa gelişimdir yanına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Aşkından ölsem de gelmem senin kapına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Hani o vefasız senin sözün yemindi Olumsuz askımız bir tek..

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı 03:28

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı

İzmir merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütte hususi olarak anılan 23 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgüt..

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı 01:36

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı

2012 yılında Polis Akademisi sınavına çalınan sorularla girip kazananlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde operasyon başlatıldı. Çok sayıda gözaltı var. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eki..

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var 06:20

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var

Türkiye, 15 Temmuz 2016 tarihinde 249 kişinin ölümüne, 2193 kişinin yaralanmasına yol açan, demokrasisini ve özgürlüklerini hedef alan hain darbe girişiminin bütün suçlularını tespit edip yargılıyor. İlk bakışta buna son..

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler! 00:52

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler!

Dünya Kupası Kuzey Amerika Elemeleri sona erdi. Son maçların ardından Meksika, Kosta Rika ve Panama Dünya Kupası vizesi alırken, ABD turnuva dışında kaldı. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası bileti alan Panama'nın Kosta Rika..

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO 02:22

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO

ABD'de güçlü ekonomik veriler, Fed yetkililerinden şahin tondaki açıklamalar ve siyasi gelişmelerle güçlenen Dolar, TL karşısında da güçlenme eğiliminde. Kur güne 3.58 seviyelerinden başlamasının ardından kademeli olarak..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

Nez Neden Boşanıyor? 17:56

Nez Neden Boşanıyor?

Nez canlı yayında son dönemde yaşadıkları, evlilik hayatı ve neden boşandığı, Sinan Akçıl'a olan kırgınlığı ve yeni albümü hakkında özel açıklamalarda bulunuyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TEOG ve Arda Sorunsalı - Stolk 04:43

TEOG ve Arda Sorunsalı - Stolk

Elimizdeki veriler gösteriyor ki, son 15 yılda hiçbir öğrenci, başladığı müfredat ya da sistemle mezun olamamış. Stolk bu bölümde bitmek bilmeyen TEOG muhabbetinden, Arda Turan'a ülkedeki gelişmeleri inceliyor...

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Messi Soyunma Odasında Coştu 01:53

Messi Soyunma Odasında Coştu

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri son hafta karşılaşmasında Ekvador'a konuk olan Arjantin, Messi'nin golleriyle Rusya'ya gitme hakkını kazandı. Yaşanan soyunma odasında yaşanan coşku kameraya böyle yansıdı...

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..