#Dundee the son of a legend returns home

Merve Sevini Tedirgin Simayı Kıskandıran KOMBİN! Duygu Şaşırttı! 12:06

Merve Sevini Tedirgin Simayı Kıskandıran KOMBİN! Duygu Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 153. bölümünde Merve Sevin, Duygu Çevik'in kombinini çok beğendiğini söyledi ve neden Duygu'nun bu kombinler için son haftayı beklediğini sordu. Duygu ise..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 154.Bölüm 10:04

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 154.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 154. bölümünde büyük final öncesi son bölümde İşte Benim Stilim ekibi podyuma çıktı ve son podyum kapanışını bütün ekip hep birlikte yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 444. Bölüm Fragmanı 00:36

Arka Sokaklar 444. Bölüm Fragmanı

durmak bilmiyor! Ekip, Gürcan'ın oyununa son verebilecek mi? Gürcan'ı tam anlamıyla durdurabilmek için ekip, çok önemli bir göreve çıkar. Bu görevde ise adeta mermiler arasında kalacaklardır. En son zamana gelindiğinde i..

 Survivor 2017 -Adem'den Sabriye'ye Uyarı! 01:47

Survivor 2017 -Adem'den Sabriye'ye Uyarı!

Adem'den Sabriye'ye gözdağı! Sana yapılan son jestti... Geçtiğimiz günlerde Sabriye'nin potaya girmesine engel olan Ünlüler'de bu hafta farklı hesaplar yapılıyor. Yakın arkadaşı Sabriye ile sohbet eden Adem, Bu sana y..

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Türk Malı 3. Bölüm 2. Fragmanı

Türk Malı 3. yeni bölüm fragmanı Star TV’de yayınlandı. Ekranlara yeniden dönen Türk Malı dizisi 2. bölümü pazar akşamına damgasını vurdu. Türk Malı dizisi reytinglerde pazar akşamının birinciliğine yerleşti. Türk Malı s..

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yok 02:41

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yo

ABD'nin saygın gazetelerinden Washington Post, ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin son dönemde Rakka ve Musul'da en ... raqqa , 'ABD Rakka'da fosfor bombası kullanıyor' ABD Fosfor bombası kullanıyor, Suri..

Boğalar Şampiyonlar Ligi için Kampa Girdi 04:03

Boğalar Şampiyonlar Ligi için Kampa Girdi

Boğalar kampa girdi Sonbaharda yaylalardan alınarak kışı geçirmeleri için köylere getirilen ve ahırlarda bakılan boğalar, özellikle yaz aylarında yoğunlaşan güreşlere hazırlık için ahırlarından çıkarıldı. Hayvanlarına b..

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir. 01:57

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir.

Korkutan açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı patlayabilir... Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Jeotermal Enerji Yeraltı Suyu ve Mineral Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi eski Müdürü Prof. Dr. Nevzat Özgür, I..

AB'de Roaming Ücretleri Kaldırıldı 01:08

AB'de Roaming Ücretleri Kaldırıldı

Avrupa Birliği ülkelerinde cep telefonu operatörlerinin abonelere uyguladığı dolaşım (roaming) ücretlerine bugünden itibaren son verildi. Üzerinde 10 yıldan uzun bir süre çalışılan, AB Komisyonunun hazırladığı ve Avrupa..

Merkez Bankası Twitter Gündemde 02:33

Merkez Bankası Twitter Gündemde

Son dönemlerde merkez bankası tiwitterin gündemine düştü..

PKK'yla İlgili Çarpıcı Rapor: Katılanların Yaş Ortalaması 12 00:30

PKK'yla İlgili Çarpıcı Rapor: Katılanların Yaş Ortalaması 12

İçişleri Bakanlığı'nın PKK'ya katılımla ilgili yaptığı araştırmada son iki 2 yılda terör örgütüne katılanların yaş ortalamasının 12 olduğu ortaya çıktı...

Çok Eşlilik Akımının Lideri Yakalandı 00:40

Çok Eşlilik Akımının Lideri Yakalandı

Çok eşlilik akımının lideri Lyle Jeffs’in adaletten bir yıllık kaçışı, dikkatli bir görgü tanığının ihbarı ve izindeki dedektifin zekası sayesinde son buldu..

Sürücüsüz Yarış Aracının Test Sürüşü Böyle Görüntülendi 01:30

Sürücüsüz Yarış Aracının Test Sürüşü Böyle Görüntülendi

Yaklaşık iki hafta önce Elektrikli Formula'nın Berlin ayağında son testleri gerçekleştirilen sürücüsüz otomobil yarışlarının oyuncuları Robocar'lar bir önceki testlere oranla çok daha başarılı bir profil çizdi. İlk iki t..

Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı 01:14

Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'nda, baş dönmesi, kusma ve bulantı şikayetiyle, son üç gün içinde 87 asker hastaneye başvurdu...

Alman Taraftarlar Mayorka'da Birbirine Girdi 00:57

Alman Taraftarlar Mayorka'da Birbirine Girdi

Görüntüler İspanya'nın en büyük adası Mayorka'dan... Tatil cenneti olarak bilinen ada, Alman futbol taraftarları yüzünden savaş alanına döndü. Bundesliga takımlarından FC Schalke ve Borussia Dortmund taraftarları arasınd..

Adele - Skyfall (Lyric Video) 04:49

Adele - Skyfall (Lyric Video)

This is the end Bu son Hold your breath and count to ten Nefesini tut ve ona kadar say Feel the Earth move and then Dünyanın hareketini hisset ve sonra da Hear my heart burst again Kalbimin yeniden patlamasını duy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul lulara Kötü Haber Ulaşıma Yüzde 13 Zam Geldi İşte Tarife Listesi 02:15

İstanbul lulara Kötü Haber Ulaşıma Yüzde 13 Zam Geldi İşte Tarife List

İstanbul lulara Kötü Haber Ulaşıma Yüzde 13 Zam Geldi İşte Tarife Listesi ''haberler,Son dakika Haberler,Dünyadan Haberler,..

Kalın Afrin'den Terör Tehdidi Gelirse Türkiye Misliyle Karşılık Verecek 00:41

Kalın Afrin'den Terör Tehdidi Gelirse Türkiye Misliyle Karşılık Verece

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 18 gün önce Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını bardağı taşıran son damla olarak nitelendirip adalet yürüyüşünü başlatmıştı...

CHP'li Özcan Purçu Adalet Yürüyüşü'nde 01:50

CHP'li Özcan Purçu Adalet Yürüyüşü'nde

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 18 gün önce Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını bardağı taşıran son damla olarak nitelendirip adalet yürüyüşünü başlatmıştı...

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Star Trek Sonsuzluk Film İzle 2:02:21

Star Trek Sonsuzluk Film İzle

Star Trek Sonsuzluk Star Trek Beyond Film İzle : Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar görmüş, Kap..

  • Film İzle tarafından
  • 3.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Kamboçya'nın Tapınakları Ziyaretçi Akımına Uğruyor 01:09

Kamboçya'nın Tapınakları Ziyaretçi Akımına Uğruyor

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nin son değerlerinden Kamboçya’da bulunan Sambor Prei Kuk tapınak bölgesi ziyaretçi akınına uğruyor. Geçtiğimiz günlerde Dünya Miras Komitesi’nin yıllık toplantısında koruma altına alınan ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..