#Dundee the son of a legend returns home

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Mine Craft Oynayanlar Dikkat Bu Oyun Sizi Öldürebilir 01:45

Mine Craft Oynayanlar Dikkat Bu Oyun Sizi Öldürebilir

Son birkaç yıl içinde bilgisayar oyunu Minecraft, milyonlarca çocuğun favorisi haline geldi. Dünyanın birçok yerinde çocuklar Minecraft'la saatler geçiriyor. Oyun sınıflara bile girdi. BBC muhabiri Jolyon Jenkins oyunun ..

  • BETA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet! 02:52

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet!

4. Bölüm (Final) Özet: Fikret’in, Haziran’ın ailesine Zeyno’nun geçmişini anlatmasıyla beraber evde ipler gerilir, kararlar verilir: “Bu masal burada bitmiştir!”. Haziran, tam her şeyi Aras’a anlatacakken, Aras’ın annes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017) 05:57

Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017)

Süper Lig'de bu hafta oynanan maçların ardından lider Beşiktaş'la diğer takımlar arasındaki puan farkı iyice açıldı. Alınan sonuçların ardından Fenerbahçe ile 10 puan, Galatasaray ile arasında 7 puan fark oluştu. Gelec..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:54

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY

Avustralya'da beş yıl çalışan 1 numaralı gösteri FOX'a geliyor. Yazılı olmayan pişirme serisi, Hollywood evlerinde birbirlerinin yemeklerini pişirip eleştirirken ünlü ikilileri birbirlerine karşı çakacak. Takımlar rakip ..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Nashville 6. Sezon 3. Tanıtım Fragmanı 02:00

Nashville 6. Sezon 3. Tanıtım Fragmanı

Her yolculuğun bir hedefi vardır. Her şarkının son ayeti vardır. Nashville'in 6. ve son sezonundaki fragmanın keyfini çıkarın ve Ocak ayında Perşembe günleri CMT yeni bölümler izleyebilirsiniz. » Nashville Her Perşembe..

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar 04:29

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar

Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz sen yoksan Hiç kalkmıcam ve uyanmıcam uykudan seni duymazsam Kıvrılıp kalıcam yatağımda acıyla gelip beni sarmazs..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak) 03:45

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak)

Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı yarınlarıma, sonunda ölüm aldı avuçlarına. Bu denli kanar aşkın ..

Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18  Paranormal Olaylar 29:32

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18 Paranormal Olaylar

Bildiğiniz üzere bir önceki Büyücüler ormanında cinlerin saldırısına uğradık (part2)de yaşadığımız paranormal olaylar ve bulduğumuz büyülerden ötürü araştırma yapmak zorunda kaldık.Araştırmalarımız sonucunda birçok hocay..

  • ZULMA tarafından
  • 1.537 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Nazende Sevgilim 02:33

İrem Derici - Nazende Sevgilim

Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yâdıma düştün Her erin bahtına bir güzel düşer Sen de tek benim yâdıma düştün Nazende sevdiğim yâdıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hababam Sınfı Sınfta Kaldı  İnek Şaban'ın Semra Hoca'ya Mektubu 12:42

Hababam Sınfı Sınfta Kaldı İnek Şaban'ın Semra Hoca'ya Mektubu

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın eserinden uyarlanmış serinin ikinci ve en çok hasılat yapa..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı  Akil Hoca 11:02

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Akil Hoca

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Akil Hoca Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın eserinden uyarlan..

Anadolu Efes 80-77 Fenerbahçe (Maç Özeti - 23 Mart 2017) 02:10

Anadolu Efes 80-77 Fenerbahçe (Maç Özeti - 23 Mart 2017)

Anadolu Efes-Fenerbahçe maç sonucu: 80-77 Euroleague'de Türk derbisi nefes kesti. Euroleague 28. haftada Anadolu Efes evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Anadolu Efes mücadeleden 80 - 77 galip ayrılarak ilk 8'e girmeyi gar..

Payitaht Abdülhamid 6Bölüm Fragmanı 01:13

Payitaht Abdülhamid 6Bölüm Fragmanı

TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid 6. yeni bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Ömer, Sultan'ın emriyle büyük bir takibin peşine düşer. İşte Payitaht Abdülhamid 6. bölüm fragmanı ve y..

Soner Sarıkabadayı - Tekamül 03:45

Soner Sarıkabadayı - Tekamül

Koskoca dünyayı bu ara dar ediyorum Sana özel Sozlerisozu.com da tek Kendime yüzümü kara çıkarabiliyorum Duruma gel Hepsi sozlerisozu.com Kıyamam sana kıyabilecekken de Anla ki o an kalbim devrede Aramam seni bulacakken..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Doğan Gidiyorum Ama İçim Kan Ağlıyor 02:30

Nihat Doğan Gidiyorum Ama İçim Kan Ağlıyor

Nihat Doğan, gitmeden önce son programında duygusal anlar yaşadı. Son 1 haftadır uyku uyumadığını belirten Nihat Doğan, Gidiyorum ama içim kan ağlıyor' dedi...

  • BETA tarafından
  • 518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Shakira - Addicted to You 02:34

Shakira - Addicted to You

Addicted To You Debe ser el perfume que usas O el agua con la que te bañas Pero cada cosita que haces A mí me parece una hazaña Me besaste esa noche Cual si fuera el último día de tu boca Cada vez que yo me acuerdo Yo..

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:09

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Brose Bamberg 97 -99 Darüşşafaka / Maç özeti Almanya'da 'tamam ya da devam' maçına çıkan Daçka play-off umudunu son maça taşıdı. Euroleague’in 29. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Almanya ekibi Brose Bamberg’..