#Dundee the son of a legend returns home

Adnan Şenses  Dokunmayın Bana 01:36

Adnan Şenses Dokunmayın Bana

Dokunmayın Bana Rahat Bırakın Kendi Hayatımı Yaşayacağım Beni Terkedipte Giden Zalimi Vallahi Billahi Unutacağım... Meyhaneci Benim Tek Şırdaşımdır Şişeler,Kadehler Arkadaşımdır Bizim Şarkımızı Birdaha Çaldır Bug..

Tezahüratla Coşarken Gol Yiyen Fenerbahçe Taraftarı 00:10

Tezahüratla Coşarken Gol Yiyen Fenerbahçe Taraftarı

Kayseri deplasmanın da 1 - 0 yenilen ve ligin son sıralarında olan fenerbahçe'nin çilekeş taraftarı yine hüsrana uğradı. Maçın son dakikalarında beraberlik ve 1 puanı sevinciyle gayet mutlu olan ve maçı tezahüratlarla ta..

  • JET TV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dağ Yolunda Pumaya Çarpayazan Motorsikletli 01:08

Dağ Yolunda Pumaya Çarpayazan Motorsikletli

Arazi motosikleti ile adrenalin arayan motosikletli dağ yolunda ilerlerken solundan gelen pumayı son anda fark etmiş , puma da onu son anda far etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi 02:22

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Motorlu Taşıt Vergisi'ne yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu.Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamala..

Engin Nurşani  Gülom 05:02

Engin Nurşani Gülom

bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim ..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Spor Aletinde Kafa Çatlatmak 00:08

Spor Aletinde Kafa Çatlatmak

Sokaktaki spor aletinde son ana kadar mükemmel hareketler sergileyen genç son harekette kafayı fena vurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Faça - Benden Hayata 03:53

Faça - Benden Hayata

Benden Hayata şarkı sözleri ile Biliyorum aldığım son nefesti bu Göremiyorum her yer çok karanlık Üşüyorum toprak kokusu sinmiş üstüme Duyuyorum yağmur yağıyor tenime Ben yokum artık bu kirli oyunda Malım mülküm alın h..

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi 03:38

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi

İdlib operasyonu öncesinde gelen son dakika haberlerde Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakoluna konuşlandırılan tank ve füzelerin namluları olası tehditlere karşı İdlib yönüne çevrildi. Yeni savunma sistemle..

İfadedeki ABD Konslos  Çalışanın Aliesi Gözaltında 03:38

İfadedeki ABD Konslos Çalışanın Aliesi Gözaltında

Son dakika haberi geldi... Bir ABD Konsolosluğu çalışanı hakkında daha gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen konsolosluk çalışanının eşi ve oğlu sorguya alındı. Bir ABD Konsolosluk çalışanı hakkında daha gözaltı..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Burçlar Paralı Poşete Tepkisi - Morkomedyen 03:25

Burçlar Paralı Poşete Tepkisi - Morkomedyen

Sosyal konuları herkesin ele aldığı gibi almayı sevmiyorum. Genelde de en son ele alanlardan ve video Çekenlerden biri olurum. O nedenle son ana kadar bekledim. Şimdi sıra bizde. BAKALIM BİZİM BURÇLARIMIZI POŞET KONUSUN..

  • JET TV tarafından
  • 254 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Winx Club - 7. Sezon 1. Bölüm - Alfea Tabiat Parkı 23:30

Winx Club - 7. Sezon 1. Bölüm - Alfea Tabiat Parkı

Faragonda Roxy ve Winx’e, Sihirli Boyuttaki türünün son örneği olan Peri Hayvanları’na ev sahipliği yapan Alfea Tabiat Parkı’nı gezdirir. Bu yaratıklar, sihirli bir bariyer sayesinde kötülüklerden korunmakta ve artık öz..

  • ÇocukTV tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güne Bakan - İnanamam 04:17

Güne Bakan - İnanamam

İnanamam şarkı sözleri ile Bir şey söyle Bir şey söyle Sustukça kanıyor kalbin can damarı Bir şey söyle Bakma öyle, çok acıyor Bakma öyle, yüreğimi yakıyor Gözlerden süzülür aşkın son kalanı Bakma öyle Kalbime ben bun..

İpucu - Omark 03:45

İpucu - Omark

Şarkı Sözü: İpucu vermem istesen de yok söylemem İçindesin geçer göremezsin var demem Onu öldürmeyi bırak katil olmanı istemem Boşa harcamaya hiç doyamadın ayıl yeter Yanımda kalmanı ne çok isterdim Daha da artık geri ..

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü 01:29

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü

Real Madrid'in LaLiga'daki beklenenden uzak performansı devam ediyor. Son şampiyon, çok zorlandığı maçta Getafe'yi son dakikalarda Roanldo'nun golüyle 2-1 yenebildi ve Zidane'ın 100. maçında sahadan 3 puanla ayrıldı. Ma..

Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..

Londra Film Festivali Sona Erdi 01:26

Londra Film Festivali Sona Erdi

Londra Film Festivali kapanışı 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' filminin gösterimiyle yaptı. Ünlü yönetmen Martin McDonagh’ın son filmi, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir annenin hikayesini anlatıyor..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Ebru Gündeş Derya Uluğ'u Yere Göğe Sığdıramadı 07:31

Ebru Gündeş Derya Uluğ'u Yere Göğe Sığdıramadı

Yılların duayen ismini birçok ünlü isim de dinlemeye geldi. Bunlardan birisi de eski vokalisti Derya Uluğ’du. Ebru Gündeş, eski vokalisti olan ve son yılların en başarılı kadın popçularından olan Uluğ için övgü dolu sözl..

  • BETA tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım 02:33

Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım

A GROUP of youngsters are breathing new life into the world of monster trucks, as they complete death defying stunts despite their tender age. Known as Team Kid KJ, the team was formed in 2010 by monster truck enthusiast..

  • BETA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu 05:05

£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu

CAR enthusiast Rodger Dudding has amassed the biggest collection of classic cars in Britain - worth an estimated £40million. The business magnate started his collection back in the late 60s when he purchased a Jensen Int..

  • BETA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenan Doğulu Annesiyle Birlikte Bakın Ne Yaptı 08:12

Kenan Doğulu Annesiyle Birlikte Bakın Ne Yaptı

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu annesiyle birlikte evlerinin balkonunda bezelye ayıtladı. Kenan Doğulu ve annesinin samimim görüntülerinin arasında Beren Saat'in olmaması dikkatlerden kaçmadı. Ayrılık dedidikodularının son gün..

  • BETA tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mesut Ozil Olayının Perde Arkası - Her Şey Ortaya Çıktı 03:01

Mesut Ozil Olayının Perde Arkası - Her Şey Ortaya Çıktı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın son yıllarda ciddi bir gasp sorunu yaşadığı biliniyor. En fazla öne çıkan vakalardan biri de saat hırsızlığı... Polis istatistiklerine göre 2018'den bu yana tam 1400 saat kapkaç olayı ya..

  • BETA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kemal Sunal'ın Garip Filminde Fatoş Karakteri İle Akıllara Kazınmıştı Yıllar Sonra İse 15:10

Kemal Sunal'ın Garip Filminde Fatoş Karakteri İle Akıllara Kazınmıştı

Karşımıza birçok dizide ve filmde çıkan oyuncuların şimdiki hallerine yakından bakmak ister misiniz? İnanın, büyük bir ilgi ve hayranlıkla izlediğiniz o oyuncuların son hallerini görünce çok şaşıracaksınız... Kemal Sunal..

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce