#Dursun zaman

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm 02:12

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm

GÜNLERDEN ÖLÜM Şarkı Sözleri Dayanır mı bu yürek? Dayanır mı bu yürek? Senin gibi birisine Dayanır mı bu yürek Dayanır mı bu yürek Ölüyor hasretinle Bugün bana bir çiçek Bilmem ne zaman açar Bana seni hatırlatır Her ya..

Demet Akalın Okan Kurt'u Aldattı Mı - Sert Tepki 10:43

Demet Akalın Okan Kurt'u Aldattı Mı - Sert Tepki

Geride bıraktığımız eylül ayında Demet Akalın ile Okan Kurt, 10 dakika süren duruşmanın sonunda evliliklerine son vermişlerdi. Nafaka ve tazminat talep etmeden 6 yıllık evliliklerini sonlandıran çiftin kızları Hira'nın s..

  • BETA tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Vugar Huseynov - Öp Beni 03:35

Vugar Huseynov - Öp Beni

Öp Beni şarkı sözleri ile Yanıyor, içim bu acı ne biçim yakıyor içimi Bir gelsen yeridir, sevgilim bu aşk biter mi Kaderimle oynama, oynama yakmışım mumları Bu gece, sen uyurken Nakarat! Öp beni yine deliler gibi Al be..

Barakka - Alevler İçindeyim 04:11

Barakka - Alevler İçindeyim

Alevler İçindeyim şarkı sözleri ile İşte tam karşımda Buldum seni bir anda Kalbimde güçlü bir fırtına Zaman durdu sanki Sözlerim tükendi Alevler içindeyken şimdi Kaçmak istesem de uğraşmak boşuna İçim acıyor sen yanım..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler 04:35

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler

Saatimi söktüler eşref saatimi Oysa ben ne güzel şarkılar yazacaktım Şöyle gözlerimi açıp olup bitene bakacaktım Sonra bakıp çıkacaktım içinden şarkı yazacaktım Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi..

Bora Yoltay - Kahpe Bizans 03:33

Bora Yoltay - Kahpe Bizans

Kahpe Bizans şarkı sözleri ile Hayal peşinden mi koştum onca zaman Nasıl da harcandı verdiğim yıllar Hesapta bulmuşken özlenen kadını Bir anda kaybettim öylece kaldım Ooof ve hiç anlamadım Ooof kafa darmadağın O beni..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk 03:06

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk

İstersen bu sahayı zindan et bana Ben bitti demeden bu maç bitmez ama Aniden döneriz bak son dakikada Fileleri yırtarım ve Kıyamer Kopar Görmemiş bu dünya böylesini aman Kornerden frikikten atarsın tamam Tam o anda hesa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Hayati Zeyran - Kaybedilmiş Cepheden Mektuplar 02:28

Hayati Zeyran - Kaybedilmiş Cepheden Mektuplar

KAYBEDİLMİŞ CEPHEDEN MEKTUPLAR I. Anne beni cepheye gönderdiler. Plastik marşlar okuduk. Kibirden siperler oyduk. Yalnızlıkla süngülendi yüreklilerimiz, kısmetse ölmeyi bekliyoruz. II. Anne, yaşanmış yerlerim acıyor. N..

Bege - Yeniden 02:56

Bege - Yeniden

Bege Yeniden Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Intro: Berkcan Güven] Ey, ey, ya Yeniden, ey, ey [Verse 1: Berkcan Güven] Nedir değişen? Nedir delirten? Yoksa ben mi tek bi' başıma hep bi' problem Geri gel (geri gel) Yeniden ..

Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Gamze Ökten  - Anlamıyosun ( Remix ) 04:06

Gamze Ökten - Anlamıyosun ( Remix )

Gamze Ökten - Anlamıyosun ( Remix ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim anlar halimi Sen de anlamazsan halim yaş Kim özlerki beni Sen özlemezsen ben derdimden ayyaş Geçmesin zaman Olmasın sabah Doğmasın güneş Dönmesin Dünya..

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Fettah Can - Liselim 04:07

Fettah Can - Liselim

Fettah Can - Liselim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül peteğimde balımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni Hayatım varlığım canımdın benim Seninle bir kalem bir kağıt gibi Seninle..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Sancak - Bırak ( Klip ) 04:16

Sancak - Bırak ( Klip )

Sancak - Bırak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne kadar diye sorulur mu? Yanımda değilsin o zaman kim var ..