#Dursun özbek

Buray - Ayağında Kundura 03:42

Buray - Ayağında Kundura

Ayağında kundura Yar gelir dura dura Ölürem ben ölürem vah Genç ömrümü çürüttün Göğsüme vura vura sineme vura vura Ölürem ben ölürem Nere gitse gelirem Ben bir fakir uşağam Arar seni buluram vay Ölürem ben ölürem Nir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşekli Uber Hizmeti 00:20

Eşekli Uber Hizmeti

Türkiye'de ''Uber mi? , Taksi mi?'' karşılaştırması beride dursun. Millet doğal yöntemlere başvurmuş. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Benim Adım Osssman Fragman 02:01

Benim Adım Osssman Fragman

Filmde, hayatını bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın, kuzeni Fiko ve Dursun'nun yanına gelmesiyle hayatının nasıl değiştiği konu ediliyor. Yönetmen ve yapımcılığını Sedat Kapurtu'nun üstlendiği filmin başrol..

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum 03:48

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gönlün nerede olursa olsun Kalbin kimde durursa dursun Saygın yetmez mi bana Sevgin içilmez mi kana kana Seven olmasaydım, solmasaydım Beni sarsmasaydın,..

NASA'dan Türkiye'ye Kuraklık Uyarısı 06:32

NASA'dan Türkiye'ye Kuraklık Uyarısı

NASA, Türkiye'nin yer altı su rezervlerini gösteren bir harita yayınladı. Türkiye'nin büyük bir bölümünde yer altı suları ortalama seviyenin altında. Peki, bu ne anlama geliyor. Su Politikaları Uzmanı Dursun Yıldız, TGRT..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Hem sel hem fırtına... 01:38

Hem sel hem fırtına...

ANTALYA'DA DÜN GECEDEN BU YANA NE RÜZGAR NE DE YAĞIŞ ETKİSİNİ AZALTTI.. DALGALAR İNSAN BOYUNU AŞTI. İNSAN BOYUNU AŞMAK BİR YANA DURSUN APARTMAN BOYUNA ULAŞTI..DENİZDEN 60 METRE UZAKTA,, 4. KATTA OTURAN BİR KADIN BALKONU..

Hem sel hem fırtına... 01:38

Hem sel hem fırtına...

ANTALYA'DA DÜN GECEDEN BU YANA NE RÜZGAR NE DE YAĞIŞ ETKİSİNİ AZALTTI.. DALGALAR İNSAN BOYUNU AŞTI. İNSAN BOYUNU AŞMAK BİR YANA DURSUN APARTMAN BOYUNA ULAŞTI..DENİZDEN 60 METRE UZAKTA,, 4. KATTA OTURAN BİR KADIN BALKONU..

Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Turnuvanın En İyi Hareketleri - 4 Büyükler Salon Turnuvası 02:28

Turnuvanın En İyi Hareketleri - 4 Büyükler Salon Turnuvası

4 Büyükler Salon Turnu'vası birbirinden estetik hareketlere sahne oldu. İşte o muhteşem hareketler... 4 Büyükler Salon Turnuvası futbolumuzun unutulmayan isimlerini tekrar sizlerle buluşturuyor! Sakarya Kapalı Spor Sa..

  • OFSAYT tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turnuvanın Gol Krallığı - 4 Büyükler Salon Turnuvası 02:23

Turnuvanın Gol Krallığı - 4 Büyükler Salon Turnuvası

4 Büyükler Salon Turnu'vası birbirinden estetik hareketlere sahne oldu. İşte o muhteşem hareketler... 4 Büyükler Salon Turnuvası futbolumuzun unutulmayan isimlerini tekrar sizlerle buluşturuyor! Sakarya Kapalı Spor Sa..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turnuvanın En İyi 10 Golü - 4 Büyükler Salon Turnuvası 03:50

Turnuvanın En İyi 10 Golü - 4 Büyükler Salon Turnuvası

4 Büyükler Salon Turnu'vası birbirinden estetik hareketlere sahne oldu. İşte o muhteşem hareketler... 4 Büyükler Salon Turnuvası futbolumuzun unutulmayan isimlerini tekrar sizlerle buluşturuyor! Sakarya Kapalı Spor Sa..

  • OFSAYT tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Adnan Şenses  Doldur Meyhaneci 06:16

Adnan Şenses Doldur Meyhaneci

İçelim arkadaş benim derdim çok, İçelim arkadaş derdime çare yok İçelim arkadaş bu gün keyfim yok. İçelim arkadaş tadım tuzum yok. Dostlar acı söyler, düşmanlar sevine dursun Bir büyük içtim ben, şifalar olsun Mez..

Musa Eroğlu - Banane Bahardan Yazdan 03:45

Musa Eroğlu - Banane Bahardan Yazdan

Yolun Sonu Görünüyor Dursun Ali Akınet-Selahattin Aygün Bana Ne Yazdan Bahardan Bana Ne Borandan Kardan Aşağıdan Yukarıdan Yolun Sonu Görünüyor Geçtim Dünya Üzerinden Ömür Bir Nefes Derinden Bak Feleğ..

  • W tarafından
  • 2.755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaşarlı Menemen Tarifi 04:45

Kaşarlı Menemen Tarifi

Tarifi Tavaya 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.1 tane kuru soğanı doğrayıp ekleyelim. Soğanımızı yağda kavuralım. Ardından 3 tane soyup doğradığımız domatesleri ekleyelim. Kapağını kapatıp 2-3 dk. pi..

Sürpriz Muffin Tarifi  Cocostar Kek 06:23

Sürpriz Muffin Tarifi Cocostar Kek

Sürpriz Muffin Tarifi ve Malzemeler : 12 tane çıkıyor. 2 tane yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un 3 yemek kaşığı ..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi 06:24

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tereyagi 1 yk pudra sekeri(yada toz seker) 1 tane yumurta 1 su bardagi irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un(lütfen kontrol..

Dalyan Köfte Tarifi 10:25

Dalyan Köfte Tarifi

Dalyan köfte tarifi Malzemeler Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 1 tane yumurta 1 cay bardagi galeta unu Tuz karabiber pulbiber kimyon Köftenin icine koymak icinde yeteri kadar bezelye havucuk haslayin. Domates sos..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi 04:40

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi

Kedi dilike cilekli rulo pasta tarifi Malzemeler 24 adet kedidili kedidilini islatmak icin yaklasik 1 su bardagi soguk süt Düz ve genis bir tepsiye strec folyo koyun.Kedidillerini soguk süte batirip yanyana iki sira hal..

Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi 06:07

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi

Malzemeler Yarim kilo dana kusbasi et(ama kuzu etide olur) 1 tane kabak 1 tane patlican 3 tane patates 1 tane büyük kuru sogan(yada arpacik sogan kullanin benim gibi) 2 dis sarimsak 2 tane yesil biber 1 tane kirmizi bibe..

CheeseCake Tarifi 08:05

CheeseCake Tarifi

Malzemeler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket yulafli bisküvi Kremasi icin gerekenler 1 paket labne 300gr 500 gr Quark(süzmeyogurt) 1 paket 200 gr krema 1 paket vanilya Yarim limon kabugu rendesi 1 su bardag..

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi 07:26

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi

Malzemeler 1 paket 480 gram baklavalık yufka 200 gram çekilmiş ceviz 250 gram tereyağı (isteyenler yarım paket kullansın yarim çay bardağı sıvı yağ eklesin) Şerbeti için gerekenler Su bardagimin ölcüsü 250ml 3 su ba..

Çikolatalı Poğaça 06:34

Çikolatalı Poğaça

Malzemeler 1 litre süt 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 4 yemek kasigi kakao 1 yemek kasigi tereyagi 1 tane vanilya 1 su bardagi kadar hindistan cevizi 1 paket kremsanti Hazirlanisi Sütü unu kakaoyu sekeri ocaga koyu..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..