#Duygu Özaslan en sevdiğim maskelerimi uyguladım siyah nokta maskesi kil nemlendirici

Hufflepuff Makyajı  Hufflepuff Makeup Tutorial 07:56

Hufflepuff Makyajı Hufflepuff Makeup Tutorial

Cadılar Bayramı'na özel Hufflepuff makyajı yaptım. Diğer binalar için de yakında videolar gelecek. En sevdiğiniz Harry Potter karakteri hangisi..

Ravenclaw Makyajı  Ravenclaw Makeup Tutorial 09:10

Ravenclaw Makyajı Ravenclaw Makeup Tutorial

Cadılar Bayramı'na özel Ravenclaw makyajı yaptım. Diğer binalar için de yakında videolar gelecek. Hogwarts'da olsaydınız sizin binanız hangisi olurdu?..

Fenomen Nedir Röportaj 01:32

Fenomen Nedir Röportaj

Orkun Işıtmak, Danla Bilic, Duygu Özaslan.... Bu isimler size bir şeyler anımsatıyor mu? Sokak röportajları serisinde bu defa internet fenomenlerini size sormuş. Peki size göre fenomen nedir?..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamze Ekşi İlk Kez Deniyorum (-0 Dürüst )  Dö X Bb Huda Beauty  Flormar Pretty 13:51

Gamze Ekşi İlk Kez Deniyorum (-0 Dürüst ) Dö X Bb Huda Beauty Florm

Merhaba, bu videoda sizlere markalardan gelen Duygu Özaslan x Bobbi Brown gece makyaj setini Huda Beauty 3D highlight paleti ve Flormar Pretty markasını ürünlerini denedim :) Videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı un..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makyaj Hataları + Öneriler 07:41

Makyaj Hataları + Öneriler

Tüm makyaj hatalarını bir araya getirdim.Sonuç? Korkunç! Doğru tarafta nasıl uyguladım? Neleri fazla kaçırdım hepsi sizi video da bekliyor..

  • Kadınca tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sebile Ölmez - Gi̇zli̇ Takma Ki̇rpi̇k Yöntemi İşe Yarıyor Mu 06:43

Sebile Ölmez - Gi̇zli̇ Takma Ki̇rpi̇k Yöntemi İşe Yarıyor Mu

Takma kirpikleriniz dışarıdan görünmesin, yakından baktıklarında asla anlaşılmasın istiyorsanız biraz uğraş sonucunda bu görüntüyü elde etmek mümkün. Ben ilk denemede zorlansam da daha sonra kirpiği 3'e böldüm ve çok kol..

Sebile Ölmez Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş 08:06

Sebile Ölmez Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş

Okullar başladığından beri en çok aldığım istek elbette saç modelleri oldu. Bu videoda 10 kolay saç modelini sizlerle paylaştım. Isı kullanmadan yapabileceğiniz ve farklı versiyonlarını kolayca geliştirebileceğiniz saç m..

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş 08:06

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş

Okullar başladığından beri en çok aldığım istek elbette saç modelleri oldu. Bu videoda 10 kolay saç modelini sizlerle paylaştım. Isı kullanmadan yapabileceğiniz ve farklı versiyonlarını kolayca geliştirebileceğiniz saç m..

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı 01:21

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı

İstanbul Taksim Meydanı’nda Malezyalı bir doktor ve yardımcısı, vatandaşlara ilginç bir masaj tekniği uyguladı. İlginç masaj tekniğine memnun kalan vatandaşların da doktora Türk usulü masajla karşılık vermesi renkli görü..

  • JET TV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güzeliz Biz Güney Kore Yaz Makyaj Trendleri 11:33

Güzeliz Biz Güney Kore Yaz Makyaj Trendleri

Selamlar arkadaşlar, sizler için Güney Kore'de yazın trendi haline gelen makyaj sırlarını uyguladım. Özellikle ışıltının, pembe ve turuncunun öne çıktığı bu makyaj ile ilgili düşüncelerinizi bekliyorum. :)..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle 03:37

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle

Lyon 2-1 Beşiktaş (HD Kalite - Maç Özeti - 13 Nisan 2017) UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Olympique Lyon ile karşılaştı. Maç öncesi yaşanan olaylar nedeniyle 45 dakika geç ..

Kartal İspanya'ya Gitti 00:26

Kartal İspanya'ya Gitti

Beşiktaş, yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında İspanya'ya gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla İspanya'ya giden siyah-beyazlı kafilede Pepe ve Ricardo Quaresma yer almadı. Portekizli futbolcular, kad..

  • OFSAYT tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saldır Beşiktaş - Beşiktaş Marşı 03:20

Saldır Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

SALDIR BEŞİKTAŞ (PEH PEH PEH PEH) Beşiktaş'ım sahaya indi peh peh peh peh Rakipleri ezdi geçti hey hey hey Kazanmak için ant içti Siyah kim, beyaz kim, kara kim , kartal kim ? Kim kim kim kim ? En büyük sensin Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın  Gözler Kalbin Aynasıdır 05:48

Emel Sayın Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır, Ümit aşkın rüyasıdır. Seviyorsan hayır deme Gözler kalbin aynasıdır. Gözler kalbin aynasıdır. Yalan nedir bilmez onlar. Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar. Şiir gibi, roman..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Balık bu adama kahkalarıyla boğuldu :-D 00:52

Balık bu adama kahkalarıyla boğuldu :-D

Sibiryada yaşayan Anton İcadı tanıtıp balıkları avlamak istedi. Balıklar icadına gülmekten Boğuldular...:-D balıkçılıkta son nokta..

  • PengoTV tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yudum - Suya Gider Allı Gelin Türkü 04:55

Yudum - Suya Gider Allı Gelin Türkü

Suya Gider Allı Gelin Has Gelin Topukların Nokta Nokta Bas Gelin Bu Güzellik Sade Sana Has Gelin Bilmiyon Mu Benim Sana Yandığım Ellerin Köyünde Garip Kaldığım Suya Gider Su Testisin Doldurur Eve Gelir Gül Benzini S..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

İnce Maşa İle Yapılan En İyi Bukleler 00:53

İnce Maşa İle Yapılan En İyi Bukleler

Saça Maşa Yaparken Bilmeniz Gerekenler 1- Saç maşası kalınlığı önemlidir! Doğru saç maşası nasıl seçilir, saç maşası alırken neye dikkat etmeliyiz gibi konular apayrı bir yazı konusu olacak nitelikte. Bu yüzden bu konul..