#Duygu Özaslan en sevdiğim maskelerimi uyguladım siyah nokta maskesi kil nemlendirici

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

2018-2019 7.SINIF ÖRÜNTÜLER 16:00

2018-2019 7.SINIF ÖRÜNTÜLER

2018-2019 İLKÖĞRETİM 7. SINIF MATEMTİKnYENİ MÜFREDATnÖRÜNTÜNÜN GENEL KURALINI BULMADA PÜF NOKTA nARADAKİ FARK KADAR 'n' ilk terime ulaşmak için çıkar ya da toplannSAYI ÖRÜNTÜSÜnŞEKİL ÖRÜNTÜSÜnn.terimntemsilci sayısı,nGEN..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Sutton United - Arsenal Maçında ilginç Olay 00:44

Sutton United - Arsenal Maçında ilginç Olay

Sutton United ile Arsenal arasında oynanan FA Cup maçında ilginç bir olay yaşandı. Kafasında hayvan maskesi, altında kırmızı iç çamaşırı beyaz çorap ve siyah ayakkabıyla sahaya atlayan taraftar sosyal medyada ilgi odağı ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kozmetik ve Cilt Bakımı Alışverişim 05:58

Kozmetik ve Cilt Bakımı Alışverişim

Garnier Göz Makyaj Temizleyici 9.54tl Yves Rocher Şampuan 32.90tl Yves Rocher Nemlendirici 46.90tl Golden Rose Ruj 12.50tl Yves Rocher Face Mist 16.90tl Yves Rocher Yüz Temizleme Jeli 29.90tl Eklips Konjac Sünger 14.90tl..

Tülin Şahin Cansız Saçlar için Vitamin Takviyesi 00:55

Tülin Şahin Cansız Saçlar için Vitamin Takviyesi

Saçlarınız Matlaştı İse C Vitamini Ve Nemlendirici Bakım Kremi .....

Hamiyet Akpınar Yağmur Tanrısevsin Makyajı 09:42

Hamiyet Akpınar Yağmur Tanrısevsin Makyajı

Kullanılan Ürünler : Pimer Nars Fondoten Nars Püre Radiant creamy no medium 1 Fırça Makeup For Ever Concealer Nars püre radiant creamy no light 2 Pudra Mac Prep prime Bronzer Nars Laguna Fırça Nars Kabuki mie Far Mac..

İlayda Akdoğan Günlük Makyajım 13:41

İlayda Akdoğan Günlük Makyajım

Kullandığım Ürünler Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme Nemlendirici Bobbi Brown Skin Foundation (Diamond rengi) Dior Skin Flash Kapatıcı Diorblush Light And Contour Sculpting Stick Duo Dior Glow Maximizer Mak..

Büşra Yılmaz Yok Gibi Makyaj Doğal Makyaj 08:27

Büşra Yılmaz Yok Gibi Makyaj Doğal Makyaj

Kullandığım Ürünler; -La Roche-Posay Effaclar Mat Nemlendirici -L'Oreal True Match Kapatıcı -Essence All About Matt Sabitleyici Transparan Pudra -Mac Pro Longwear Waterproof Brow Set -Maybelline Brow Satin Duo Çift Taraf..

The Miraz Eylül Favorilerim 08:27

The Miraz Eylül Favorilerim

Cilt Bakım Favorileri The body shop himalayan charcoal purifying glow mask Kiehl's rare earth deep pore daily cleanser Kiehl's avakado Göz Kremi Clinique spf20 super defense günlük nemlendirici..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Hamiyet Akpınar Elçin Sangu İstanbul Life Makyajı 11:00

Hamiyet Akpınar Elçin Sangu İstanbul Life Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Pimer, Nars Multi Protect. Fonfoten, Nars Radiant Creamy No: Light 1. Concealer Nars Pure Radiant Creamy. Göz kapağındaki açık renk far, Mac Rice Paper. Fırça Mac, No: 221. Göz kapağı gölgelendirme far..

Hamiyet Akpınar Hazal Filiz Küçükköse Makyajı 10:10

Hamiyet Akpınar Hazal Filiz Küçükköse Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER SHISEIDO WASO CLEAR MEGA HYDRATING CREAM NEMLENDIRICI NARS FONDÖTEN FIRÇASI NARS SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER LIGHT 2.5 NARS RADIANT CREAMY CONCEALER LIGHT 2.5 BOBBI BROWN EYE BLENDER BRUSH ESTEE LAUD..

Cansu Yegin Islak Görünümlü Makyaj 09:23

Cansu Yegin Islak Görünümlü Makyaj

- Clinique Moisture Surge Nemlendirici - DDF Hassas Göz Çevresi Bakım Kremi Ten Makyajı; -Loreal Lumi Magique Baz -Mac Face&Body Fondöten (c1) -L.A Girl Kapatıcı (classic ivory) -Benefit The Porefessional (Matte Rescue)..

Evde Kolay Peeling Yapımı 02:16

Evde Kolay Peeling Yapımı

Peeling cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Ciltten kir, yağ ve ölü deri hücrelerinin atılmasını sağlar. Yüz maskeleri aynı zamanda cildi besler ve nemlendirir. Siyah nokta ve sivilce gibi cilt sorunlarınd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Songül Karlı - Dallarımı Kırdılar 04:57

Songül Karlı - Dallarımı Kırdılar

Sevdası ha sevdiğim gel dedinde gelmedimmi Sevdası ha sevdiğim gel dedinde gelmedimmi Senden vazgeçmiş değilim bul dedinde dulmadımmı Dallarımı kırdılar yarimden ayırdılar suçsuz günahsız yere hükmümüzü verdiler..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:34

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

Hayatımdan Bezmiş Yüreğim Yana Yana Kül Olmuş Kalbim Saklamayın Boşuna Benden Bir Yabancı Aşka inanmış Duyduklarım Yalan Değilmiş Onu Ben Artık Artık Af Etmem Sevdiğim Artık Ellere Yar Olmuş Bitti Derken Bir Daha Öldüm C..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun 03:27

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun

Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım canimmmm doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım sevgilim...

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın 03:55

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsett..

Ali Baran - Ahirim Sensin 03:31

Ali Baran - Ahirim Sensin

Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna yandım. Seni ilelebet benimsin sandım. Ölürüm sevdiğim zehirim sensin. Evvelim sen oldun ahirim sensin. Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna y..

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Alişan - Ah Le Yar 05:50

Alişan - Ah Le Yar

Sana olan duyguları bir bilebilsen Anlatabilsem,belki severdin... İçimdeki hasretini bir duyabilsen Anlayabilsen,belki benimdin... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın 03:59

Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız Bu dünya vefasız Ruhuma hapsettim adını İyi ki hayatımdasın Sensiz kimler anlasın Attığı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Altun - Sen de Ağla 04:25

Hakan Altun - Sen de Ağla

Hakan Altun Sen de Ağla Dinle Hakan Altun – Sende Ağla ŞArkı Sözleri Lyrics: Albüm Adı : Hediye Sıra sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkad..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak - Beni Affet 06:32

Harun Kolçak - Beni Affet

Harun Kolçak - Beni Affet Şarkı Sözleri Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Be..