#Duygusal parça

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi 08:40

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi

1 parça tavuk göğsü 1 adet karnabahar 1 adet soğan 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1,5 tatlı kaşığı kimyon 3 tane karanfil 2 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ..

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye 06:17

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye

2 ekmeklik hamur(600 gr) 9 çorba kaşığı tahin 8 çorba kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı susam 6 top kaymaklı dondurma Kalıp için, Tereyağı Un 2 ekmeklik hamuru unlanmış tezgaha koyup elinizle 1 parmak kalınlığında açın. A..

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle 2:39:52

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle

Konusu günümüz dünyasında yaşanmış olaylardan alan Tiger Zinda Hai filmi daha önce çıkan, Ek Tha Tiger filminin devamı şeklindedir. Irakta geçen hikayede büyük bir kurtarma operasyonu konu edinmektedir. 2017 yapımı Hint ..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hatice - Dönmemen Gerek 05:01

Hatice - Dönmemen Gerek

Hatice - Dönmemen Gerek Güzel ve duygusal bir aşk şarkısı dinlemek isteyenler için.....

  • Candy tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tully Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:36

Tully Türkçe Dublaj Hd İzle

Yönetmen:Jason Reitman ve Senaryo:Diablo Cody çalıştığı ABD yapımı komedi , dram türünde 2018 yılında yayınlanmış bir filmdir. 2 çocğu olan Marlo yeni doğan bebeği ile birlikte 3 çocuk annesi bir kadın olmuştur. Çocuklar..

Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:18:13

Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Tae-Young (Kim Soo-Hyun) suç dünyasında popüler bir tetikçidir. Soğukkanlı ve hırslı bir kişiliğe sahiptir. Kumar oynanan bir otel açmanın hayalini kurmaktadır. Bir muhabir daha sonra Jang Tae-Young'un peşi..

  • KAPALI SET tarafından
  • 19.477 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi ) 44:53

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döne

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi ) Perihan Abla 1986-1988 yılları arasında TRT'de yayınlanan Perran Kutman'ın başrolde oynadığı yerli dizidir. Konu 1986 yılında TRT ..

  • Tv Series tarafından
  • 5.790 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day Türkçe Dublaj İzle 1:36:11

Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day Türkçe Dublaj İzle

Tree üniversite öğrencisidir ve diğer öğrenciler gibi bir hayat yaşamaktadır. Ay sonunu zor getirsede bazı şeylere katlanması gerekmektedir. Sonrasında karşısına çıkan maskeli bir katil tarafından öldürülen Tree gözlerin..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle 1:42:32

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdak..

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:03:17

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Filmde, Güney Kore ve Kuzey Kore’nin ilk defa resmi olmayan bir işbirliğine dayalı gerçekleştirdiği soruşturma konu almaktadır. Kuzey Koreli bir dedektif olan Im Chul-Ryung (Hyun-Bin), Kuzey Kore mülteci suç ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 2.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:48:42

Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, iki polis akademisi öğrencisinin gözlerinin önünde gerçekleşen bir kaçırılma olayını çözmeye çalışmasını konu almaktadır. Karakterleri: Park Seo-Joon filmde polis akademisinde bir öğrenci olan Ki-Joon karak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.086 görüntüleme
  • 6 yıl önce
New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:59:03

New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, haksız yere cinayetten 10 yıl hapis yatan Hyun-Woo (Kang Ha-Neul) ve bir avukat olan Joon-Young’un (Jung Woo) hukuk mücadelesini konu almaktadır. Hyun-Woo, bir taksi şoförünün öldürüldüğü cinayet davasının..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.275 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:01:40

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Küçüklüklüğünden belli dedektif olma arzusu Bahar için bir takıntı haline gelir. Ve sonunda hayallerine kavuşur. Sung-Jin ile evlidir ve bir bebekleri vardır. Kocasıyla birlikte çalışıp 2 katlı bir evde yaşamak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:57:14

Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Young Sil işinden kovulur ve işini geri alabilmek için patronunu dolandıran kişileri bulması gerekir. Patronunu dolandıran şirkette çalışarak ajanlık yaparken, başka bir ajanla daha karşılaşır. Polis olan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.301 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle 3:00:52

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulun..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Deli Aşk Hd İzle 1:44:01

Deli Aşk Hd İzle

Deli Aşk, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu ediyor. Emrah Kaman ve Murat Kaman'ın senaryosunu yazdığı, Cem Yılmaz'ın yapımcılığını yaptığı fil..

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle 2:13:59

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle

Deadpool 2 2018 1080p Full HD Film izle Wade Wilson yani Deadpool hayatının aşkı olan Vanessa’yı kaybettikten sonra bir süre intihar etmeyi bile düşünür ve hayattan elini etiğini çeker. Deadpool’un hayata bağlanması için..

Yeni Film 2020 - En İyi Macera Dram Filmi - Filmleri Izle Türkçe Dublaj Full HD Buz Kıran !!! 2:03:58

Yeni Film 2020 - En İyi Macera Dram Filmi - Filmleri Izle Türkçe Dubla

Film İsmi Türkçe -- Buzkıran - Ledokol / The Icebreaker ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ macera filmleri türkçe dublaj full izle, macera filmleri türkçe dublaj, macera filmleri türkçe dublaj full izle 2020, macera filmleri..

Dünyayı Ağlatan Klip ( Bulabileceğiniz En iyi Görüntü !!! ) Olmaz Olsun Dinle - Grup Anılar 07:48

Dünyayı Ağlatan Klip ( Bulabileceğiniz En iyi Görüntü !!! ) Olmaz Olsu

Dünyayı Ağlatan Klip.Aşk adına yasanması gereken ve yapılması gerekenleri anlatan insanın tüylerini diken diken eden muhteşem bir eser.İnsanın duyguların bu kadar güzel ve etkileyici anlatan bir kip daha olmamıştı.sevenl..

  • Candy tarafından
  • 2.652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Yaşar - Sen Affetsen Ben Affetmem 04:21

Ebru Yaşar - Sen Affetsen Ben Affetmem

Ebru Yaşar - Sen Affetsen Ben Affetmem..

  • Candy tarafından
  • 1.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce